1. Άρθρα crumbs arrow
  2. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - ιδέες crumbs arrow

Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - ιδέεςhttps://FranchiseForEveryone.com

Για να βρείτε ιδέες που βοηθούν στην έναρξη μιας επιχείρησης από την αρχή, μπορείτε να επισκεφθείτε τους λογαριασμούς επιτυχημένων επιχειρηματιών ή να μελετήσετε συνεχώς την απεραντοσύνη του Διαδικτύου. Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από την αρχή, υπάρχουν πάντα κίνδυνοι οι προσπάθειες και οι επενδύσεις να μηδενιστούν. Χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες, τελειομανία και μεγάλη επιθυμία για να επιτύχετε υψηλά αποτελέσματα. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη η κλίμακα της πόλης στην οποία σχεδιάζεται να διεξαχθεί επιχείρηση. Αυτό που θα είναι σχετικό για μια μεγάλη πόλη μπορεί να μην λειτουργεί καθόλου σε έναν μικρό οικισμό. Για την επιχείρησή σας, είναι σημαντικό να δώσετε ό, τι καλύτερο μπορείτε και να βρείτε την ιδέα που θα σας εμπνεύσει.

Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - ιδέες: ανοίξτε μια υπηρεσία που συνεργάζεται με κοινωνικά δίκτυα για την προώθηση ιστότοπων, αγαθών ή υπηρεσιών. δημιουργία μετασχηματιστικών διαδικτυακών παιχνιδιών · εκπαίδευση, εργασία σε έργα, κατάρτιση, διαδικτυακά σεμινάρια, τηλεφωνικές συμβουλές, πρακτορείο SEO, blogging, αγορά ιστοσελίδων, πρόσληψη εργολάβων, συγγραφή, σχεδιασμός λογότυπων και πολλά άλλα. Τώρα για μερικές από τις ιδέες της επιχείρησής τους με περισσότερες λεπτομέρειες. Δική σας επιχείρηση από την αρχή - κατασκευή κλειδιών κατά παραγγελία. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αγοράσετε ένα μηχάνημα (το οποίο απαιτεί μια μικρή επένδυση). Οι υπηρεσίες ακονίσματος μπορούν να συμπληρωθούν με τη δημιουργία κλειδιών, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τις ευκαιρίες για πρόσθετο εισόδημα. Στην πορεία, μπορείτε να πουλήσετε μπρελόκ και άλλα αξεσουάρ.

Ιδιωτική επιχείρηση από το μηδέν - νηπιαγωγείο στο σπίτι. Αυτή η επιχειρηματική επιλογή για το σπίτι μπορεί να είναι αποδεκτή για νοικοκυρές ή μητέρες σε άδεια μητρότητας. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - μια ιδέα - στεγνό καθάρισμα ταπετσαρισμένων επίπλων ή χαλιών. Δεν χρειάζεται πολύ υλικό για να ξεκινήσετε. Απορρυπαντικά, απόθεμα, γάντια, ηλεκτρική σκούπα και είστε έτοιμοι. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν-ιδέες: αρωματικά κεριά κατά παραγγελία ή οικολογικό σαπούνι, καλλιέργεια και πώληση δενδρυλλίων, κάπνισμα προϊόντων ψαριών, διαμόρφωση και πώληση βρώσιμων μπουκέτων σε διαφορετικές κατευθύνσεις (παιδιά, γυναίκες, άνδρες, επαγγελματίες). Η ιδέα της επιχείρησής μας είναι να ανοίξουμε μια μίνι καφετέρια όπου ο αρωματικός και υψηλής ποιότητας καφές πωλείται σε συνδυασμό με λουκουμάδες ή κέικ.

Η γκάμα των αρτοσκευασμάτων μπορεί σταδιακά να επεκταθεί ανάλογα με τη ζήτηση και την ανάπτυξη. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - σπιτικό κατάστημα γλυκών. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε πόλη, μια άλλη επιλογή για μια γλυκιά επιχείρηση είναι η παραγωγή και η πώληση μελοψωμάτων. Τα προϊόντα μπορούν να πωληθούν σε κοινωνικά δίκτυα, αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάχνετε μελόψωμο στο YouTube δωρεάν. Μπορείτε να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας στον τομέα της εστίασης. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση από την αρχή - μια ιδέα - μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε και να πουλάτε κεμπάπ ντόνερ. Ο λόγος της ελάχιστης επένδυσης και της καλής απόδοσης λειτουργεί εδώ.

Σε αυτή την περίπτωση, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα συναλλαγών για να εξασφαλίσετε καλή επισκεψιμότητα και συνεπώς καλές πωλήσεις. Η δική σας επιχείρηση από την αρχή - οι ιδέες που σχετίζονται με την ενοικίαση διαμερισμάτων, την ενοικίαση αυτοκινήτων, ποδηλάτων, σκούτερ, σκαφών μπορούν να αποφέρουν αρκετά υψηλό εισόδημα. Ιδιωτική επιχείρηση από το μηδέν - ιδέες που βασίζονται στην παροχή οικιακών υπηρεσιών: κομμωτική, ξυλουργική, κατασκευαστικές υπηρεσίες, επέκταση βλεφαρίδων και νυχιών, κοινή χρήση κ.ο.κ. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - ιδέες - να κάνετε δίκτυο μάρκετινγκ, ενεργές και παθητικές πωλήσεις μέσω Διαδικτύου. Δική σας επιχείρηση από το μηδέν - ιδέες - δουλέψτε στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε ένα online κέντρο αντιγραφής. Ο εξοπλισμός εκτύπωσης κειμένου δεν είναι πάντα κοντά και τα έγγραφα πρέπει να υποβάλλονται γρήγορα και εγκαίρως. Η ουσία είναι η απομακρυσμένη εκτύπωση πακέτων τεκμηρίωσης για πελάτες και η αποστολή του πακέτου εγγράφων στον πελάτη μέσω courier. Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το μηδέν χωρίς εκπαίδευση; Μπορείτε να εγγραφείτε σε μαθήματα ή ακόμη και να πάτε σε πανεπιστήμιο και να ξοδέψετε πολλά χρήματα και χρόνο σε αυτό. Και μπορείτε να μάθετε κάνοντας και να αποκτήσετε την εμπειρία κάποιου άλλου με σχετικά χαμηλό κόστος. Προσφέρουμε να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση με ένα franchise. Το franchising σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τις αποταμιεύσεις σας.

Το franchise είναι μια δουλειά με ψευδές όνομα. Η ουσία της εργασίας είναι ότι αποκτάτε ένα franchise ή το δικαίωμα να εργαστείτε με ένα δημοφιλές όνομα εταιρείας. Παίρνετε επίσης πολλά οφέλη, για παράδειγμα, ένα έτοιμο επιχειρηματικό σχέδιο, μια θετική φήμη, βοήθεια στην επιλογή, εκπαίδευση και πιστοποίηση προσωπικού, βοήθεια στη δημιουργία σχέσεων με τους προμηθευτές. Ο δικαιοπάροχος ενδιαφέρεται για την επιτυχία του δικαιοδόχου, οπότε ο ανώτερος συνεργάτης θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η επιχείρησή σας θα ανθίσει και θα αποφέρει έσοδα σε όλους. Πώς να επιλέξετε το σωστό franchise; Πρέπει να μελετήσετε όλες τις διαθέσιμες προσφορές, να μελετήσετε προσεκτικά τη σύμβαση, να εντοπίσετε την ιστορία της επιτυχίας της εταιρείας σε ανοιχτές πηγές, εάν είναι απαραίτητο, να ζητήσετε πιστοποιητικό εγγραφής. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε την εργασία με απατεώνες. Lookάχνετε κάτι να κάνετε; Αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Πώς να μην ακυρώσετε τις προσπάθειές σας; Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξετάσετε τις προσφορές του καταλόγου μας και να επιλέξετε το franchise που σας αρέσει.

Στη συνέχεια, δείτε τις κατάλληλες διαφημίσεις και επιλέξτε μια επιχείρηση για εσάς

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να αφήσετε μόνο εκείνους τους τομείς δραστηριότητας που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από μια ποικιλία διαφημίσεων.
Βρέθηκαν διαφημίσεις: 983
pushpin

#1

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

USU - Καθολικό Λογιστικό Σύστημα

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 0 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 1
firstΚατηγορία: Προγράμματα, Λογιστική, Είναι επιχειρηματικό, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Σφαίρα, Τεχνολογία πληροφορικής, Το, Προγραμματισμός, Εφαρμογές
Προγράμματα για κάθε τύπο επιχείρησης! Είναι αδύνατο για μια επιχείρηση χωρίς λογισμικό να ελέγχει το έργο μιας επιχείρησης και όλες τις σφαίρες δραστηριότητάς της. Κάθε μέρα μια τέτοια εταιρεία υφίσταται τεράστιες απώλειες επειδή δεν μπορεί να αναλύσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Ένας αδύναμος σύνδεσμος μπορεί να είναι οτιδήποτε: ένα μη δημοφιλές αντικείμενο που ο οργανισμός συνεχίζει να αγοράζει προς πώληση. μια υπηρεσία που δεν αποφέρει το αναμενόμενο κέρδος λόγω κακής διαφήμισης · υπαλλήλους της επιχείρησης, των οποίων η αποτελεσματικότητα της εργασίας δεν είναι αρκετά καλή · και πολλα ΑΚΟΜΑ. Γίνετε εκπρόσωπός μας στη χώρα ή την πόλη σας και κερδίστε το πιο διαλυτικό τμήμα - στις επιχειρήσεις!
Γυναικείο franchise
Γυναικείο franchise
Άνδρες franchises
Άνδρες franchises
Οικογενειακά franchise
Οικογενειακά franchise
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Για μικρές πόλεις, μικρούς οικισμούς, μικρή πόλη
Μικρή επιχείρηση
Μικρή επιχείρηση
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Home franchise. Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι
Εικονικό franchise
Εικονικό franchise
Επιχειρηματικά franchise
Επιχειρηματικά franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Κερδοφόρα, πιο κερδοφόρα franchise
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Καταστήματα με φθηνά προϊόντα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Διαδικτυακό franchise, ηλεκτρονικό κατάστημα
Franchise από το μηδέν
Franchise από το μηδέν
Δωρεάν franchise
Δωρεάν franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#2

Παγκόσμιο Παιδί

Παγκόσμιο Παιδί

firstΈνα αρχικό τέλος: 15000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 7 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 18
firstΚατηγορία: Παιδικό εκπαιδευτικό κέντρο, Εκπαίδευση, Παιδιά σχολείου, Είναι σχολείο για παιδιά, Παιδικός προγραμματισμός, Παιδική σχολή προγραμματισμού, Εκπαιδευτικές υπηρεσίες, Εκπαίδευση
Περιγραφή franchise από franchisor: Γίνετε μέρος του παγκόσμιου δικτύου παιδικών διεθνών εκπαιδευτικών συλλόγων! Γίνετε μέλος ενός από τους ηγέτες της εξωσχολικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Σήμερα το Global Child είναι: - μέλος της διεθνούς ένωσης εκπαίδευσης ICEF. - 7 χρόνια επιτυχημένης εργασίας. - περισσότερα από 10 μοναδικά προγράμματα για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μαθητών μας. - περισσότεροι από 1500 απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση · - προσφορές για διαφορετικές ηλικίες - από 6 μηνών έως 11 ετών. - επιλογή και κατάρτιση έμπειρων εκπαιδευτικών και παιδοψυχολόγων · - ατομική προσέγγιση για κάθε παιδί σε οποιοδήποτε στάδιο. Τα προγράμματα Global Child βασίζονται στη μοναδική μεθοδολογία του Δίγλωσσου Εκπαιδευτικού Συστήματος. Ο σύλλογος παρέχει επίσης μια ευκαιρία σε μαθητές να σπουδάσουν μια ξένη γλώσσα στην Αγγλία, τη Μάλτα, την Ισπανία και άλλες χώρες, δημιουργώντας δίκτυα συνεργατών για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε διάφορες μορφές.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#3

RE / MAX

RE / MAX

firstΈνα αρχικό τέλος: 10000 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 20000 $
royaltyΒασιλεία: 6 %
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 6
firstΚατηγορία: Η ιδιοκτησία, Μεσιτικό γραφείο
Περιγραφή του franchise από τον δικαιοπάροχο: Η RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από τον Ιανουάριο του 2014, η RE / MAX ήρθε στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Η RE / MAX είναι μια παγκοσμίως γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία ακινήτων. Περισσότερα από 7.000 γραφεία λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολούν περίπου 120.000 κτηματομεσίτες. RE / MAX Franchise Η RE / MAX είναι μια εταιρεία franchise στην οποία κάθε γραφείο και υποκατάστημα είναι ανεξάρτητα, αλλά τηρεί αυστηρά τους γενικούς κανόνες της εταιρείας, τους όρους εργασίας και συνεργασίας, και τηρείται ο ηθικός και ηθικός κώδικας. Η RE / MAX παρέχει στους δικαιοδόχους της ένα έτοιμο, αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πλήρη υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, επιτρέποντας σε κάθε μέλος αυτού του δικτύου να επωφεληθεί από τη χρήση της εικόνας και της μάρκας μιας διεθνούς εταιρείας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#4

Πρέσστο

Πρέσστο

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 157000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 36
firstΚατηγορία: Στεγνό καθάρισμα
Περιγραφή franchise από franchisor: Ισπανικά franchise στεγνών καθαριστικών και πλυντηρίων, ξεκίνησε στη Μαδρίτη το 1994. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία προώθησε με επιτυχία την επιχειρηματική της ιδέα σε 23 χώρες σε πέντε ηπείρους και τώρα θέτει τον εαυτό της ως στόχο να αναπτύξει το δίκτυό της στην αγορά της Λευκορωσίας. Η Pressto ξεχωρίζει τη Λευκορωσία ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά για ένα ενοποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο όπως το Pressto, όπου οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αυξάνονται συνεχώς στη ζήτηση. Σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης της αγοράς franchising στη Λευκορωσία, η ζήτηση για υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού αυξάνεται. Γιατί το franchise Pressto είναι η καλύτερη επιχειρηματική επένδυση. Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Pressto μπορούν να αποδοθούν με διαφορετικούς τρόπους, από μοναδικές λύσεις για κάθε τύπο στεγνού καθαρισμού έως και προσαρμογή πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα πλυντήριο. Η Pressto προσφέρει μια νέα επιχειρηματική ιδέα που βασίζεται σε συνεχείς καινοτομίες και διαδικασίες έρευνας.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchiseΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

#5

Μάικι

Μάικι

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 8000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 8
firstΚατηγορία: Κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα λιανικής πώλησης, Ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων, Κατάστημα κινεζικών ειδών, Σουπερμάρκετ
Η εταιρεία Makey αναπτύσσεται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια και δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές δερμάτινων ψιλικών ειδών υψηλής ποιότητας, επαγγελματικών αξεσουάρ και εσωτερικών ειδών. Εκτιμούμε τους τεχνίτες μας και είμαστε περήφανοι για αυτούς, επειδή χάρη στις προσπάθειές τους η μάρκα μας έγινε αναγνωρίσιμη και τα προϊόντα έχουν σταθερή ζήτηση όχι μόνο στη Λευκορωσία, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό, ωστόσο, είναι φυσικό, επειδή η εταιρεία μας απασχολεί ταλαντούχους πλοιάρχους με ανώτερη καλλιτεχνική εκπαίδευση. Το franchise Makey "Makey" είναι μια μοναδική προσφορά στην αγορά franchising αναμνηστικών από χειροποίητο γνήσιο δέρμα. - Προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης, την πιο ελκυστική από πλευράς επενδύσεων, με εξαιρετικά ποσοστά αποπληρωμής. Makey - Σας βοηθάμε να βρείτε ένα κατάλληλο μέρος για καταστήματα λιανικής πώλησης. Προσφέρουμε σκίτσα και βέλτιστες επιλογές για τη θέση του εμπορικού εξοπλισμού.
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise

video
Υπάρχει βίντεοΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
Αν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε