1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Δίκτυο franchise crumbs arrow

Δίκτυο franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Το franchising για ένα δίκτυο επιχειρήσεων παρέχει μια ευκαιρία για αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας επέκταση. Πρέπει να καταλάβουμε τις γειτονικές αγορές και να γίνουμε το πιο ανεπτυγμένο δίκτυο που λειτουργεί με το σύστημα franchise. Αυτό είναι πολύ επωφελές και πρακτικό, αφού συχνά όταν πουλάτε τεράστιο όγκο αγαθών ή υπηρεσιών, προκύπτει η λεγόμενη εξοικονόμηση όγκου. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που μπορεί να αποκτηθεί με τη μαζική αγορά και επίσης με την ελαχιστοποίηση του κόστους συναλλαγών. Ως αποτέλεσμα, προκύπτει ένα λεγόμενο αθροιστικό αποτέλεσμα ή συνέργεια. Η εταιρεία γίνεται ένας θεσμός που μπορεί να αναπτυχθεί σχεδόν εκθετικά.

Αναπτύσσει συνεχώς νέες αγορές, προσελκύει νέους διανομείς και βρίσκεται σε συνεχή φάση ανάπτυξης. Σε γενικές γραμμές, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, όσον αφορά όχι μόνο το franchising για ένα δίκτυο επιχειρήσεων, αλλά και κάθε άλλου τύπου επιχειρηματική δραστηριότητα. Η επιτυχία είναι εγγυημένη μόνο για τις εταιρείες που βρίσκονται συνεχώς στο στάδιο ανάπτυξης. Εάν δεν υποβαθμίσουν καν, αλλά απλώς λιμνάζουν, οι ανταγωνιστές αναπτύσσονται και έτσι παρέχουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να προσπεράσουν τις στάσιμες επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η στασιμότητα είναι απαράδεκτη. Το franchising για το δίκτυο παρέχει την ευκαιρία υλοποίησης εργασιών γραφείου με το μέγιστο επίπεδο συγκέντρωσης. Θα είναι δυνατή η χρήση ιδιόκτητου λογισμικού.

Θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τυχόν επείγουσες δυσκολίες. Είναι κερδοφόρο για την αλυσίδα να ασχολείται με το franchising, δεν πρέπει να χάσετε μια τέτοια μοναδική ευκαιρία. Εφαρμόστε τις εργασίες γραφείου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχετε δυσκολίες αργότερα. Στη συνέχεια, η εταιρεία σας θα είναι σε θέση να ηγηθεί αποτελεσματικά, παρέχοντας στον εαυτό της ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μακροπρόθεσμα.

Εάν αποφασίσετε να ξεκινήσετε franchising, τότε αυτή είναι πιθανότατα η σωστή απόφαση. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το ποιο μέρος της συναλλαγής είστε. Εάν είστε franchisor, τότε θα κάνετε μια αποτελεσματική επέκταση. Εάν είστε διανομέας και θέλετε να γίνετε franchisee, τότε αυτό είναι πολύ βολικό και σωστό. Μετά από όλα, θα λάβετε ένα εντελώς έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο. Είναι απαραίτητο μόνο να το μελετήσετε και να το εφαρμόσετε ακολουθώντας τους κανονισμούς που ορίζονται για εσάς.

Ο κανονισμός είναι μια άλλη οδηγία, μια ευκαιρία να μελετήσετε ορισμένες πληροφορίες και να κάνετε το ίδιο όπως περιγράφεται στο παράδειγμα. Για το σκοπό αυτό, αποκτάται franchising για την υλοποίηση δραστηριοτήτων σε πλήρη συμφωνία με το αρχικό μοντέλο. Αυτό το δείγμα έχει ήδη αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, επομένως, εφαρμόζοντάς το, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα. Φυσικά, αν κάνετε τα πάντα σωστά. Επεκτείνετε το δίκτυό σας, εργαστείτε σε franchise. Είναι απαραίτητο να ανοίξουμε τόσο τις εγκαταστάσεις μας όσο και εκείνες που θα λειτουργούν υπό το franchise. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να περιορίζεστε από το κεφάλαιο σας.

Αντίθετα, θα αναπτυχθεί προσελκύοντας οικονομικά κεφάλαια από οργανισμούς που θα γίνουν συνεργάτες σας. Ένας συνεργάτης franchise ονομάζεται franchisee. Είναι διανομέας, είναι αυτός που θα εκτελεί εργασίες γραφείου με δικά του έξοδα και ταυτόχρονα θα σας πληρώνει χρήματα εάν είστε franchisor.

Το franchising για το δίκτυο είναι μια πραγματική δραστηριότητα αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να αγοράσετε ένα franchise και να ανοίξετε έναν τεράστιο αριθμό επώνυμων καταστημάτων. Θα λειτουργούν σε πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα που αγοράζετε από τον δικαιοπάροχο. Το franchising για το άνοιγμα ενός δικτύου εγκαταστάσεων δεν παρέχεται δωρεάν. Μερικές φορές δεν υπάρχουν πληρωμές, ωστόσο, εξακολουθείτε να πληρώνετε για την αγορά αγαθών. Αλλά συχνά οι πληρωμές εξακολουθούν να υπάρχουν μαζί με την ανάγκη αγοράς αγαθών.

Αυτές οι πληρωμές για την πώληση του δικτύου franchise ονομάζονται δικαιώματα, τέλη διαφήμισης και εφάπαξ κρατήσεις. Ένα εφάπαξ τέλος, για παράδειγμα, επιβάλλεται μία φορά, κατά την έναρξη μιας επιχείρησης. Εάν, κατά το άνοιγμα ενός δικτύου franchise, πληρώνετε μηνιαία τέλη, τότε πιθανότατα θα είναι δικαιώματα, επίσης αμοιβή για την υλοποίηση παγκόσμιων διαφημιστικών δραστηριοτήτων. Εκτελούνται από τον ίδιο τον δικαιοπάροχο, ωστόσο, χρησιμοποιεί και τα χρήματά σας. Φυσικά, προσελκύει επίσης κεφάλαια από άλλους διανομείς, μαζί με αυτούς εκμεταλλευόμενοι τους οικονομικούς του πόρους. Ανοίξτε ένα franchise για το δίκτυο και επιτύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε η επιχειρηματική σας οντότητα θα ηγηθεί της αγοράς και θα προσφέρει στον εαυτό της ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μακροπρόθεσμα.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε