1. Κατάλογος franchise crumbs arrow
  2. Προνόμιο. Απαιτείται: διανομέας crumbs arrow

Προνόμιο. Απαιτείται: διανομέας

Βρέθηκαν διαφημίσεις: 1

#1

ΤΟΓΑΣ

ΤΟΓΑΣ

firstΈνα αρχικό τέλος: 0 $
moneyΑπαιτείται επένδυση: 50000 $
royaltyΒασιλεία: 0 $
timeΑπόδοση Αριθμός μηνών: 12
firstΚατηγορία: Εμπορικές συναλλαγές, Κατάστημα μάρκας, Σχέδιο, Εμπορική εταιρεία, Για υλοποίηση, Εμπορεύματα, Εμπόρευμα, Εσωτερική διακόσμηση, Στούντιο σχεδίασης
Εξαιρετικές προοπτικές για απόκτηση franchise και ανάπτυξη επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο! Το Togas είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό δίκτυο κατασκευαστών πολυτελών υφασμάτων και αξεσουάρ σπιτιού. Δίνουμε στους πελάτες την ευκαιρία να αγοράσουν μια επιλογή από τελικά προϊόντα ή προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί από τους σχεδιαστές της εταιρείας. Η συλλογή μας περιλαμβάνει προτάσεις με υπέροχα σετ κλινοσκεπασμάτων, κουρτίνες και καλύμματα κρεβατιού, προϊόντα από ύφασμα, προϊόντα ύπνου με γεμίσματα υψηλής ποιότητας, επιτραπέζια σκεύη, αρώματα σπιτιού και σπιτιού και πολλά άλλα. Σχεδόν 100 χρόνια στην αγορά, και σήμερα η εταιρεία διαθέτει 140 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο. Η βάση για μια επιτυχημένη επιχείρηση Togas είναι η διατήρηση των οικογενειακών αξιών και των ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας, με τέλεια εξυπηρέτηση και καινοτόμες εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών στυλ και λύσεων στη διακόσμηση υφασμάτων για χώρους διαμονής.
Πόλη franchise
Πόλη franchise
Προνομιακά franchise
Προνομιακά franchise
Έτοιμη επιχείρηση
Έτοιμη επιχείρηση

video
Υπάρχει βίντεο
images
Υπάρχουν φωτογραφίεςΤα προσωπικά μου στοιχεία
user Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε προσωπικές πληροφορίες


Στατιστική
Premium πρόσβαση για 30 ημέρες Μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσβαση για να δείτε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία

article Franchise και διανομέαςhttps://FranchiseForEveryone.com

Το franchise και ο διανομέας δεν είναι μόνο αλληλένδετες έννοιες. Αυτές είναι επίσης εργασίες παραγωγής που πρέπει να αυτοματοποιηθούν. Το λογισμικό νέας γενιάς είναι κατάλληλο σύμφωνα με αυτούς τους σκοπούς. Είστε σε θέση όχι μόνο να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά το franchise αλλά και να δίνετε στους διανομείς την απαραίτητη προσοχή. Καμία επιχείρηση δεν πηγαίνει χωρίς διανομέα, έτσι σε ένα franchise, θα λάβετε υπόψη όλα τα στοιχεία χρησιμοποιώντας ένα συγκρότημα υπολογιστών. Με μοναδικό και πολύ ευέλικτο λογισμικό ταυτόχρονα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και εύκολα τις εργασίες της μορφής του γραφείου, πραγματοποιώντας τις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το franchise σας αποδίδει ως επένδυση στον αυτοματισμό. Το συγκρότημα μπορεί όχι μόνο να παρέχει πολλαπλές εργασίες αλλά και είναι βέλτιστο όσον αφορά το κόστος από πλευράς τιμής και ποιότητας. Εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό franchise, τότε το biz ξεπερνά τα ανάλογα. Το πρόγραμμα διανομέων franchise πρέπει να δημιουργηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Μια καλά εκτελεσμένη και καλά σχεδιασμένη διεπαφή είναι επίσης το διακριτικό χαρακτηριστικό ενός τέτοιου προϊόντος. Το πρόγραμμα φιλιγκράν εκπληρώνει αποτελεσματικά κάθε εργασία που έχει ανατεθεί.

Η ελκυστικότητα του franchising έγκειται στη διαθεσιμότητα αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων και για τους δύο συμμετέχοντες στη σχέση franchise. Σε μικρές επιχειρήσεις και μεμονωμένους επιχειρηματίες, παρέχει μια σταθερή κερδοφόρα επιχείρηση, σε γνωστές εταιρείες και εταιρείες την ευκαιρία να επεκτείνουν και να ενισχύσουν τις θέσεις τους στην αγορά. Η ελκυστικότητα της ανάπτυξής μας είναι ότι ταιριάζει απόλυτα σε όλους για απολύτως οποιουσδήποτε σκοπούς και στόχους.


Μοιραστείτε με τους φίλους σας ή αποθηκεύστε τη διεύθυνση αυτής της σελίδας για εσάςΑν δείτε τυπογραφικό λάθος, κάντε κλικ εδώ για να το διορθώσετε