1. Artikler crumbs arrow
  2. Franchise. Flydende vaskemidler crumbs arrow
  3. Kemi crumbs arrow

Franchise. Flydende vaskemidlerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franchisen med rengøringsmidler på flaske er en egentlig forretningsproces. I sidste ende er en franchise i sin essens en slags aktivitet forbundet med husleje. Ved at udføre en sådan aktivitet accepterer du at betale bidrag hver måned. Når du implementerer en rengøringsfranchise, skal du desuden betale et engangsgebyr i den indledende fase. Dette er en vis procentdel af din oprindelige investering. Det kan beregnes med et beløb på 9 til 11%, og derefter betaler du to andre rater månedligt.

Rengøringsmidler skal gives behørig opmærksomhed, og overfyldning skal håndteres kompetent og ikke ødelægge noget. Realisering af biz inden for en franchise hjælper dig med at klare kontorarbejde af enhver kompleksitet. Maksimal effektivitet er tilgængelig for dig, og derfor kan virksomheden let blive til succes. Giv dig den rigtige overvejelse ved at tage dine kemikalier på flaske til det næste niveau. Udnyt franchisen, og så stiger din chance for succes betydeligt.

Du skal arbejde med maksimal professionalisme, simpelthen fordi et forretningsprojekt skal udføres hurtigst muligt. Franchisen giver dig en tilstrømning af nye kunder, men du skal også betjene dem på det højeste kvalitetsniveau. Først da vil de komme tilbage og købe noget igen. Franchisen med rengøringsmidler på flaske kan stå over for vanskeligheder forbundet med konkurrencedygtige aktiviteter. Til sidst vil dine modstandere sandsynligvis ikke opgive markedsnischer, der giver dem et højt indkomstniveau. De bruger let urimelig konkurrencemæssig taktik.

En franchise i bulk -vaskemidler giver dig kun et betydeligt investeringsflow, hvis det er korrekt og korrekt udført. Det betyder, at streng overholdelse af de standarder og regler, der er foreskrevet i kontrakten, vil føre dig til succes. Udforsk alle de applikationer, franchisegiveren giver dig. Der er et væld af værdifulde oplysninger, der ikke bør overses. Hvert stykke data kan trods alt bidrage til den kolossale udvikling af flaskevaskemiddelforretningen.

Se derefter på passende annoncer og vælg en virksomhed for dig selv

Du kan også bruge filtre til kun at efterlade de forretningsområder, der interesserer dig mest fra en række annoncer.
Annoncer fundet: 1

#1

Netto fordel

Netto fordel

firstEt indledende gebyr: 6500 $
moneyInvestering krævet: 15500 $
royaltyRoyalty: 85 $
timeHævn. Antal måneder: 6
firstKategori: Kemi, Husholdningskemikalier, Flaske kemi, Husholdnings kemikalieforretning, Husholdningskemikalier til aftapning, Kæde af butikker med husholdningskemikalier i aftapning, Flydende vaskemidler
Franchisen til salg af husholdningskemikalier i aftapning af "Clean Benefit" er et unikt projekt, der ikke har nogen analoger "Clean Benefit" er en franchise fra en producent af rengøringsprodukter med mere end 150 handelsnavne. Erhverv er fokuseret på 90% af befolkningen i Rusland og SNG -landene. Ingen sæsonbetingelser og ingen konkurrenter i nichen. Areal fra 6 m? og ønsket om at tjene er franchisegiverens hovedbetingelser. En færdiglavet forretningsmodel omfatter et komplet udvalg af arbejder med at åbne et "Pure Benefit" -forretning i din by. Om virksomheden Vores virksomhedsgruppe beskæftiger sig med produktion og salg af rengøringsprodukter i Den Russiske Føderation og nabolandene. I dag har vi: 8 års erfaring med produktion og salg af rengøringsmidler Mere end 50 repræsentanter for vores produkter i forskellige regioner Produktsortimentet omfatter mere end 150 forskellige positioner 6 registrerede varemærker Produktionsværksted med et areal på 500 kvadratmeter Eget laboratorium
Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

images
Der er fotosMine personlige oplysninger
user Registrer eller log ind for at bruge personlige oplysninger


Statistikker
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se detaljerede statistikker
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den