1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Η ουσία του franchising crumbs arrow

Η ουσία του franchisinghttps://FranchiseForEveryone.com

Η ουσία του franchising είναι ότι το ένα μέρος μεταβιβάζει το δικαίωμα να ασκεί δραστηριότητες για λογαριασμό της μάρκας του και το άλλο το αποκτά, τις περισσότερες φορές με συγκεκριμένη αμοιβή. Πρώτον, είναι μια εφάπαξ εισφορά, η οποία, στην πραγματικότητα, είναι η αρχική και η πρώτη έκπτωση προς όφελος του ιδιοκτήτη της μάρκας. Επιπλέον, υπάρχουν δύο συνεισφορές, τα δικαιώματα και η μεταφορά στην παγκόσμια διαφήμιση. Φυσικά, στην πραγματικότητα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο πλαίσιο του franchising μπορεί να θέσει όρους και να χρεώσει οποιαδήποτε αμοιβή. Εξαρτάται από τι είδους συμφωνίες μπορούν να επιτευχθούν και ποιες προϋποθέσεις προβλέπονται κατά την εκτέλεση της εργασίας γραφείου. Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το franchising, τότε πρέπει να κατανοήσετε την ίδια την ουσία αυτής της δραστηριότητας.

Βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο να εκτελεστούν σωστά και ικανοποιητικά τα καθήκοντα σε χρόνο ρεκόρ, υλοποιώντας δραστηριότητες στο πλαίσιο των κανονισμών. Ταυτόχρονα, η ουσία του franchising είναι επίσης ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε ένα ήδη πλήρως προωθημένο, γνωστό και δημοφιλές εμπορικό σήμα. Έτσι, μπορεί κανείς να έχει υψηλό επίπεδο εισοδήματος επενδύοντας όχι πολλά χρήματα. Πράγματι, στην πραγματικότητα, όταν αλληλεπιδράτε με το franchising, πρέπει μόνο να πληρώσετε τον δικαιοπάροχο, για αυτό, παρέχει την ευκαιρία να χειριστεί όλα τα αγορασμένα, αποκτημένα και ανεπτυγμένα εργαλεία. Απλώς πρέπει να επενδύσετε χρήματα για να ανοίξετε το δικό σας σημείο υλοποίησης.

Φυσικά, η ουσία του franchising είναι ότι προσελκύονται επενδυτές που θα είναι μέρος του δικτύου franchise. Αυτοί οι επενδυτές επενδύουν τους δικούς τους οικονομικούς πόρους προκειμένου να αποκομίσουν κέρδη κατά τη λειτουργία της υπάρχουσας πλατφόρμας. Αυτή είναι η ουσία του franchising. Η εταιρεία δεν μπορεί πλέον ή δεν θέλει να επεκταθεί μόνη της. αναζητά βοηθούς, επενδυτές, διανομείς. Στη γλώσσα του franchise, ονομάζονται franchisees.

Είναι αυτοί οι franchisees που αγοράζουν από τον franchisor την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες σύμφωνα με ένα σύνολο διαφορετικών προτύπων και κανόνων. Επιπλέον, η ουσία του franchising έγκειται στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι επιθυμίες του κατόχου του εμπορικού σήματος. Θέλει η οργάνωσή του να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, να λάβει υψηλό επίπεδο εισοδήματος. Πρέπει να προσπαθήσετε για αυτό εφαρμόζοντας εργασίες γραφείου και βοηθώντας τους συνεργάτες σας. Οι εταίροι λαμβάνουν αποτελεσματική βοήθεια και αρχίζουν να πραγματοποιούν δραστηριότητες σε πλήρη συμμόρφωση με έναν ολόκληρο κατάλογο κανονισμών. Αυτοί οι κανονισμοί καθιστούν δυνατή την εύκολη και ικανή εκτέλεση τυχόν λειτουργικών πράξεων της τρέχουσας μορφής. Εάν ενδιαφέρεστε για την ουσία του franchising, τότε μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Σε ανοιχτές πηγές, υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών σχετικά με το τι είναι αυτός ο τύπος δραστηριότητας. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η μίσθωση του εμπορικού σήματος, καθώς και όλα τα στοιχεία που συνδέονται με αυτό. Αυτές είναι οδηγίες, κανόνες, εξοπλισμός, τεχνογνωσία, κανονισμοί στη διάθεση του δικαιοπάροχου, εμπειρία κ.ο.κ.

Θα έχετε μια ολόκληρη λίστα με διαφορετικά οφέλη, καθένα από τα οποία κατανέμεται σε ατομική βάση. Αυτή είναι η ουσία του franchising. Φυσικά, είναι απαραίτητο να ενεργήσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, να εφαρμόσουμε τις εργασίες γραφείου με τέτοιο τρόπο ώστε στη συνέχεια να μην υπάρχουν δυσκολίες. Επιπλέον, στον πυρήνα του, το franchising δεν είναι παρά μια ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας μεγάλης εταιρείας. Έτσι, εξασφαλίζεται εξοικονόμηση όγκου όταν πολλοί επιχειρηματίες πραγματοποιούν δραστηριότητες στο ίδιο δίκτυο και αγοράζουν πιο επικερδώς αποθέματα από προμηθευτές. Λαμβάνουν εταιρικές και χονδρικές εκπτώσεις, παρέχοντας στον εαυτό τους την ευκαιρία να απορρίψουν τις τιμές λόγω του γεγονότος ότι οι ίδιοι αγοράζουν υλικά φθηνά.

Αυτή είναι ακριβώς η ουσία του franchising, μιας δραστηριότητας που παρέχει υψηλό επίπεδο αποτελεσματικής ζήτησης λόγω του ότι χρησιμοποιείται γνωστό εμπορικό σήμα. Δεν πρέπει ποτέ να παραμελήσετε αυτήν την ευκαιρία. Διεισδύστε στην ίδια την ουσία του franchising, καταλάβετε τι είναι αυτό το είδος δραστηριότητας, κάντε τη σωστή απόφαση διαχείρισης. Τότε σίγουρα θα είστε επιτυχημένοι και μακροπρόθεσμα, θα είστε αδιαμφισβήτητος ηγέτης. Στην ουσία, θα χρησιμοποιείτε ένα σύνολο διαφορετικών εργαλείων που είναι πολύ δύσκολο και δαπανηρό για εσάς να αναπτύξετε τον εαυτό σας. Και ο ιδιοκτήτης του franchise έχει ήδη δημιουργήσει το δικό του σύστημα, πιθανότατα έχει ήδη εμπειρία αλληλεπίδρασης με συνεργάτες. Θα είστε επίσης αποκλειστικός διανομέας, κάτι που είναι βολικό.

Αυτή είναι η ουσία του franchising.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε