1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Franchise μάρκας crumbs arrow

Franchise μάρκαςhttps://FranchiseForEveryone.com

Το franchising για μια μάρκα είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον κεφάλαια. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να αγνοηθεί, είναι απαραίτητο να την εφαρμόσετε και να λάβετε το μέγιστο όφελος από την εφαρμογή της. Εάν δώσετε στο franchising τη σωστή προσοχή, θα αποδώσει. Θα μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά το ποσό των εσόδων στον προϋπολογισμό, οδηγώντας την εταιρεία σας στην επιτυχία. Το franchising εμπορίου είναι μια δραστηριότητα που διεξάγεται από δύο μέρη σε μια συναλλαγή για την εφαρμογή μιας σχεδιασμένης στρατηγικής για την πώληση αγαθών. Το εμπορικό σήμα παίζει βασικό ρόλο στην εφαρμογή του franchising.

Πρόκειται για πνευματική ιδιοκτησία που προστατεύεται πλήρως από το νόμο από κλοπή και χρήση χωρίς άδεια. Υπάρχει ένα εξειδικευμένο μητρώο όπου τα εμπορικά σήματα καταχωρούνται έτσι ώστε να μπορούν να ασκούν δραστηριότητες franchising σε πλήρως νόμιμη βάση. Η εκτέλεση εργασιών γραφείου αντιμετωπίζει συχνά μια ποικιλία δυσκολιών, εάν δεν καταρτίσετε κανονισμούς που θα πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας από τους ειδικούς. Και αν υπάρχουν κανόνες, μπορείτε εύκολα να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία και ταυτόχρονα να ξοδέψετε τον ελάχιστο διαθέσιμο πόρο, τόσο οικονομικούς όσο και άλλους. Προωθήστε την επωνυμία σας στο σύστημα franchise σε άλλες περιοχές και ακόμη και πολιτείες. Αυτό θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε και να προσελκύσετε επενδύσεις, επειδή ο διανομέας που βρίσκετε σε άλλη χώρα είναι στην πραγματικότητα ένας επενδυτής που δεν πραγματοποιεί δραστηριότητες μόνο για λογαριασμό σας. Αλλά επενδύει επίσης χρήματα στο άνοιγμα ενός ιδρύματος, το οποίο, όταν πραγματοποιεί δραστηριότητες, θα αποφέρει κέρδος.

Ο διανομέας μοιράζεται αυτό το κέρδος με τον δικαιοπάροχο αφαιρώντας τέλη.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν τέλη, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε το κέρδος σας ως δικαιοπάροχος. Μετά από όλα, θα μπορείτε να πουλάτε μετοχές, να τις παρέχετε σε διανομείς συναλλαγών, θα μπορεί να εργάζεται στο σύστημα franchising. Είναι πολύ ωφέλιμο και πρακτικό, επομένως, αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Εφαρμόστε αποτελεσματικά, αρμοδίως τις εργασίες γραφείου, επικεντρωθείτε στο να λαμβάνετε πάντα τις σωστές αποφάσεις διαχείρισης. Τότε θα είστε επιτυχημένοι μακροπρόθεσμα και θα γίνετε ο απόλυτος ηγέτης στην αγορά. Εφαρμόστε τη στρατηγική διαπραγμάτευσης μέσα σε ένα σύστημα franchise και αποτρέψτε όλους τους μεγάλους αντιπάλους.

Ανεβάστε την επιχειρηματική σας οντότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, τότε μπορείτε να γίνετε το πιο επιτυχημένο ίδρυμα που αντιμετώπισε εύκολα τις δυσκολίες που προέκυψαν. Στο πλαίσιο του συστήματος franchising, ο ιδιοκτήτης της μάρκας είναι ο δικαιοπάροχος. Με άλλα λόγια, είναι ένας οργανισμός που επεκτείνει και προσελκύει επενδύσεις για να ανοίξει ένα έργο σύμφωνα με τους ιδιόκτητους κανονισμούς. Στο πλαίσιο του franchising, πολλές εταιρείες έχουν ήδη επεκταθεί με επιτυχία, πολλές από αυτές έχουν γίνει ηγέτες στην αγορά, ωστόσο, η παρουσία συστήματος franchise και γνωστού εμπορικού σήματος δεν εγγυάται καθόλου επιτυχία. Αυτό δίνει μόνο στον επιχειρηματία την ευκαιρία να εφαρμόσει εργασίες γραφείου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές και να υπάρξει, λαμβάνοντας οφέλη.

Ωστόσο, υπάρχουν παραδείγματα franchising όταν ακόμη και ένα εξέχον εμπορικό σήμα παγκοσμίως δεν βοήθησε. Για παράδειγμα, αυτό είναι ένα πολύ γνωστό παράδειγμα της μάρκας Carrefour, η οποία εισήλθε στην αγορά της Δημοκρατίας του Καζακστάν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα διέκοψε την επιχείρηση και έπαψε να υπάρχει. Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα franchising, το οποίο πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό γνωστής μάρκας αλλά δεν πέτυχε ούτε αυτό. Πιθανότατα, το γεγονός είναι ότι οι ντόπιοι ερμηνευτές έκαναν κακή δουλειά με τα επίσημα καθήκοντά τους. Επιπλέον, αυτή τη διαδικασία οδήγησαν άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά από το Καζακστάν και δεν καταλαβαίνουν τον πολιτισμό του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το franchising και το εμπορικό σήμα δεν βοήθησαν αυτό το εμπορικό σήμα να κερδίσει θέση στην αγορά, απλώς πούλησε τις εγκαταστάσεις του και ένα άλλο κατάστημα λειτουργεί εκεί.

Κατά την εφαρμογή franchising, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όχι μόνο πωλητές. Κατά την εφαρμογή της ιδέας ενός σούπερ μάρκετ στο έδαφος της Δημοκρατίας του Καζακστάν, συμμετείχαν ειδικοί από αραβικές χώρες. Καθοδηγήθηκαν πολύ άσχημα από το τι ήταν η Δημοκρατία του Καζακστάν, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο έργο και τα χρήματα χάθηκαν. Είναι καλύτερα να αποφύγετε τέτοια σενάρια, έτσι ώστε το εμπορικό σήμα να μην υποστεί απώλειες κατά την εφαρμογή του franchising. Και αυτές οι απώλειες δεν είναι μόνο οικονομικής φύσης, είναι επίσης κόστη φήμης, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουν.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε