1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Οργάνωση franchising crumbs arrow

Οργάνωση franchisinghttps://FranchiseForEveryone.com

Η οργάνωση του franchising είναι ένα σοβαρό βήμα για όσους αποφάσισαν να απομακρυνθούν από την απασχόληση και να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Η επιχείρηση στο σύνολό της δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση και ως εκ τούτου, για να αποφευχθούν λάθη και απογοητεύσεις, είναι απαραίτητο να προβλεφθούν πολλές αποχρώσεις. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, σε αυτή την περίπτωση, είναι να πέσει πάνω σε έναν αδίστακτο franchisor που θα απαιτήσει εισφορές, ενώ δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Οι παγκόσμιες στατιστικές σε συνδυασμό με την επιχειρηματική εμπειρία δείχνουν ότι το franchising είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μια σχετικά απλή πορεία προς την επιτυχία. Πολλοί οργανισμοί που εφαρμόζουν αυτού του είδους τις σχέσεις αγοράς ισχυρίζονται ότι μπόρεσαν να επιβιώσουν τα πρώτα πέντε χρόνια της ύπαρξής τους χωρίς πολλαπλές απώλειες. Ενώ για εκατό οργανισμούς που δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα, περίπου 80 παραμένουν στη ζωή.

Το franchising έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία δικτύων με τη συμμετοχή μικρών επιχειρήσεων ως συνεργατών, παρέχοντας έτσι σχεδόν σε κάθε αρχάριο και έμπειρο επιχειρηματία την ευκαιρία να διευθύνει μια επιχείρηση και να πολλαπλασιάσει το εισόδημά του. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να ξεκινήσετε την οργάνωση ενός franchise καθορίζοντας τον τύπο του franchise. Ας πούμε ότι είναι franchise κατασκευής. Ένας επαρκής αριθμός αλληλεπιδράσεων μπορεί να οργανωθεί εδώ. Ένα δημοφιλές σχήμα είναι ένας κατασκευαστής με τον κατασκευαστή. Όλα είναι εξαιρετικά απλά: ο δημιουργός του franchise παράγει ένα προϊόν, μια μικρή επιχείρηση πραγματοποιεί παρόμοιες ενέργειες. Το tandem είναι κερδοφόρο και δημοφιλές ως αποτέλεσμα.

Ο κατασκευαστής μπορεί να συνεργαστεί τόσο με χονδρέμπορο όσο και με λιανοπωλητή. Επίσης, και οι δύο αυτές κατηγορίες μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους και παράλληλα.

Η οργάνωση του franchising αποτελεί πλεονέκτημα και για τα δύο μέρη της διαδικασίας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πληρώσετε για τα πάντα. Η έναρξη της οργάνωσης των σχέσεων αγοράς βάσει δικαιόχρησης είναι η καταβολή εφάπαξ πληρωμής. Πρόκειται για μια αρχική επένδυση, η οποία γενικά λειτουργεί ως πληρωμή για την αρχική υποστήριξη που παρέχεται από έναν ανώτερο συνεργάτη σε ένα μικρότερο εγχείρημα. Από αυτή την άποψη, ο θάλαμος της οργάνωσης λαμβάνει όλα όσα χρειάζεται. Αυτό περιλαμβάνει ένα έτοιμο επιχειρηματικό μοντέλο που περιγράφει όλες τις οργανωτικές διαδικασίες.

Επίσης, ο επικεφαλής του franchise παρέχει μια έτοιμη στρατηγική μάρκετινγκ, στην οποία πολλά έχουν ήδη αναφερθεί. Για παράδειγμα, το κόστος διαφήμισης και άλλων τύπων προώθησης με κόστος. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την οργάνωση της διαδικασίας κατάρτισης για το προσωπικό και διάφορες συστάσεις για αυτοβελτίωση των ικανοτήτων. Αυτή η ρήτρα περιγράφει διαδικασίες εκπαίδευσης στη διαχείριση. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δίνει συμβουλές για τον τρόπο οργάνωσης ενός χώρου εργασίας, παρέχει ένα σχέδιο σχεδιασμού και όλες τις απαραίτητες επαφές. Επίσης, οι αγορές χονδρικής διατίθενται εδώ σε μειωμένες τιμές, με εκπτώσεις ή με δόσεις. Ο δικαιοδόχος λαμβάνει συνεχείς συμβουλές για όλα τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, λαμβάνει συμβουλές για το πώς, για παράδειγμα, να οργανώσει δουλειές, να τοποθετήσει κάτι, από πού να ξεκινήσει την ίδια διαφημιστική καμπάνια κ.

ο.κ. Εν ολίγοις, ο δικαιοδόχος ενεργεί ως ένα είδος διαχειριστή για τον αρχάριο συνεργάτη του και φέρει τεράστια ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργασίας, καθώς και για τη φήμη της μάρκας.

Περιγράφοντας την οργάνωση του franchising, δεν μπορεί κανείς να μην αναφέρει μια ακόμη υποχρεωτική πληρωμή. Η ιδιοκτησία προσδιορίζει συχνά την ύπαρξη δικαιωμάτων. Αυτό είναι ένα είδος πληρωμής που κάνει ο δικαιοδόχος για το δικαίωμα να είναι μέρος του franchise και για την ευκαιρία χρήσης του εμπορικού σήματος. Τα δικαιώματα εκμετάλλευσης υπολογίζονται ως ποσοστά. Μπορεί να είναι ένα σταθερό ποσό κέρδους ή μπορεί να οριστεί στη σύμβαση. Ορισμένα franchise χρεώνουν ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο είναι ανεξάρτητο από τα έσοδα του συνεργάτη.

Αυτή η μέθοδος έχει συχνά κίνητρο να αποφεύγει τις δόλιες δραστηριότητες στη διαδικασία χρηματοοικονομικής αναφοράς. Γενικά, η οργάνωση του franchising είναι μια ενδιαφέρουσα και γεμάτη δυνατότητες διαδικασία. Είναι σημαντικό να κάνουμε τα πάντα αργά, προβλέποντας λάθη και κινδύνους. Σε αυτή την περίπτωση, η μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι εγγυημένη για εσάς.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε