1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Τι επιχείρηση να ξεκινήσει crumbs arrow

Τι επιχείρηση να ξεκινήσειhttps://FranchiseForEveryone.com

Με ποια επιχείρηση να ξεκινήσετε; Κάθε πελάτης θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες θα τους συνοδεύουν καθ 'όλη τη διάρκεια της δημιουργίας ενός επιχειρηματικού franchise. Τι είδους περιπτώσεις άρχισαν να προετοιμάζουν οι πελάτες μπορούν να γίνουν κατανοητές από την επιλεγμένη κατεύθυνση όσον αφορά το franchise, το οποίο θα γίνει πραγματικός φίλος λαμβάνοντας μια έτοιμη ιδέα με μια στρατηγική. Τι είδους επιχειρηματική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας υποχρεώσεων, ήταν σε θέση να μετακινηθεί στην εκκίνηση ξεκινώντας την εφαρμογή και επίσης να επηρεάσει την επιλογή του έργου, θα πει ο πελάτης, δείχνοντας αρχικά το κόστος του σχεδίου, το οποίο θα πρέπει να είναι προσιτή για κάθε αγοραστή. Τα franchises πρέπει να έχουν μια άμεση σχέση που δημιουργεί μια πρώτη ενέργεια που ακολουθείται από ένα δεύτερο στάδιο και στη συνέχεια το αποτέλεσμα άλλων πράξεων θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα franchises με διάφορες σύγχρονες κατευθύνσεις είναι από καιρό δημοφιλή σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ενδιαφέρον τόσο για αρχάριους όσο και για άλλες μεγάλες εταιρείες με επιχειρηματικές δεξιότητες. Το διαμορφωμένο έργο για κάθε πελάτη μπορεί να βρεθεί σε έναν ειδικό ιστότοπο, ο οποίος δημιουργήθηκε για να επιτρέψει τη δημιουργία συνεργασιών.

Όταν εργάζεστε με έναν συγγραφέα ιδεών στρατηγικής, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις πολύπλοκες και σημαντικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις διαφορετικές απόψεις. Ποια επιχείρηση θα ξεκινήσει με ένα franchise, θα πει ο επιχειρηματίας, ενδιαφερόμενος για ένα έργο που έχει διάφορες αποχρώσεις όσον αφορά τη μελέτη. Δημιούργησαν ένα επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να κοστίσει ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό που παρέχεται από τον κατασκευαστή, επειδή η τιμή του έργου περνά από πολλά στάδια με υπολογισμούς και μετά το αποτέλεσμα, είναι ορατή η όλη εικόνα της καθιερωμένης τιμολογιακής πολιτικής. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι όσο πιο δημοφιλής είναι η μάρκα, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή και το πιο σημαντικό είναι πώς αντιμετωπίζει ο πελάτης οποιαδήποτε εταιρεία παγκόσμιας κλάσης. Κάθε επιχειρηματίας πρέπει να αγοράσει όποια δραστηριότητα θέλει με την υπάρχουσα επιχείρηση για να ξεκινήσει την παραγωγή προϊόντων, την παραγωγή αγαθών και την παροχή υπηρεσιών. Ένα περιστατικό που σχετίζεται με το κόστος μπορεί να συμβεί όταν τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία είναι σε έλλειψη, είναι καλύτερο να λάβετε υπόψη τις πιο διαθέσιμες επιλογές. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών έτοιμων έργων εμφανίζεται στην αγορά, οι οποίοι με χαρά θα βοηθήσουν να προσφέρουν ένα franchise στην τσέπη τους.

Εάν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε σε διαπραγματεύσεις σε ένα επιτυχημένο πλαίσιο, τότε είναι καλύτερο να συνάψουμε μια συμφωνία τεκμηρίωσης, στην οποία αναφέρεται ότι υπάρχει μια εταιρική σχέση μεταξύ των μερών. Η συμφωνία υπογράφεται, μεταβιβάζει τα δικαιώματα υλοποίησης και ανάπτυξης της μάρκας του παρουσιαζόμενου franchise, το οποίο δεν είναι μια επιχείρηση από το μηδέν αλλά ενεργεί ακολουθώντας την ιδέα της στρατηγικής. Κατά την πρώτη περίοδο μετά την έναρξη των πωλήσεων, ο επιχειρηματίας συνιστάται να χρησιμοποιεί προσεκτικά τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή, με την προοπτική της επιτυχούς ανάπτυξης της εταιρείας. Για όλες τις πολύπλοκες ερωτήσεις και εργασίες, επικοινωνήστε πάντα με τους ειδικούς του προμηθευτή του έργου για να βρείτε μια αποτελεσματική γενική λύση για κάθε κατάσταση. Αφού ένας συνεργάτης αρχίσει να εκτελεί επαγγελματικά καθήκοντα, μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που δείχνει έλλειψη δεξιοτήτων και γνώσεων στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί, από την άλλη πλευρά, θα βοηθήσουν να διευθετηθεί η παροχή ενός ειδικού μαθήματος προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε συνεχή βάση, ο πελάτης θα λαμβάνει τακτικά την απαραίτητη υποστήριξη για τη συνεργασία με τους ειδικούς του κατασκευαστή, με τους οποίους ο συνεργάτης εκπαιδεύεται για να επιτύχει αμοιβαία επωφελές κέρδος.

Η διαδικασία λειτουργίας μιας επιχείρησης σύμφωνα με το σχήμα φαίνεται να είναι πολύ ευκολότερη από τη δυνατότητα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση χωρίς την εμπειρία που μπορεί να απαιτηθεί για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων. Έχοντας λάβει επαγγελματικούς υπολογισμούς, κάθε αρχάριος επιχειρηματίας θα μπορεί να δει πώς παρουσιάζεται σωστά το έργο, ποια έγγραφα απαιτούνται, πώς να διαμορφωθεί η πλήρης τιμή κόστους σε σχέση με το κόστος και επίσης να μην ξεχάσει να υπολογίσει το αναμενόμενο μελλοντικό κέρδος. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το τελικό σχέδιο δράσης θα μειώσει σημαντικά τους κινδύνους και τις διάφορες δύσκολες καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ανάπτυξη της δικής σας εταιρείας. Από ποια επιχείρηση να ξεκινήσετε, αυτές είναι οι ερωτήσεις που ενδιαφέρουν τους αγοραστές προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θέλουν να μάθουν την αποτελεσματική διαδικασία απόκτησης ενός κερδοφόρου μέρους. Οι εξωπραγματικές ιδέες στρατηγικής έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα λόγω μιας ποικιλίας τάσεων και αποδεδειγμένων επιχειρηματικών επιλογών. Αφού υλοποιηθεί το έργο, μπορούμε να πούμε ότι η δραστηριότητα εργασίας πήγε σύμφωνα με το διαμορφωμένο σχέδιο δράσης, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Εάν ακολουθείτε τους κανόνες του συμβουλίου συνεργατών και όλες τις προϋποθέσεις, μετά από λίγο θα δείτε πώς έχει αλλάξει η εταιρεία σας, θα λάβετε το επιθυμητό επίπεδο και βαθμολογία από τους πελάτες.

Επιπλέον, μια επιχείρηση είναι μια καλή λύση για να διατηρήσει μια σωστή θέση με τη μορφή ανταγωνιστικότητας, αφού μια γνωστή μάρκα, όπως οι πελάτες, θα την παραγγείλει. Στο μέλλον, θα εμφανίζονται όλο και περισσότερες νέες ιδέες, σε σχέση με τις οποίες θα αυξηθεί η εισροή ελπιδοφόρων τάσεων που μπορεί να λάβουν χώρα στις επιχειρήσεις. Τα κατασκευασμένα προϊόντα, διάφορα προϊόντα, καθώς και όλες οι υπηρεσίες, αντιπροσωπεύουν μια διαμόρφωση που ενημερώνεται και βελτιώνεται συνεχώς προς την κατεύθυνσή της, βοηθώντας τους πελάτες να αποκτήσουν την επιθυμητή επιλογή. Για να εισέλθετε στη διεθνή αγορά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο γνωστής μάρκας που έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος στην αγορά πωλήσεων, απαιτώντας μεγάλα κέρδη. Αρκετοί κατασκευαστές διαφόρων έργων έχουν ξοδέψει χρόνια εντατικής εργασίας και μεγάλες οικονομικές επενδύσεις για να δημιουργήσουν μια ποιοτική μάρκα που χρησιμοποιείται ευρέως. Για κάθε άτομο που κατέχει τη θέση νομικής οντότητας που προσπαθεί για το επιθυμητό κέρδος και αποτελέσματα, το πιο σημαντικό είναι να δώσει σωστή και έγκαιρη ιεράρχηση προτεραιοτήτων, η οποία θα βοηθήσει στην επιτυχημένη εισαγωγή της επιθυμητής επιχειρηματικής μορφής. Εάν μετά από λίγο καιρό καταφέρατε να αυξήσετε το λειτουργικό στοιχείο της επιχείρησης χωρίζοντάς την σε ξεχωριστά υποκαταστήματα και τμήματα, μπορούμε να πούμε ότι όλα έγιναν σωστά.

Τι είδους εταιρεία θα αποδειχθεί ότι θα κατασκευαστεί μπορεί να φανταστεί κανείς στην αρχή, αφού τα σχέδια τείνουν να αλλάξουν. Τα σχέδια του κατασκευαστή και του πελάτη είναι αρκετά εφικτά όσον αφορά το περιεχόμενο του στόχου, το κυριότερο είναι να μην κάνετε λάθη και ηλίθιες αποφάσεις κατά την επιλογή μιας κατεύθυνσης ενώ επενδύετε οικονομικούς πόρους που θα δημιουργήσουν μια επιχείρηση. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο πελάτης βρίσκεται στο σωστό δρόμο αν αγόρασε ένα franchise ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι είδους επιχείρηση πρέπει να ξεκινήσετε στη λίστα, μετά την έναρξη της εταιρείας, θα είναι δυνατό να απαντήσετε σε τέτοιες ερωτήσεις στον προμηθευτή με την παροχή συνοδευτικής μορφής τεκμηρίωσης με διάφορες συμβουλές και σημαντικές αποχρώσεις. Παρεμπιπτόντως, ο κατασκευαστής θα μοιραστεί το μυστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης, απλώς βρείτε μια κοινή γλώσσα με έναν μέντορα. Ο χρόνος θα δείξει ποια επιχείρηση θα ξεκινήσει σε μια επιτυχημένη κλίμακα, το κυριότερο είναι να είστε σε κατάσταση ετοιμότητας να συνεργαστείτε με τον ιδιοκτήτη. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τι είδους επιχείρηση μπορείτε να ξεκινήσετε από τον τύπο της δραστηριότητας, τότε η φήμη θα έρθει με επιτυχία με μια καλά επιλεγμένη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε