1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Ποια επιχείρηση είναι κερδοφόρα να ανοίξετε; crumbs arrow

Ποια επιχείρηση είναι κερδοφόρα να ανοίξετε;https://FranchiseForEveryone.com

Ποια επιχείρηση είναι κερδοφόρα να ανοίξετε; Με τι είδους επιχείρηση πρέπει να ξεκινήσει ένας αρχάριος επιχειρηματίας; Ποιες είναι οι αρχές της εργασίας που πρέπει να καθοδηγούνται; Από τι να ξεκινήσω; Ποιο πεδίο δραστηριότητας να επιλέξετε και πολλές άλλες ερωτήσεις τίθενται συχνά από αρχάριους επιχειρηματίες. Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να αποφασιστεί για τα διαθέσιμα κονδύλια του προϋπολογισμού. Αναλύστε την αγορά μιας συγκεκριμένης περιοχής για τη ζήτηση για μια υπηρεσία ή προϊόν για τους πελάτες. η δική σας επιχείρηση σας επιτρέπει όχι μόνο να είστε ανεξάρτητοι από την ανώτερη διοίκηση και τους δευτερεύοντες παράγοντες, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αυξήσετε το εισόδημα, με ελάχιστο κόστος, το κύριο πράγμα είναι να προσεγγίσετε αυτό το ζήτημα με σύνεση. Μπορείτε να αναλύσετε ανεξάρτητα τους δικούς σας πόρους, να επιλέξετε έναν τόπο και χρόνο εργασίας. Απόκτηση νέας γνώσης και χρήση της επιδέξια.

Ποια επιχείρηση πρέπει να προτιμάται είναι καθαρά ατομική και για να εξοικειωθείτε με τις επιλογές, είναι διαθέσιμο για να μελετήσετε το Διαδίκτυο. Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης, οι περισσότερες εταιρείες δεν μπόρεσαν να παραμείνουν στη ζωή, επειδή η οικονομική κρίση επηρεάζει την αγορά και ο ανταγωνισμός ωθεί τις υπόλοιπες εταιρείες. Για να ξεκινήσετε γρήγορα, αποτελεσματικά, να ανοίξετε και να πετύχετε στην επιχείρησή σας, την οποία επιλέγετε, πρέπει να έχετε έμπειρους μέντορες, για παράδειγμα, franchisers, οι οποίοι, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, θα παρέχουν πλήρη δεδομένα και ένα έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο σε μια συγκεκριμένη πεδίο δράσης. Σήμερα, το franchising είναι αρκετά σχετικό και έχει μεγάλη ζήτηση, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές, για να γνωρίσετε ποιες προσφορές μπορείτε να εργαστείτε, μεταβείτε στον κατάλογο franchise και αναλύστε το φάσμα των περιπτώσεων που είναι επωφελείς για τη μελλοντική σας επιχείρηση. Ο κατάλογος franchise διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες σε όλους, τόσο από όρους όσο και από το πορτοφόλι. Δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι κάποιος άλλος να ασχοληθεί με την επιχείρησή σας, να βιαστείτε και να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά από τις διαθέσιμες επιλογές, οι ειδικοί μας θα σας συμβουλέψουν για όλες τις ερωτήσεις, οι οποίοι, εάν είναι απαραίτητο, θα ταξιδέψουν μαζί σας σε όλες τις συναντήσεις, συζητώντας τους όρους και την παροχή αναλυτικών δεδομένων. Επίσης, στο τέλος της συναλλαγής, θα παρέχεται νομική βοήθεια.

Κατά την αγορά ενός franchise, λαμβάνετε ένα έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο, πλήρη δεδομένα σχετικά με τη διαχείριση, τον έλεγχο και τη λογιστική. Το κατάστημα διαθέτει πλήρεις πληροφορίες για έναν συγκεκριμένο οργανισμό, εμπειρία στην αγορά, την έναρξη πωλήσεων franchise, με όλες τις εταιρείες franchise, σε ποσοτική αναλογία και τοποθεσία. Ο δικαιοπάροχος παρέχει στον δικαιοδόχο πλήρη δεδομένα, βοηθά στην επιλογή του απαιτούμενου χώρου ενοικίασης, επιλέγει τα απαραίτητα ονόματα εξοπλισμού, με την παροχή αγαθών στο συμφωνηθέν ποσό. Μπροσούρα και φυλλάδια, διαφημιστικά προϊόντα θα παρέχονται από τον συνεργάτη, με την εκπαίδευση του προσωπικού, για πιο αποτελεσματική λειτουργία και την ενιαία επιτυχία της μάρκας. Φυσικά, οι κατασκευαστές ενός συγκεκριμένου δικτύου μπορούν να ανοίξουν ανεξάρτητα νέα σημεία σε μια συγκεκριμένη περιοχή, χώρα, αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο στην παρουσία ενός δικαιοδόχου, επειδή ο έλεγχος πρέπει να είναι μόνιμος και όχι απομακρυσμένος. Το franchising είναι επωφελές και για τα δύο μέρη, οδηγώντας στην επιτυχία κοινών στόχων, με κοινό όνομα. Όταν αγοράζετε ένα franchise, θα πρέπει να καθοδηγείτε από το κόστος, στο οποίο είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη το εφάπαξ τέλος, τα δικαιώματα που καταβάλλονται κατά τη στιγμή της συναλλαγής μεταξύ των μερών, ποιο θα είναι το εφάπαξ τέλος αποφάσισε ο δικαιοπάροχος, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κόστη της πώλησης.

Επιπλέον, θα αναπτυχθεί ένα σχέδιο σχεδιασμού με ένα μόνο λογότυπο, ώστε να μην διαφέρει από άλλες εταιρείες. Η κατασκευή εργασιών, πωλήσεων και υπηρεσιών πραγματοποιείται σε ατομική βάση. Επισκέψεις στα εγκαίνια νέων σημείων (καταστήματα, σαλόνια, εκπαίδευση και ιατρικά κέντρα), πλήρης συμβουλευτική υποστήριξη από τον εταίρο. Γίνετε οικονομικά ανεξάρτητοι και διαχειριστείτε τον δικό σας χρόνο και άλλους πόρους με ελάχιστο κόστος. Εγγυόμαστε ευνοϊκές συνθήκες και γρήγορη ανάπτυξη, έναρξη και αποτελεσματικές δραστηριότητες με αποδεδειγμένες εταιρείες που έχουν αποδειχθεί από την καλύτερη πλευρά και έχουν μεγάλη πελατειακή βάση. Μην χάνετε χρόνο, ξεκινήστε μια κερδοφόρα επιχείρηση χωρίς φόβο αποτυχίας, επειδή δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το μηδέν, με σταθερή βάση, επαγγελματίες στον τομέα τους και μεγάλη πελατειακή βάση. Είμαστε ευγνώμονες για το ενδιαφέρον σας και προσβλέπουμε σε παραγωγική συνεργασία.

Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στο κατάστημα και μελετήστε τις προσφορές της αγοράς, τις τιμές και τις συνθήκες. Για μεγαλύτερη ευκολία, υπάρχει φιλτράρισμα και ταξινόμηση ομάδων, διαφοροποιημένων κατά βαθμολογίες. Σε ποια επιχείρηση πρέπει να αποφασίσετε μόνο εσείς, πρέπει να απαντήσετε, γιατί μόνο η αγαπημένη σας ενασχόληση θα φέρει επιτυχία και υψηλό εισόδημα. Περιμένουμε την επαφή σας στον κατάλογό μας και προσβλέπουμε σε παραγωγική και μακροχρόνια συνεργασία.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε