1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από την αρχή; crumbs arrow

Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από την αρχή;https://FranchiseForEveryone.com

Πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από την αρχή; Πολλοί κάνουν αυτήν την ερώτηση, γιατί αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα. Για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας, πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές αρχές της εργασίας, της διαχείρισης, του ελέγχου και της λογιστικής στον επιλεγμένο τομέα δραστηριότητάς σας, καθώς και να εξοικειωθείτε με πρακτικές συμβουλές, ιδέες και συστάσεις που είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να καταλάβετε γιατί χρειάζεστε τη δική σας επιχείρηση, τη δική σας επιχείρηση. Η απάντηση προτείνει από μόνη της. Όλοι προσπαθούν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση που ονειρεύονται για να γίνουν ανεξάρτητοι, με πλεονεκτήματα έναντι της μισθωτής εργασίας. Όταν ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση από την αρχή, θα πρέπει να κατανοήσετε τα κύρια πράγματα, σχετικά με τον ανταγωνισμό, τις οικονομικές επενδύσεις και πολλά άλλα πράγματα.

Πριν ξεκινήσετε μια επιχείρηση, πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ή μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικούς που γνωρίζουν τα πάντα για την ανακάλυψη και όλες τις παγίδες που περιμένουν σε κάθε γωνιά. Για να βελτιστοποιήσετε το χρόνο και να μην διακινδυνεύσετε τα κονδύλια του προϋπολογισμού, υπάρχει ένας κατάλογος με franchise, στον οποίο ο καθένας θα βρει κάτι που του αρέσει και την τσέπη του. Ελλείψει εμπειρίας, το να ανοίξεις μια επιχείρηση είναι ηλίθιο, μη πρακτικό. Κατά την επικοινωνία με τον κατάλογο, οι ειδικοί θα συμβουλεύουν για τους τύπους δραστηριοτήτων, τη ζήτηση, το κόστος, θα αναλύουν και θα παρέχουν αναλυτικά δεδομένα. θα είναι επίσης παρόντες στις συναντήσεις, παρέχοντας νομική υποστήριξη, με πρόσθετες συμβουλές σχετικά με τη διαφήμιση κ.λπ. Ποιο είναι το πλεονέκτημα του franchising; Δεν είναι μυστικό ότι η διαχείριση μιας επιχείρησης από μόνη της είναι προσιτή, αλλά επικίνδυνη, ειδικά με σημεία σε όλο τον κόσμο, που αναπτύσσει ένα μεγάλο δίκτυο, με συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι δύσκολο να αντισταθούμε στην αγορά, αλλά οι επιχειρηματίες επιχειρηματίες μπόρεσαν να το κάνουν αυτό και είναι τώρα έτοιμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Και τα δύο μέρη επωφελούνται από την πώληση και την εξαγορά, κερδίζοντας όχι μόνο την αναγνώριση του πελάτη αλλά και το πραγματικό εισόδημα. Το πιο σημαντικό είναι να καθορίσετε τον τομέα δραστηριότητας, να αναλύσετε την αγορά στην περιοχή σας και να μάθετε περισσότερα για το εμπορικό σήμα που σας ενδιαφέρει. Ο κατάλογος franchise θα σας δείξει πώς να ανοίξετε μια επιχείρηση υπό την ηγεσία σας στην περιοχή σας με ένα συγκεκριμένο μάρκα franchise. Το αν αυτό το είδος επιχείρησης θα είναι σε ζήτηση εξαρτάται από εσάς. Επίσης, κατά την επιλογή ενός franchise, αναλύστε το κόστος, το ποσό της εφάπαξ πληρωμής, το οποίο εξαρτάται από το κόστος του franchise και καταβάλλεται κατά τη στιγμή της συναλλαγής. Είναι δυνατόν να υπολογιστεί προκαταρκτικά το κόστος όλων των εξόδων, λαμβάνοντας υπόψη τα αγαθά και τον εξοπλισμό, την ενοικίαση χώρων και την προώθηση, λαμβάνοντας υπόψη τον εξοπλισμό μάρκετινγκ σε βάρος του δικαιοπάροχου.

Το franchising δεν είναι η μεταφορά πλήρους διοίκησης σε άλλο άτομο, αλλά μόνο η χρήση του ονόματος και της υποστήριξης όσον αφορά τη διαχείριση και άλλες πληροφορίες. Όπως η εκπαίδευση ειδικών σε όλα τα βασικά αυτού του τομέα δραστηριότητας, η παροχή πελατειακής βάσης και πληροφορίες από προμηθευτές, τιμοκατάλογος, με τρέχουσες προσφορές για προϊόντα. Επίσης, ο δικαιοδόχος δεν χρειάζεται να ανησυχεί, ο συνεργάτης θα είναι πάντα σε επαφή, θα πηγαίνει στο άνοιγμα νέων σημείων και θα ελέγχει την επιχείρησή του από απόσταση, αν και μέτρια. Ένας μόνο ιστότοπος θα περιέχει ενημερωμένες πληροφορίες για ανοιχτά υποκαταστήματα και καταστήματα, όταν οι πελάτες επικοινωνούν μαζί του, θα διανέμει αυτόματα εφαρμογές, ερωτήσεις και ερωτήσεις. Νέα στοιχεία και άλλες πληροφορίες θα είναι ορατά στην πύλη. Ανάπτυξη σχεδιασμού για όλες τις εταιρείες franchise στο ίδιο στυλ, έτσι ώστε η μάρκα να θυμάται ακόμη και σε άλλη χώρα. Δεν θα μείνετε με μια άδεια τσέπη και μπορείτε να υπολογίσετε εκ των προτέρων την περίοδο αποπληρωμής των επενδυμένων κεφαλαίων όχι μόνο για το franchise αλλά και για εξοπλισμό, προϊόντα και μισθούς προσωπικού, λαμβάνοντας υπόψη τη μίσθωση χώρων.

Υπάρχουν κίνδυνοι σε κάθε περίπτωση, αλλά όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την πρόταση, είναι ελάχιστοι. Και πρέπει να παραδεχτείτε ότι ένα μεγάλο δίκτυο είναι πολύ πιο ελκυστικό από μια μικρή εταιρεία που ξεκινά από το μηδέν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές franchise, πρέπει να μεταβείτε στον κατάλογο, όπου θα δείτε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη γκάμα. Για μεγαλύτερη ευκολία, υπάρχει φιλτράρισμα και ταξινόμηση πληροφοριών ανά κατηγορίες και άνοιγμα κατά υποκατηγορίες. Τα μειονεκτήματα της έναρξης της δικής σας επιχείρησης είναι ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην προώθηση και δεν είναι γνωστό πόσους οικονομικούς πόρους θα απαιτήσει. Εκατό τοις εκατό παραγωγή στο επιθυμητό εισόδημα, με την ανακάλυψη και τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας, των υπηρεσιών και των προϊόντων. Βοήθεια για την ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ και την παροχή συμβουλών.

Είναι δυνατό να ανοίξετε μια επιχείρηση από την αρχή, αλλά με την υποστήριξη εξειδικευμένων ειδικών. Μην χάνετε χρόνο μάταια, επειδή οι επιχειρηματίες επιχειρηματίες έχουν ήδη ξεκινήσει την επιχείρησή τους και σας έχουν κάνει διαγωνισμό. Για λεπτομερείς πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, οι οποίοι, εάν είναι απαραίτητο, θα παράσχουν αναλυτικά και στατιστικά δεδομένα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και προσβλέπουμε σε παραγωγική συνεργασία κατά το άνοιγμα της επιχείρησής σας.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε