1. Cikkek crumbs arrow
  2. Saját vállalkozást szeretnék indítani crumbs arrow

Saját vállalkozást szeretnék indítanihttps://FranchiseForEveryone.com

Saját vállalkozást szeretnék indítani. Ez a kezdő vállalkozók szlogenje. Amikor azonban a kezdő vállalkozók üzleti projektet akarnak indítani, gyakran nincs elegendő tapasztalatuk a franchise -ban. De van kiút, jobb, ha egy sikeres franchisorhoz fordulunk, egy olyan céghez, amely már képes volt elvégezni az összes szükséges irodai műveletet, és bevételt kap az elvégzett tevékenységekből. Például, ha üzleti vállalkozást szeretne nyitni, rendelkeznie kell a szükséges pénzösszeggel, de ha nincs tapasztalata, mit tegyen? Egyszerű, csak használni kell a franchise rendszert. Hatalmas számú előnyt biztosít, amelyeket ki kell használni, és akkor a vállalat hosszú távon sikeres lesz, és kétségtelen vezető lesz.

Ha üzleti objektumot szeretne megnyitni, és nem függ másoktól. Ez a kifejezés nagyon sok emberre jellemző, de csak kevesen érnek el sikert. Tehát mi a siker titka? Egyszerű, a statisztika önmagáért beszél. A független üzemmódban megnyíló vállalkozási tevékenységek több mint 80% -a már 3 év után leáll, csak 20% -uk jár sikerrel, és folytathatja a vállalkozói tevékenységet. Tehát, ha saját vállalkozást szeretne indítani, akkor biztosan tudnia kell, hogy szükség van egy sikeres franchise -adóhoz fordulásra. A franchisor mindent megad, amire szüksége van az irodai munkák hozzáértő és hatékony végrehajtásához. Nemcsak előírásgyűjteményük és valamilyen termékük van, hanem a legértékesebb, munkatapasztalattal is rendelkezik.

Ezt az élményt osztja meg veled nagyon kis díj ellenében.

Egyes franchise-adók egyösszegű levonást számolnak fel, mások elutasítják ezt a díjat. A tény az, hogy ez egy kezdeti levonás, amelyet a franchise -szerződés megkötésekor hajtanak végre. Nyereséges saját vállalkozást nyitni. Nem kell az irodában ülnie és egy idegennek dolgoznia. Ezért sokan saját vállalkozást akarnak nyitni, és teljes értékű emberként kezdenek el élni, akik egyedül tudják kezelni az idejüket. Nagyon jövedelmező és praktikus, ha saját vállalkozása van, ezért szeretne vállalkozást nyitni, hogy az irodai munka megvalósításából is profitálhasson.

Ebben nincs semmi elítélendő, mindenki arra törekszik, hogy önállóan éljen, saját döntéseket hozzon, nem a cég munkarendjétől vezérelve. Azonban nem elég azt mondani, hogy saját vállalkozást szeretne indítani. A siker érdekében cselekedni is kell. Gyakran nem elegendő még egy bizonyos mennyiségű erőforrás sem, tapasztalatra van szükség, technológiákra, megfelelő eszközökre. Végül szükség van egy ötletre, amelyet végre kell hajtani. Ha a fentiekből valami hiányzik, vagy az összes elem hiányzik, de van bizonyos összeg és a keresési vágy, akkor fel kell vennie a kapcsolatot egy tapasztalt franchise -szolgáltatóval. El kell mondani neki, hogy saját vállalkozást szeretne indítani, és segítséget kell kérnie.

Természetesen először tanulmányoznia kell az elemzést, és meg kell értenie, hogy jövőbeli partnerei közül melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek. Csak olyan szervezettel köss partnerségi megállapodást, amely kedvező feltételeket biztosít az interakcióhoz. A feltételek előre tanulmányozhatók. Amint rájön, hogy saját vállalkozást szeretne indítani, el kell kezdenie a cselekvést, az elemzést és a statisztikák gyűjtését. Ez nagyon fontos a helyes vezetési döntés meghozatalához. Valószínűleg azt is szeretné, ha üzleti projektje azonnal magas bevételt hozna.

Ez akkor is lehetséges, ha a legmegfelelőbb projektet választja. Ha nem csak a vállalkozói tevékenység bármely objektumát szeretné megnyitni, hanem egy jó üzleti franchise-t is, akkor szüksége van rá, hogy hatékonyan kezelje a nehézségeket és stresszálló legyen. Ez a fajta tevékenység valósítható meg franchise keretében, kész és időben tesztelt projektek felhasználásával. A saját dolga az, ami szeretne lenni, és amit irányítani szeretne. Ha teljes mértékben saját vállalkozásba szeretne kezdeni, hogy ügyvezető igazgató legyen, a beosztás szerint éljen, és úgy dolgozzon, ahogy jónak látja. Természetesen a franchise -nak is vannak előírásai és korlátozásai, azonban ezt nem lehet összehasonlítani azzal, ami egy hétköznapi irodai dolgozó életében van. Végtére is, a franchise rendszer az a képesség, hogy az irodai műveleteket független módban végezhesse, ugyanakkor a vállalati identitás, eszközök, szabványok és a vállalkozói tevékenység egyéb elemeinek felhasználásával.

Természetesen, ha saját vállalkozást szeretne indítani, és egyáltalán nem akar engedelmeskedni senkinek, kivéve az állami törvényeket, akkor önállóan is eljárhat. Senkit sem kényszerítenek a franchise rendszer keretein belül dolgozni, ez önkéntes ügy.

Ha céget szeretne nyitni, akkor hasznos lehet azok számára, akik igénybe veszik a szolgáltatásait, vagy terméket vásárolnak. Ezenkívül valószínűleg azt szeretné, ha vállalkozása társadalmilag orientált lenne, lehetőséget biztosítana az embereknek a hatékony munkavégzéshez, képességeik és tehetségeik megvalósításához. Természetesen minden üzleti projektet szigorúan a törvényi előírásoknak megfelelően kell végrehajtani. Ellenkező esetben börtönbüntetést kaphat, ha a bűncselekmény elég súlyos.

Ezután nézze meg a megfelelő hirdetéseket, és válasszon vállalkozást magának

Szűrők segítségével csak azokat az üzletágakat hagyhatja el, amelyek a legjobban érdeklik a különféle hirdetések közül.
Talált hirdetések: 983
pushpin

#1

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
firstKategória: Programok, Könyvelés, Ez üzlet, Ez a társaság, Ez gömb, IT technológia, Azt, Programozás, Alkalmazások
Programok bármilyen típusú vállalkozás számára! Lehetetlen, hogy egy szoftver nélküli vállalkozás ellenőrizze a vállalkozás munkáját és annak minden tevékenységi körét. Egy ilyen vállalatnak minden nap hatalmas veszteségei vannak, mert nem tudja elemezni és javítani a gyengeségeit. Gyenge láncszem bármi lehet: egy népszerűtlen elem, amelyet a szervezet továbbra is eladásra vásárol; olyan szolgáltatás, amely a rossz reklámozás miatt nem hozza meg a várt nyereséget; a vállalkozás alkalmazottai, akiknek a munka hatékonysága nem elég jó; és még sok más. Legyen képviselője országában vagy városában, és keressen pénzt a fizetőképesebb szegmensben - az üzleti életben!
Női franchise
Női franchise
Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Virtuális franchise
Virtuális franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Online franchise, online áruház
Online franchise, online áruház
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Petburg

Petburg

firstKezdeti díj: 1640 $
moneyBeruházás szükséges: 11900 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
firstKategória: Kisállatkereskedés, Áruk boltja, Kisállatkereskedés, Online kisállatbolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház
Petburg a megfizethető állatkereskedések hálózata. megfizethető állatkereskedések hálózata. A vállalat tevékenysége 1997 -ben kezdődött. Ma a lánc az egyik vezető a kedvtelésből tartott termékek területén Nyugat -Szibériában. Az üzletek képviseltetik magukat a városokban: Tomsk, Seversk, Asino, Kemerovo, Yurga, Barnaul, Novy Urengoy. 2014 óta megkezdtük a töltőanyagok és kiegészítők saját gyártását a TM Petseven alatt, és megnyitottunk egy online áruházat. 2015 -ben a Társaság franchise programot indított. Ma a "Petburg": saját kiskereskedelmi üzletlánc Üzleti fejlesztés franchise-on keresztül Online állatkereskedés petburg.su Világos és emlékezetes márka Az üzletek kényelmes elhelyezkedése Megfizethető és kényelmes ár Modern és világos dizájn az üzleteken belül és kívül Kiváló minőségű szolgáltatás a vásárlók számára Nagy választék kellékek állandó akciók és ajánlatok kedvezmény kártya és ajándék
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videóSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#3

Mu-mu kávézó

Mu-mu kávézó

firstKezdeti díj: 44000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó
Információ arról, hogy mi a franchise -adó. 2000-ben nyitottuk meg első kávézónkat, MU-MU-nak hívva, ráadásul ez volt az első, de nagyon magabiztos lépés, amelyet a demokratikus árformátumú és egyben működő kávézóhálózat megnyitása felé tettünk. az edények megfelelnek az étterem szinten, ez egy igazi népi kávézóban. Jelenleg hálózatunk 43 értékesítési pontot foglal magában, ráadásul 7 közülük a repülőterek területén található, franchise keretében működnek. A 19 éves sikeres munka során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amelyek személyes kísérleteken alapulnak, amelyeket siker koronázott; szerencsénk volt, rengeteg ötletet valósítottunk meg, és jól fejeztük be a projektet, és ami a legfontosabb, az emberek boldogok, jóllakottak és értékelik a szolgáltatásunkat. A MU-MU egy olyan kávézó, ahol valóban finomakat lehet enni, ráadásul az egész hatalmas családdal, ráadásul ez a hely a barátok és ismerősök, természetesen a kollégák és barátok közös összejöveteleire szolgál.
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#4

Bir Mir

Bir Mir

firstKezdeti díj: 1300 $
moneyBeruházás szükséges: 9800 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Alkohol, Márkabolt, Alkoholbolt, Alkohol függő
A Bir Mir alkoholbolt -lánc, amely 2010 -ben jelent meg a Pivtorg LLC részvételével. A fejlesztés elsődleges feladata egy nagyméretű üzlethálózat létrehozása volt, amely mindent értékesít, ami a főzéshez és a házi sör, holdfény és bor készítéséhez szükséges. Jelenleg a menedzsment úgy döntött, hogy kétféleképpen fejleszti a franchise -t - a cég személyes üzleteiben és franchise -üzleteiben. 2010 végére a Bir Mir -nek már 39 személyes üzlete és 28 franchise -fiókja volt, és továbbra is népszerűvé vált az alkoholpiacon. A lánc sikere abban rejlett, hogy egy különleges ajánlatot kínálnak a saját sörfőzdék sörbarátjai számára, amelyeket nem szűrtek le. Hamarosan, 2013 -ra a fiókok száma már meghaladta a százat, és maguk az üzletek is kibővített árukínálattal rendelkeztek. A csapolt sörhöz erősebb típusú alkoholt, csapolt és palackozott bort, különféle harapnivalókat, sushit és grilleket adtak. A fejlesztés fő célja a söritalok fogyasztásának egyedi kultúrájának megteremtése. Kiterjesztetten alapul

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#5

Pizza mosoly

Pizza mosoly

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 100000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
firstKategória: Étel, pizza, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás
A franchise leírása a franchise -adótól: A Pizza Smile a legmodernebb és legegyedibb formátumú étterem. Pizza Smile A Pizza Smile pizzériák hálózata több mint 6 éve örömet okoz Fehéroroszország lakóinak ízletes ételeivel, hangulatos belső tereivel, gyors kiszolgálásával és figyelmes személyzetével, akik tudják, hogyan kell kényelmes környezetet teremteni minden vendég számára. Az ételek és italok választéka vonzó változatosságával és elfogadható áraival. A pizzériában ízletes pizzát és tésztát kóstolhat a legjobb olasz hagyományok szerint. Az európai konyha szerelmeseinek előételek, levesek, forró grillezett húsok, baromfi- és halételek széles választéka áll rendelkezésre. A lánc minden létesítménye hagyományos japán ételeket, valamint ízletes és kiadós üzleti ebédeket készít. Pizza Smile A Pizza Smile pizzéria megnyitásával a következőket kapja: A Pizza Smile bejegyzett védjegy használatának joga; Tevékenységek megszervezése olyan márka alatt, amely nagy lojalitást nyert a fehérorosz fogyasztók körében;
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz