1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Obavezno: distributer crumbs arrow

Franšiza. Obavezno: distributer

Pronađeni oglasi: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstPočetna naknada: 0 $
moneyPotrebna investicija: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timePovrat. Broj mjeseci: 12
firstKategorija: Trgovina, Brand store, Dizajn, Trgovačko preduzeće, Za implementaciju, Roba, Unutrasnji dizajn, Design Studio
Odlične šanse za stjecanje franšize i razvoj poslovanja širom svijeta! Togas je velika evropska mreža programera luksuznog tekstila i kućnog pribora. Pružamo kupcima mogućnost kupovine gotovih proizvoda ili proizvoda koje su razvili dizajneri kompanije. Naša kolekcija uključuje prijedloge s izvrsnim posteljinskim setovima, zavjesama i prekrivačima, frotirnim proizvodima, proizvodima za spavanje s visokokvalitetnim punjenjem, posuđem, mirisima za dom i dom i još mnogo toga. Skoro 100 godina na tržištu, a danas kompanija ima 140 butika širom svijeta. Osnova za uspješno poslovanje Togasa je očuvanje porodičnih vrijednosti i evropskih standarda kvaliteta, sa savršenom uslugom i inovativnim razvojem, uključujući popularne stilove i rješenja u tekstilnoj dekoraciji za stambene prostore.
Gradska franšiza
Gradska franšiza
Franšize na zahtjev
Franšize na zahtjev
Spreman posao
Spreman posao

video
Postoji li video
images
Postoje fotografijeMoji lični podaci
user Registrirajte se ili prijavite da biste koristili lične podatke


Statistika
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da biste vidjeli detaljnu statistiku

article Franšiza i distributerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franšiza i distributer nisu samo međusobno povezani koncepti. To su ujedno i proizvodni zadaci koje treba automatizirati. Softver nove generacije pogodan je u skladu s tim svrhama. Sposobni ste ne samo da se efikasno nosite s franšizom, već i da distributerima pružite potrebnu pažnju. Nijedan posao ne ide bez distributera, tako da u franšizi uzimate u obzir sve elemente koristeći računarski kompleks. Pomoću jedinstvenog i vrlo svestranog softvera istovremeno možete se efikasno i lako nositi sa zadacima uredskog formata, izvršavajući ih na najefikasniji način.

Vaša se franšiza isplati kao ulaganje u automatizaciju. Kompleks ne samo da može pružiti multitasking već je i optimalan u pogledu troškova u pogledu cijene i kvaliteta. Ako koristite franšizni softver, tada biz nadilazi sve analoge. Program distribucije franšize mora biti kreiran s pažnjom na detalje. Dobro izvedeno i dobro dizajnirano sučelje je takođe prepoznatljiva karakteristika takvog proizvoda. Filigranski program efikasno ispunjava sve zadate zadatke.

Atraktivnost franšize leži u dostupnosti neporecivih prednosti za oba sudionika u franšiznom odnosu. Malim preduzećima i individualnim preduzetnicima pruža stabilno profitabilno poslovanje poznatim firmama i kompanijama mogućnost da prošire i ojačaju svoje pozicije na tržištu. Atraktivnost našeg razvoja je u tome što apsolutno svima odgovara za apsolutno sve ciljeve.


Podijelite sa prijateljima ili sačuvajte adresu ove stranice za sebeAko vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili