1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Potreban: distributer crumbs arrow

Franšiza. Potreban: distributer

Pronađeni oglasi: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstPočetna naknada: 0 $
moneyPotrebna ulaganja: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timePovrat. Broj mjeseci: 12
firstKategorija: Trgovina, Trgovina robnih marki, Oblikovati
Izvrsni izgledi za stjecanje franšize i razvoj poslovanja diljem svijeta! Togas je velika europska mreža programera luksuznog tekstila i kućnog pribora. Pružamo kupcima mogućnost kupnje gotovih proizvoda ili proizvoda koje su razvili dizajneri tvrtke. Naša zbirka uključuje prijedloge s izvrsnim posteljinama, zavjesama i prekrivačima, frotirnim proizvodima, proizvodima za spavanje s visokokvalitetnim punjenjem, priborom za jelo, mirisima za dom i dom i još mnogo toga. Gotovo 100 godina na tržištu, a danas tvrtka ima 140 butika diljem svijeta. Temelj uspješnog poslovanja tvrtke Togas je očuvanje obiteljskih vrijednosti i europskih standarda kvalitete, sa savršenom uslugom i inovativnim razvojem, uključujući popularne stilove i rješenja u uređenju tekstila za stambene prostore.
Gradska franšiza
Gradska franšiza
Franšize na zahtjev
Franšize na zahtjev
Spreman posao
Spreman posao

video
Postoji li video
images
Postoje fotografijeMoji osobni podaci
user Registrirajte se ili prijavite da biste koristili osobne podatke


Statistika
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da biste vidjeli detaljnu statistiku

article Franšiza i distributerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franšiza i distributer nisu samo međusobno povezani koncepti. To su ujedno i proizvodni zadaci koje treba automatizirati. U skladu s tim svrhama prikladan je softver nove generacije. Sposobni ste ne samo učinkovito se nositi s franšizom već i distributerima pružiti potrebnu količinu pažnje. Nijedna tvrtka ne ide bez distributera, tako da u franšizi uzimate u obzir sve elemente koristeći računalni kompleks. Pomoću jedinstvenog i vrlo svestranog softvera istovremeno možete se učinkovito i jednostavno nositi sa zadacima uredskog formata, izvršavajući ih na najučinkovitiji način.

Vaša se franšiza isplati kao ulaganje u automatizaciju. Kompleks ne samo da može pružiti višezadaćnost već je i optimalan u pogledu cijene u pogledu cijene i kvalitete. Ako upotrebljavate franšizni softver, tada biz nadilazi sve analoge. Program distribucije franšize mora se kreirati s pažnjom na detalje. Dobro izvedeno i dobro dizajnirano sučelje također je prepoznatljiva karakteristika takvog proizvoda. Filigranski program učinkovito ispunjava sve zadaće.

Atraktivnost franšize leži u dostupnosti neporecivih prednosti za oba sudionika u franšiznom odnosu. Malim poduzećima i individualnim poduzetnicima pruža stabilno profitabilno poslovanje poznatim tvrtkama i tvrtkama priliku da prošire i ojačaju svoje pozicije na tržištu. Atraktivnost našeg razvoja je u tome što apsolutno svima odgovara za apsolutno sve ciljeve.


Podijelite s prijateljima ili sačuvajte adresu ove stranice za sebeAko vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili