1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Ξεκινήστε το πρώτο πράγμα crumbs arrow

Ξεκινήστε το πρώτο πράγμαhttps://FranchiseForEveryone.com

Μπορείτε να ξεκινήσετε την πρώτη σας επιχείρηση επιλέγοντας ένα σύγχρονο και δημοφιλές franchise με την προοπτική να εισέλθετε στη διεθνή αγορά για να έχετε τεράστια κέρδη. Έχοντας ξεκινήσει την πρώτη επιχείρηση προς την επιλεγμένη κατεύθυνση, θα δείτε την προοπτική του αγορασμένου franchise με την ιδέα ή μια στρατηγική που θα παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου. Η επιλογή της αρχικής εκκίνησης είναι το πρώτο πράγμα και θα δείξει τη σημασία της στην περίπτωση πλήρους συμμόρφωσης με όλες τις οδηγίες της διοίκησης του franchise, με στόχο μια λεπτομερή μετάβαση στην επιθυμητή μορφή εργασίας. Ένας πλήρης κατάλογος όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάπτυξη της επιλεγμένης επιχείρησης θα αποτελέσει το άνοιγμα της δικής σας εταιρείας. Εάν σας άρεσε ένα συγκεκριμένο franchise, μετά την αναζήτηση ενός κατασκευαστή, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την εταιρεία και τις δραστηριότητες του προμηθευτή επισκέπτοντας την προσωπική σελίδα. Πολλοί πελάτες ανησυχούν για το κόστος του franchise, το οποίο έχει την υψηλότερη βαθμολογία - αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι κάθε διαμορφωμένο έργο διαφέρει στη σύνθεση και η πολιτική τιμών θα ποικίλλει αυστηρά λαμβάνοντας υπόψη τον κατάλογο του κόστους, του κόστους, των εξόδων , με πληροφορίες υπό μορφή κέρδους.

Κάθε επιχειρηματίας θα μπορεί να ξεκινήσει την πρώτη του επιχείρηση, χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ανάπτυξη της επιθυμητής επιχείρησης. Εάν οι αρχάριοι έχουν διαφορετικές ερωτήσεις, θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως τον κατασκευαστή για την κατάσταση, ώστε να λύσουμε το πρόβλημα από κοινού. Επιπλέον, ο κάτοχος ιδεών θα βοηθήσει στη γνώση του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, σε έναν πιο γόνιμο αριθμό πωλήσεων χονδρικής και λιανικής. Η έναρξη της δικής σας επιχείρησης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων franchising που θα ακολουθηθούν εξ ολοκλήρου από έναν προμηθευτή για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να ακολουθήσετε την καθορισμένη διαδρομή, η οποία εξαλείφει τόσο τους κινδύνους όσο και τις απρόβλεπτες καταστάσεις στην αρχή της δικής σας εταιρείας και στο μέλλον μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις πρώτες δυσκολίες. Η διαφορά είναι ότι με τη διαδικασία δημιουργίας ενός σχήματος σε ανεξάρτητη μορφή, μπορεί να μην έχετε την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία, ως ειδικοί στον κάτοχο ιδεών με στρατηγική. Η δημιουργία της δικής σας εταιρείας με την εφαρμογή του διαμορφωμένου έργου χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας πολλούς πελάτες να επιτύχουν, με τα πρώτα πράγματα.

Εάν η συνεργασία δεν είναι επιτυχής, μπορείτε πάντα να αρνηθείτε να συνεργαστείτε με την επιστροφή των δικαιωμάτων εμπορικού σήματος. Αλλά επιπλέον, εάν οι διαπραγματεύσεις πήγαν καλά από την αρχή, η πρώτη συμφωνία που επετεύχθη θα γίνει ένα αξιόπιστο πεδίο για γόνιμες κοινές δραστηριότητες. Μετά τη σύναψη συνεργασίας, τα πρώτα δικαιώματα για την προώθηση της επωνυμίας σας μεταβιβάζονται σε έναν νεοεισερχόμενο για τη λειτουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης. Στο μέλλον, η χρήση του franchise θα είναι πολύ ευρύτερη από ό, τι τώρα, με την προϋπόθεση ότι οι επαγγελματίες γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν, καθώς και πώς να προωθήσουν την ιδέα με μια στρατηγική εισάγοντας μια νέα κατεύθυνση. Μιλώντας για την τρέχουσα εποχή, ανεξάρτητα από τη μορφή και το μέγεθος της επιχείρησης, κάθε πελάτης θα μπορεί να ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα σε ένα έργο με τα πρώτα πράγματα να κάνει για το πολλά υποσχόμενο μέλλον του, με τις επενδύσεις που έγιναν για την εφαρμογή του σχεδίου. Εάν στο μέλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε υποκαταστήματα και τμήματα, τότε μπορούμε να πούμε ότι η ιδέα έχει γίνει μια κερδοφόρα αρχή στον τομέα σας. Ο αρχάριος θα είναι σε θέση να σχηματίσει τις πρώτες περιπτώσεις, καθώς και να μάθει πώς να διαχειρίζεται και να δημιουργεί έργα, να λαμβάνει νέες πληροφορίες για την εταιρεία, να ακολουθεί πώς να κάνει υπολογισμούς και εκτιμήσεις για διαφορετικά σχέδια.

Επιπλέον, θα είναι σε θέση να τηρεί στατιστικά στοιχεία, να σχηματίζει έξοδα στο τμήμα κόστους της εταιρείας κατά τον υπολογισμό του επόμενου ποσοστού κέρδους. Σε αυτόν τον κύκλο γεγονότων, η αρχάριος με τα πρώτα πράγματα θα είναι σε θέση να εισέλθει γρήγορα στη ροή εργασίας, με την απόκτηση της απαραίτητης γνώσης σχετικά με τη δυνατότητα ανεξάρτητης δραστηριότητας. Η παραγωγή και το εμπόριο υλικών, καθώς και η παροχή υπηρεσιών εργασίας, είναι οι σημαντικότεροι κλάδοι για μια επιχείρηση στην επιλεγμένη κατεύθυνση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πελάτης θα μπορεί να ξεκινήσει την πρώτη επιχείρηση σύμφωνα με το υπάρχον σχήμα, που είναι δημοφιλής περιοχή αυτή τη στιγμή. Οι επιχειρηματίες σήμερα επιλέγουν αποδεδειγμένες και δημοφιλείς ευκαιρίες για να ξεκινήσουν την καριέρα τους με επενδύσεις. Στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, θα είναι δυνατό να επιλυθεί οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει με τον κατασκευαστή να ηγηθεί της προώθησης της εταιρείας. Εάν ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, τότε σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να πάτε διεθνείς, δημιουργώντας μια εξαιρετική φήμη, αφού το κύριο πράγμα σε οποιαδήποτε διαδικασία είναι να ξεκινήσετε την πρώτη επιχείρηση.

Η αξία ενός σύγχρονου, αναγνωρίσιμου εμπορικού σήματος θα διαφέρει πολύ από την αξία ενός συμβατικού εμπορικού σήματος αφού τα αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα έχουν διανύσει έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο πριν εισαχθούν μοναδικά στην αγορά πωλήσεων. Ο επιχειρηματίας δεν χρειάζεται να αναπτύξει κάτι σε ένα ανεξάρτητο σχέδιο αλλά απλώς αρχίζει να εργάζεται πάνω σε ένα μοντέλο έτοιμης επιχειρηματικής στρατηγικής. Από αυτή την άποψη, θα είναι δυνατή η εύρεση εργασίας στο κατάλληλο επίπεδο, το συντομότερο δυνατό. Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία σε αυτή την περίπτωση είναι μια μοναδική διαδικασία που έχει θετικό αντίκτυπο και στις δύο πλευρές. Είναι πολύ πιο εύκολο και πιο πιστό να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα βασισμένη σε ένα καλά διαμορφωμένο και δημοφιλές έργο στον κόσμο, το οποίο θα αποκτήσει γρήγορα το επιθυμητό μέγεθος. Η έναρξη μιας επιχείρησης σημαίνει πάντα ένα δύσκολο στάδιο που θα εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας μια αναπτυγμένη στρατηγική franchise. Επιπλέον, η έναρξη της δικής σας επιχείρησης απαιτεί πολλή υπομονή και αντοχή, επειδή πρέπει να είστε έτοιμοι για διαφορετικές εργασιακές διαδικασίες στο δρόμο προς την επιτυχία, οι οποίες μπορεί να συνοδεύονται από δυσκολίες σε διαφορετικές καταστάσεις.

Σε αυτό το στάδιο, είναι πολύ πιο εύκολο, έχοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις αμέσως, να ξεκινήσετε την πρώτη επιχείρηση, με βάση το ληφθέν σχέδιο δράσης, παρά να διακινδυνεύσετε να δημιουργήσετε ένα έργο μόνοι σας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί με την απόκτηση μιας ιδέας με μια στρατηγική στην οποία θα παρακολουθούνται τα αρχικά και τα επόμενα βήματα για να αποκτήσουν το franchise τους οι νεοεισερχόμενοι.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε