1. Catàleg de franquícies crumbs arrow
  2. Franquícia. Obligatori: distribuïdor crumbs arrow

Franquícia. Obligatori: distribuïdor

Anuncis trobats: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstUna quota inicial: 0 $
moneyEs requereix inversió: 50000 $
royaltyReialesa: 0 $
timeRecuperació. Nombre de mesos: 12
firstCategoria: Comerç, Botiga de marca, Disseny, Empresa comercial, Per a la seva implementació, Mercaderies, Productes bàsics, Disseny d'interiors, Estudi de Disseny
Excel·lents perspectives per adquirir una franquícia i desenvolupar negocis a tot el món. Togas és una gran xarxa europea de desenvolupadors de tèxtils de luxe i accessoris per a la llar. Oferim als clients l’oportunitat de comprar una selecció de productes acabats o productes desenvolupats pels dissenyadors de la companyia. La nostra col·lecció inclou propostes amb exquisits jocs de roba de llit, cortines i cobrellits, productes de felpa, productes per a dormir amb farciments d’alta qualitat, vaixella, fragàncies per a la llar i la llar, i molt més. Gairebé 100 anys al mercat i actualment l’empresa compta amb 140 botigues a tot el món. La base per a un negoci amb èxit de Togas és la preservació dels valors familiars i els estàndards de qualitat europeus, amb un servei perfecte i desenvolupaments innovadors, inclosos estils i solucions populars en decoració tèxtil per a habitatges.
Franquícia de la ciutat
Franquícia de la ciutat
Franquícies de demanda
Franquícies de demanda
Llest negoci
Llest negoci

video
Hi ha un vídeo
images
Hi ha fotosLa meva informació personal
user Registreu-vos o inicieu sessió per utilitzar la informació personal


Estadístiques
Accés premium durant 30 dies Podeu comprar accés premium per veure estadístiques detallades

article Franquícia i distribuïdorhttps://FranchiseForEveryone.com

La franquícia i el distribuïdor no només són conceptes interrelacionats. També són tasques de producció que cal automatitzar. El programari de nova generació és adequat segons aquests propòsits. No només podeu tractar eficaçment la franquícia, sinó també prestar als distribuïdors la necessària atenció. Cap negoci passa sense un distribuïdor, de manera que, en una franquícia, es tenen en compte tots els elements mitjançant un complex informàtic. Amb un programari únic i molt versàtil al mateix temps, podeu fer front de manera eficient i senzilla a les tasques del format d’oficina, realitzant-les de la manera més eficient.

La vostra franquícia dóna els seus fruits com a inversió en automatització. El complex no només pot proporcionar multitasca, sinó que també és òptim en termes de cost en termes de preu i qualitat. Si utilitzeu programari de franquícies, l’empresa supera els anàlegs. El programa de distribuïdors de franquícies s’ha de crear amb atenció als detalls. Una interfície ben executada i ben dissenyada també és la característica distintiva d’aquest producte. El programa de filigrana compleix efectivament qualsevol tasca assignada.

L’atractiu de la franquícia rau en la disponibilitat d’avantatges innegables per als dos participants en la relació de franquícia. A les petites empreses i empresaris individuals, proporciona un negoci estable i rendible, per a empreses i empreses conegudes l’oportunitat d’ampliar i enfortir les seves posicions al mercat. L’atractiu del nostre desenvolupament és que s’adapta absolutament a tothom per assolir absolutament qualsevol objectiu i objectiu.

Si veieu un error tipogràfic, feu clic aquí per corregir-lo