1. Catàleg de franquícies crumbs arrow
  2. Franquícia. Obligatori: soci crumbs arrow

Franquícia. Obligatori: soci

Anuncis trobats: 1

#1

KiberOne

KiberOne

firstUna quota inicial: 0 $
moneyEs requereix inversió: 14000 $
royaltyReialesa: 34 %
timeRecuperació. Nombre de mesos: 2
firstCategoria: Centre educatiu infantil, Centre infantil, Desenvolupament infantil, Creativitat infantil, Educació, Escola en línia, Escola, Escola de programació, Escolars, És una escola per a nens, Programació infantil, Escola de programació infantil, Centre de desenvolupament infantil, Centre de desenvolupament infantil amb nous mètodes, Serveis educatius, Formació
La xarxa internacional d’escoles de programació i creativitat digital KIBERone és un projecte de moda en forma de sistema educatiu addicional per a nens. Som la primera CyberSchool a nivell internacional, proporcionant tipus de serveis per a l’educació integral de nens del segment d’edat de 7 a 14 anys, els coneixements més de moda de tecnologies digitals: programació, desenvolupament i manteniment de llocs, ordinadors joguines i dibuixos animats, modelatge en 3D, SMM, la promoció d'Internet, els robots de xat, la ciberseguretat i tipus addicionals, sobre els quals es pot aprendre més .. el sistema educatiu de la nostra escola és la metodologia d'un autor, creada conjuntament amb el rus i experts estrangers. Professors altament qualificats, programes que són empleats reals de grans empreses de TI - "Yandex", "SKB Kontur", etc., així com especialistes existents d'universitats conegudes.
Franquícia femenina
Franquícia femenina
Franquícies masculines
Franquícies masculines
Franquícies familiars
Franquícies familiars
Franquícies infantils
Franquícies infantils
Franquícia de la ciutat
Franquícia de la ciutat
Per a ciutats petites, petits assentaments, petites ciutats
Per a ciutats petites, petits assentaments, petites ciutats
Negoci petit
Negoci petit
Franquícia virtual
Franquícia virtual
Llest negoci
Llest negoci

video
Hi ha un vídeo
images
Hi ha fotosLa meva informació personal
user Registreu-vos o inicieu sessió per utilitzar la informació personal


Estadístiques
Accés premium durant 30 dies Podeu comprar accés premium per veure estadístiques detallades

article Franquícia i socihttps://FranchiseForEveryone.com

La franquícia i el soci han d’interactuar eficaçment per aconseguir l’efecte acumulatiu de treballar junts. Si esteu interessats en una franquícia, també heu de buscar un soci adequat perquè el negoci sigui el més eficaç. Diverses franquícies operen de tal manera que us permeten desenvolupar el vostre negoci de manera efectiva, sense introduir pràcticament res de nou. Una persona ja adopta un model de negoci ja fet i l’utilitza per dominar de manera efectiva el mercat. Aquest mètode és molt convenient per a aquelles persones que només volen guanyar diners i tenen alguns mitjans per invertir. Es pot comprar una franquícia de manera relativament econòmica si es negocia correctament.

A més, cal dur a terme totes les accions seguint la normativa prevista pel soci. Això és molt important per aconseguir un resultat positiu. Si sou soci d’una franquícia, podeu augmentar fàcilment el nombre d’ingressos pressupostaris simplement guiant-vos per les normes i regles establertes d’acord amb la normativa prescrita. L'ús de materials existents i ja provats proporciona un començament ràpid. Una franquícia funciona perfectament si el comprador té en compte les condicions comercials que hi ha en una regió concreta on implementarà el projecte. El soci franquiciat ha de ser sensible a les diferències regionals i aprofitar-les al màxim. Per tant, la presència d’una franquícia i tenir en compte les peculiaritats locals donen al soci l’oportunitat de construir amb més eficàcia el seu propi model de negoci basat en la informació proporcionada.

La franquícia funcionarà perfectament si el soci segueix estrictament les instruccions del centre. A més, no haureu d'introduir alguna cosa nova en els processos empresarials, cosa que estalvia temps. La franquícia es compra per fer-ho de manera que pugueu utilitzar el model biz d’algú altre i guanyar diners al mateix temps. Sempre s’ha de dur a terme una franquícia eficaç de la mà de socis que tinguin una idea de com realitzar el treball d’oficina. Les eines automatitzades proporcionades pel propietari de la franquícia serien ideals. Tot i això, no és necessari, ja que el soci franquiciat pot utilitzar les seves solucions si sorgeix la necessitat.

La franquícia s’utilitza en diferents tipus d’empreses. Sens dubte, s'està desenvolupant intensament en indústries i serveis com la indústria de l'automòbil i els serveis de serveis d'automòbils, ajuda en l'organització i gestió d'un negoci (comptabilitat, treballs d'oficina, publicitat, etc.), construcció, serveis relacionats amb la reparació i manteniment de cases. , serveis educatius, recreació i entreteniment, restaurants de menjar ràpid, restaurants, berenars, parades de menjar, serveis mèdics i de bellesa, serveis per a la llar, venda al detall, igual que l'organització de programari USU.

Si veieu un error tipogràfic, feu clic aquí per corregir-lo