1. Cikkek crumbs arrow
  2. Melyik üzlet nyereséges megnyitása? crumbs arrow

Melyik üzlet nyereséges megnyitása?https://FranchiseForEveryone.com

Melyik üzlet nyereséges megnyitása? Milyen vállalkozásba kezdjen egy kezdő üzletember? Melyek a munka alapelvei, amelyeket követni kell? Miből kell kiindulni? Milyen tevékenységi területet válasszon, és sok más kérdést gyakran feltesznek a kezdő vállalkozók. Először is dönteni kell a rendelkezésre álló költségvetési forrásokról. Elemezze egy adott régió piacát az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatás vagy termék iránti kereslet szempontjából. A saját vállalkozás lehetővé teszi, hogy ne csak független legyen a felsőbb vezetéstől és a másodlagos tényezőktől, hanem lehetővé teszi a jövedelem növelését is, minimális költségek mellett, a lényeg az, hogy bölcsen közelítse meg ezt a kérdést. Önállóan elemezheti saját erőforrásait, kiválaszthatja a munka helyét és idejét. Új ismeretek elsajátítása és ügyes használata.

Az, hogy melyik vállalkozást kell előnyben részesíteni, tisztán egyéni, és a lehetőségek megismeréséhez elérhető az Internet tanulmányozása. A jelenlegi helyzetre tekintettel a vállalatok többsége nem tudott talpon maradni, mert a gazdasági válság kihat a piacra, a verseny pedig kiszorítja a többi vállalatot. Az Ön által választott vállalkozás gyors és hatékony elindításához, megnyitásához és sikerességéhez tapasztalt mentoroknak, például franchise-adóknak kell rendelkezniük, akik bizonyos feltételek mellett teljes adatokat és kész üzleti tervet nyújtanak egy adott tevékenységi köre. manapság a franchise meglehetősen releváns és nagy kereslet, ezért rengeteg választási lehetőség van, amelyekkel megismerkedhet, mely ajánlatokkal dolgozhat, látogasson el a franchise katalógusba, és elemezze az esetek körét, amennyiben előnyös a jövőbeni vállalkozása számára. A franchise katalógus nagy választékban kínál különféle lehetőségeket mindenki számára, mind feltételek, mind pénztárca szerint. Nem szabad megvárnia, amíg valaki más bekapcsolódik az üzletébe, siessen, és válassza ki a legjobb ajánlatot a rendelkezésre álló lehetőségek közül, szakembereink minden kérdésben tanácsot adnak Önnek, akik szükség esetén elutaznak Önnel minden találkozóra, megbeszélve a feltételeket és elemzési adatok szolgáltatása. Az ügylet megkötésekor jogi segítséget is nyújtanak.

Amikor franchise-t vásárol, kész üzleti tervet kap, teljes körű adatokat a menedzsmentről, az ellenőrzésről és a számvitelről. Az üzlet teljes információval rendelkezik egy adott szervezetről, a piacon szerzett tapasztalatokról, a franchise -értékesítés kezdetéről, minden franchise -társasággal, mennyiségi arányban és helyen. A franchise -átadó teljes körű adatokkal látja el a franchise -vevőt, segít a szükséges bérleti hely kiválasztásában, kiválasztja a szükséges berendezésneveket, a megállapodás szerinti összegű áruval. Prospektusokat és szórólapokat, promóciós termékeket biztosít a partner, a személyzet képzésével, a hatékonyabb működés és a márka egységes sikere érdekében. Természetesen egy adott hálózat gyártói önállóan nyithatnak új pontokat egy adott régióban, országban, de ez nem lesz olyan magas színvonalú, mint egy franchise -vevő jelenlétében, mert az ellenőrzésnek állandónak és nem távolinak kell lennie. A franchise mindkét fél számára előnyös, közös célok eléréséhez vezet, közös néven. A franchise vásárlásakor figyelembe kell vennie a költségeket, amelyeknél figyelembe kell venni az átalánydíjat, a felek közötti tranzakció idején fizetett jogdíjakat, és azt, hogy mennyi lesz az egyösszegű díj a franchise -adó döntött, figyelembe véve az értékesítés összes költségét.

Ezenkívül egy tervezési projektet fognak kidolgozni egyetlen logó alatt, hogy ne térjenek el más cégektől. A munka, az értékesítés és a szolgáltatások építése egyéni alapon történik. Látogatások új pontok megnyitására (üzletek, szalonok, képzések és orvosi központok), teljes tanácsadó támogatás a partner részéről. Legyen pénzügyileg független, és kezelje saját idejét és egyéb erőforrásait minimális költséggel. Garantáljuk a kedvező feltételeket és a gyors növekedést, a kezdést és a hatékony tevékenységet olyan bevált vállalatokkal, amelyek a legjobb oldalról bizonyítottak és nagy ügyfélkörrel rendelkeznek. Ne pazarolja az idejét, indítson nyereséges vállalkozást a kudarctól való félelem nélkül, mert nem kell a nulláról, stabil bázissal, saját szakembereivel és nagy ügyfélkörrel indítania vállalkozását. Hálásak vagyunk érdeklődéséért, és eredményes együttműködésre számítunk.

Ha többet szeretne megtudni, menjen a boltba, és tanulmányozza a piaci ajánlatokat, árakat és feltételeket. A nagyobb kényelem érdekében a csoportok szűrése és osztályozása történik, minősítések szerint differenciálva. Milyen üzletről kell döntenie, csak Önnek kell válaszolnia, mert csak a kedvenc időtöltése hozza meg a sikert és a magas jövedelmet. Várjuk elérhetőségét katalógusunkban, és eredményes és hosszú távú együttműködésre számítunk.

Ezután nézze meg a megfelelő hirdetéseket, és válasszon vállalkozást magának

Szűrők segítségével csak azokat az üzletágakat hagyhatja el, amelyek a legjobban érdeklik a különféle hirdetések közül.
Talált hirdetések: 983
pushpin

#1

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
firstKategória: Programok, Könyvelés, Ez üzlet, Ez a társaság, Ez gömb, IT technológia, Azt, Programozás, Alkalmazások
Programok bármilyen típusú vállalkozás számára! Lehetetlen, hogy egy szoftver nélküli vállalkozás ellenőrizze a vállalkozás munkáját és annak minden tevékenységi körét. Egy ilyen vállalatnak minden nap hatalmas veszteségei vannak, mert nem tudja elemezni és javítani a gyengeségeit. Gyenge láncszem bármi lehet: egy népszerűtlen elem, amelyet a szervezet továbbra is eladásra vásárol; olyan szolgáltatás, amely a rossz reklámozás miatt nem hozza meg a várt nyereséget; a vállalkozás alkalmazottai, akiknek a munka hatékonysága nem elég jó; és még sok más. Legyen képviselője országában vagy városában, és keressen pénzt a fizetőképesebb szegmensben - az üzleti életben!
Női franchise
Női franchise
Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Virtuális franchise
Virtuális franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Online franchise, online áruház
Online franchise, online áruház
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Petburg

Petburg

firstKezdeti díj: 1640 $
moneyBeruházás szükséges: 11900 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
firstKategória: Kisállatkereskedés, Áruk boltja, Kisállatkereskedés, Online kisállatbolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház
Petburg a megfizethető állatkereskedések hálózata. megfizethető állatkereskedések hálózata. A vállalat tevékenysége 1997 -ben kezdődött. Ma a lánc az egyik vezető a kedvtelésből tartott termékek területén Nyugat -Szibériában. Az üzletek képviseltetik magukat a városokban: Tomsk, Seversk, Asino, Kemerovo, Yurga, Barnaul, Novy Urengoy. 2014 óta megkezdtük a töltőanyagok és kiegészítők saját gyártását a TM Petseven alatt, és megnyitottunk egy online áruházat. 2015 -ben a Társaság franchise programot indított. Ma a "Petburg": saját kiskereskedelmi üzletlánc Üzleti fejlesztés franchise-on keresztül Online állatkereskedés petburg.su Világos és emlékezetes márka Az üzletek kényelmes elhelyezkedése Megfizethető és kényelmes ár Modern és világos dizájn az üzleteken belül és kívül Kiváló minőségű szolgáltatás a vásárlók számára Nagy választék kellékek állandó akciók és ajánlatok kedvezmény kártya és ajándék
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videóSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#3

Mu-mu kávézó

Mu-mu kávézó

firstKezdeti díj: 44000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó
Információ arról, hogy mi a franchise -adó. 2000-ben nyitottuk meg első kávézónkat, MU-MU-nak hívva, ráadásul ez volt az első, de nagyon magabiztos lépés, amelyet a demokratikus árformátumú és egyben működő kávézóhálózat megnyitása felé tettünk. az edények megfelelnek az étterem szinten, ez egy igazi népi kávézóban. Jelenleg hálózatunk 43 értékesítési pontot foglal magában, ráadásul 7 közülük a repülőterek területén található, franchise keretében működnek. A 19 éves sikeres munka során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amelyek személyes kísérleteken alapulnak, amelyeket siker koronázott; szerencsénk volt, rengeteg ötletet valósítottunk meg, és jól fejeztük be a projektet, és ami a legfontosabb, az emberek boldogok, jóllakottak és értékelik a szolgáltatásunkat. A MU-MU egy olyan kávézó, ahol valóban finomakat lehet enni, ráadásul az egész hatalmas családdal, ráadásul ez a hely a barátok és ismerősök, természetesen a kollégák és barátok közös összejöveteleire szolgál.
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#4

Bir Mir

Bir Mir

firstKezdeti díj: 1300 $
moneyBeruházás szükséges: 9800 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Alkohol, Márkabolt, Alkoholbolt, Alkohol függő
A Bir Mir alkoholbolt -lánc, amely 2010 -ben jelent meg a Pivtorg LLC részvételével. A fejlesztés elsődleges feladata egy nagyméretű üzlethálózat létrehozása volt, amely mindent értékesít, ami a főzéshez és a házi sör, holdfény és bor készítéséhez szükséges. Jelenleg a menedzsment úgy döntött, hogy kétféleképpen fejleszti a franchise -t - a cég személyes üzleteiben és franchise -üzleteiben. 2010 végére a Bir Mir -nek már 39 személyes üzlete és 28 franchise -fiókja volt, és továbbra is népszerűvé vált az alkoholpiacon. A lánc sikere abban rejlett, hogy egy különleges ajánlatot kínálnak a saját sörfőzdék sörbarátjai számára, amelyeket nem szűrtek le. Hamarosan, 2013 -ra a fiókok száma már meghaladta a százat, és maguk az üzletek is kibővített árukínálattal rendelkeztek. A csapolt sörhöz erősebb típusú alkoholt, csapolt és palackozott bort, különféle harapnivalókat, sushit és grilleket adtak. A fejlesztés fő célja a söritalok fogyasztásának egyedi kultúrájának megteremtése. Kiterjesztetten alapul

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#5

Pizza mosoly

Pizza mosoly

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 100000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
firstKategória: Étel, pizza, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás
A franchise leírása a franchise -adótól: A Pizza Smile a legmodernebb és legegyedibb formátumú étterem. Pizza Smile A Pizza Smile pizzériák hálózata több mint 6 éve örömet okoz Fehéroroszország lakóinak ízletes ételeivel, hangulatos belső tereivel, gyors kiszolgálásával és figyelmes személyzetével, akik tudják, hogyan kell kényelmes környezetet teremteni minden vendég számára. Az ételek és italok választéka vonzó változatosságával és elfogadható áraival. A pizzériában ízletes pizzát és tésztát kóstolhat a legjobb olasz hagyományok szerint. Az európai konyha szerelmeseinek előételek, levesek, forró grillezett húsok, baromfi- és halételek széles választéka áll rendelkezésre. A lánc minden létesítménye hagyományos japán ételeket, valamint ízletes és kiadós üzleti ebédeket készít. Pizza Smile A Pizza Smile pizzéria megnyitásával a következőket kapja: A Pizza Smile bejegyzett védjegy használatának joga; Tevékenységek megszervezése olyan márka alatt, amely nagy lojalitást nyert a fehérorosz fogyasztók körében;
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz