1. Франчайз каталог crumbs arrow
  2. Франчайз. Задължително: дистрибутор crumbs arrow

Франчайз. Задължително: дистрибутор

Намерени реклами: 1

#1

ТОГАС

ТОГАС

firstПървоначална такса: 0 $
moneyИзисква се инвестиция: 50000 $
royaltyРоялти: 0 $
timeИзплащане. Брой месеци: 12
firstКатегория: Търговия, Фирмен магазин, Дизайн
Отлични перспективи за придобиване на франчайз и развитие на бизнес по целия свят! Togas е голяма европейска мрежа от разработчици на луксозен текстил и аксесоари за дома. Ние даваме възможност на клиентите да закупят готови стоки или продукти, разработени от дизайнерите на компанията. Нашата колекция включва предложения с изящни комплекти спално бельо, завеси и покривки, хавлиени изделия, продукти за сън с висококачествени пълнежи, прибори за хранене, домашни и домашни аромати и много други. Почти 100 години на пазара, а днес компанията има 140 бутика по целия свят. Основата за успешен бизнес на Togas е запазването на семейните ценности и европейските стандарти за качество, с перфектно обслужване и иновативни разработки, включително популярни стилове и решения в текстилната декорация за жилищни помещения.
Градски франчайз
Градски франчайз
Франчайзи в търсенето
Франчайзи в търсенето
Готов бизнес
Готов бизнес

video
Има ли видео
images
Има снимкиМоята лична информация
user Регистрирайте се или влезте, за да използвате лична информация


Статистика
Премиум достъп за 30 дни Можете да закупите първокласен достъп, за да видите подробна статистика

article Франчайз и дистрибуторhttps://FranchiseForEveryone.com

Франчайзът и дистрибуторът не са само взаимосвързани понятия. Това са и производствени задачи, които трябва да бъдат автоматизирани. Софтуерът от ново поколение е подходящ според тези цели. Вие сте в състояние не само да се справите ефективно с франчайза, но и да обърнете необходимото внимание на дистрибуторите. Никой бизнес не минава без дистрибутор, така че във франчайз вие вземате предвид всички елементи, използвайки компютърен комплекс. С уникален и много гъвкав софтуер едновременно можете ефективно и лесно да се справите със задачите на офис формата, като ги изпълнявате по най-ефективния начин.

Вашият франчайз се изплаща като инвестиция в автоматизация. Комплексът не само може да осигури многозадачност, но и е оптимален по отношение на разходите по отношение на цена и качество. Ако използвате франчайз софтуер, тогава бизнесът надминава всички аналози. Програмата за разпространение на франчайз трябва да бъде създадена с внимание към детайлите. Добре изпълненият и добре проектиран интерфейс също е отличителната черта на такъв продукт. Филигранната програма ефективно изпълнява всички възложени задачи.

Атрактивността на франчайзинга се крие в наличието на неоспорими предимства и за двамата участници във франчайз отношенията. За малкия бизнес и индивидуалните предприемачи, той осигурява стабилен печеливш бизнес, за добре известни фирми и компании възможност да разширят и укрепят своите позиции на пазара. Атрактивността на нашето развитие е, че отговаря на абсолютно всички за абсолютно всякакви цели и задачи.


Споделете с приятелите си или запазете адреса на тази страница за себе сиАко видите правописна грешка, щракнете тук, за да я коригирате