1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Franchising εμπόριο crumbs arrow

Franchising εμπόριοhttps://FranchiseForEveryone.com

Το franchise συναλλαγών είναι μια ευκαιρία για την υλοποίηση των εργασιών γραφείου όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο. Ο κανονισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή του franchising. Βοηθά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εργασίας γραφείου και στην επιτυχία. Ένας τεράστιος αριθμός επιτυχημένων οργανισμών δίνουν μεγάλη προσοχή στο franchising απλώς και μόνο επειδή σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δραστηριότητες πολύ πιο αποτελεσματικά από ό, τι χωρίς τη χρήση αυτού του εργαλείου. Το εμπόριο, όπως και κάθε άλλος τύπος δραστηριότητας, είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστεί εάν υπάρχει ένα σύστημα franchising. Επιπλέον, αυτή η δήλωση ισχύει και για τα δύο μέρη της συναλλαγής, τόσο για τον διανομέα όσο και για τον κάτοχο του εμπορικού σήματος.

Με άλλα λόγια, ονομάζονται franchisors και franchisees. Ο δικαιοπάροχος είναι ο άμεσος ιδιοκτήτης της μάρκας, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που σκοπεύει να επεκταθεί. Ο δικαιοδόχος είναι, στην πραγματικότητα, ένας διανομέας, ένα πρόσωπο που πραγματοποιεί μια συναλλαγή. Εκτελέστε εργασίες γραφείου αποτελεσματικά και ικανοποιητικά, πραγματοποιώντας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τη δουλειά γραφείου, τότε θα είστε επιτυχημένοι. Το εμπόριο πρέπει να αντιμετωπίζεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ικανοποιητικά, πραγματοποιώντας το στο πλαίσιο του franchising. Εφαρμόστε τις εργασίες γραφείου με τέτοιο τρόπο ώστε αργότερα να μην αντιμετωπίζετε ανυπέρβλητες δυσκολίες. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που θέλετε να οδηγήσει στην επιτυχία, τότε πρέπει να επεκταθείτε, να προσελκύσετε ξένα κεφάλαια.

Γι 'αυτό το σύστημα franchising είναι ιδανικά κατάλληλο επειδή δημιουργήθηκε ακριβώς για να επιτύχει αυτούς τους στόχους. Έχετε ήδη κατακτήσει πλήρως όλες τις θέσεις της τοπικής αγοράς, έχετε γίνει το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό αντικείμενο, δεν έχετε πλέον την ευκαιρία να αναπτυχθείτε περαιτέρω, τότε είναι που αρχίζει να λειτουργεί το franchising. Επιπλέον, αυτό ισχύει εξίσου τόσο για τον τομέα του εμπορίου όσο και για κάθε άλλη δραστηριότητα που πραγματοποιείται για την απόκτηση εμπορικών κερδών. Έχοντας εφαρμόσει αποτελεσματικά τις εργασίες γραφείου, μπορείτε να εκπονήσετε εταιρικούς κανονισμούς, μπορούν να εφαρμοστούν στο έδαφος της επιχείρησης franchise, η οποία θα ανοίξει με την επωνυμία σας. Φυσικά, για το μέλλον του franchisor, πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τη σωστή εκτέλεση των εργασιών γραφείου από τον διανομέα σας, επειδή, στο πλαίσιο του franchising για το εμπόριο, προσπαθείτε όχι μόνο να κερδίσετε χρήματα αλλά και να παρουσιάσετε την εταιρεία σας καλά μάτια των καταναλωτών. Ως εκ τούτου, κάθε κόστος φήμης είναι αναπόφευκτο.

Επιπλέον, εάν προέρχονται από τον θάλαμο σας, ένας διανομέας που πραγματοποιεί εργασίες γραφείου χρησιμοποιώντας το εμπορικό σήμα σας. Υπάρχει ένα τέτοιο εργαλείο, που ονομάζεται μυστηριώδης αγοραστής. Κατά την εφαρμογή franchising για το εμπόριο, ο μυστηριώδης αγοραστής είναι ένα από τα πιο κατάλληλα εργαλεία για να ελέγξετε την ορθότητα της εκτέλεσης των εργασιών γραφείου. Αυτός ο μυστηριώδης αγοραστής δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άτομο που έρχεται υπό το πρόσχημα ενός καταναλωτή σε ένα ίδρυμα και αγοράζει κάτι εκεί ή χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Αυτή η τεχνική είναι απλώς τυπική για εφαρμογή στο πλαίσιο του συστήματος franchising. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον τομέα του εμπορίου αφού ασχολείται με την άμεση πώληση αγαθών. Ο μυστηριώδης αγοραστής ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων, το επίπεδο εξυπηρέτησης, γενικά, τη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις για την εκτέλεση εργασιών γραφείου από την πλευρά του διανομέα. Ο δικαιοπάροχος λαμβάνει την έκθεση του μυστηριώδους αγοραστή και μπορεί να την χρησιμοποιήσει κατά την κρίση του. Αρκετοί μυστηριώδεις αγοραστές μπορεί να εμπλέκονται για να εξαλείψουν την υποκειμενική αντίληψη και να μειώσουν την αρνητική επίδραση του ανθρώπινου παράγοντα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην εφαρμογή του franchising για το εμπόριο, καθώς η υλοποίηση λειτουργιών γραφείου παίζει σημαντικό ρόλο στη φήμη της εταιρείας.

Επιπλέον, εάν ο δικαιούχος franchise σας κάνει κακή δουλειά στο συγκεκριμένο έργο, δεν θα μπορεί να βγάλει αρκετά χρήματα για να πληρώσει τα τέλη σας. Υπάρχουν πολλά τέλη για το franchising για το εμπόριο. Στο αρχικό στάδιο, πρόκειται για μια εφάπαξ αφαίρεση, η οποία, κατά κανόνα, ποικίλλει σε όγκο και κυμαίνεται από 9 έως 11%. Το ποσοστό της εφάπαξ πληρωμής υπολογίζεται ως ποσοστό του ποσού της επένδυσης που πρέπει να πραγματοποιηθεί στο αρχικό στάδιο της εργασίας γραφείου.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε