1. Cikkek crumbs arrow
  2. Az ötletek a saját dolguk crumbs arrow

Az ötletek a saját dolgukhttps://FranchiseForEveryone.com

Az ötletek saját üzletük; szakterületük és befektetési szintjük változatos. Ötletek, hol találja meg őket? Kereshet az interneten, feliratkozhat sikeres üzletemberekre, vagy figyelheti a piacot. Ebben az áttekintésben néhány ötletet emelünk ki vállalkozásunk számára. Saját vállalkozása takarítóiroda. Ez egy meglehetősen nyereséges megoldás a minimális kezdeti befektetéssel. A takarítási szolgáltatások mellett kínálhat vízvezeték -szerelő, villanyszerelő, szemétszállítás, étel vagy víz szállítása, gyógyszerek szolgáltatásait.

Az átadási szolgáltatások több keresési lehetőséget vonzanak. Vállalkozása a kutyák szépségszalonja. Ez a fajta üzlet megfelel az állatbarátoknak. Vállalkozás indításához jól ismerje a kutyafajtákat, gondozza őket, legyen biztonságos terméke háziállatok ápolására és ápolására. Minél jobban odafigyel a látogatók kedvenceire, annál gyakrabban fognak benézni szalonjába. Vállalkozásunk ötlete az édességek és péksütemények otthoni gyártása. Nagyon kevés természetes termék van a piacon, ezért a házi sütemények vagy édességek népszerűek lesznek.

A vállalkozás elindítása előtt nem árt tanfolyamokat vagy mesterkurzusokat végezni a továbbképzéshez. Nagy segítség lehet egy Instagram áruház, ahol a fogyasztó rendszeresen látni fogja termékeit. Egy ilyen üzletben több készségre és készségre van szükség, mint anyagi befektetésre. A kiszervezés a saját dolga. Ez a fajta tevékenység különösen népszerűvé vált az utóbbi időben, mivel szinte minden üzlet átkerült az internetre és távolról. A tartalomfeltöltés és a webhelypromóció nagyon népszerű és jövedelmező vállalkozássá vált. Mi kell ahhoz, hogy belemerüljünk az outsourcingba? Mester grafikai tervezés, szövegírás, átírás, SEO, kontextus szerinti hirdetés.

Saját tevékenysége az autószőnyegek gyártása. Az autók voltak, vannak és lesznek, és a karbantartás iránti igény csak nő. Miután kiválasztotta az autószőnyegek szakterületét, mini árakat kell szerveznie a varráshoz, ez a műhely a kezdeti szakaszban akár a lakása is lehet. A sikerhez szüksége van: elsajátítani a szőnyegek készítésének technikáját, minőségi anyagokat vásárolni. A világító vattacukor a saját dolga. A szezonalitás ellenére az izzó vatta nagyon népszerű, különösen az üdülővárosokban. A kezdéshez szüksége lesz egy vattagyártó készülékre, izzópálcákra, hordozható értékesítési helyre.

Vállalkozása a szőlőcsigák termesztése. A szőlőcsigák népszerűek az étteremiparban és az orvostudományban. A tenyésztéshez ökogazdaságot kell szervezni. A nyaraló vagy a szomszédos terület kiváló farm lehet párok számára. Egy csiga ára körülbelül 4 dollár. Először is szüksége lesz egy nyaralóra, és nagy léptékben - eper termesztésére alkalmas helyiség bérelésére. El kell sajátítania a termesztés technológiáját, akkor egész évben szüretelhet.

Saját tevékenysége a gyepterítés és a terület parkosítása. Üzletünk ötlete egy friss bár megnyitása. Az ötlet egy sziget elhelyezése egy üzleti központban vagy parkban, egy jól járható helyen, zöldségekből, gyümölcsökből és bogyókból származó friss gyümölcslevek készítéséhez. Ehhez meg kell állapodnia a friss bár helyéről, minőségi termékeket kell vásárolnia a gyümölcslevekhez, és meg kell vásárolnia egy facsarót és egy turmixgépet. A tereprendezés mindig igényes. Mielőtt elkezdené, érdemes figyelemmel kísérni a versenypiacot. A munkához irodabérlésre, gyep és berendezések tárolására szolgáló raktárra, készletre (lerakási eszközökre) lesz szüksége.

A munkavégzéshez fel kell bérelnie: egy tervezőt és magát a fűnyírót (a legjobb, ha tapasztalt személyt vesz fel). További ötletek az Ön vállalkozásához: palacsinta kioszk megnyitása, kukoricalabirintus, salátabár, rendelésre fából készült termékek készítése, házi szappan és szokatlan ruhák, kosarak és avoset szövése, borfagylalt és alkoholos zselé készítése, meglepetésdobozok, fűszerek termesztése, saláták, gombák, egzotikus növények; virágszálló megnyitása; helyiségek kezelése rovaroktól; Internetes kereskedelem, ajándékok, ehető csokrok, karácsonyfadíszek, agyagfigurák, öko-anyagból készült puha játékok készítése, bútorok restaurálása, fotók; 3D édességek, különféle konzultációk az energiatakarékossággal kapcsolatban, esküvők, bankettek szervezése; a ház, háziállatok, növények, gyermekek gondozása a tulajdonosok távollétében; masszázsszalon; kölcsönzés: elektronika, szerszámok, autók, öltönyök és estélyi ruhák, robogók; ritka fajta macskák és kutyák tenyésztése; járművek vontatása, autóoktatói szolgáltatások; segítség a költözésben és így tovább. Sok ötlet létezik, de különböző megközelítéseket is használhat az üzleti életben. Saját üzlete - az ötlet - a franchise -on dolgozni. A franchise új és nagyon kényelmes módja a munkának. A franchise lényege a jól ismert cég vagy márka néven történő munkavégzés jogának megszerzése azzal a feltétellel, hogy a technológiákat, megközelítéseket és üzleti taktikákat megvalósítják. Mi az Ön vállalkozása előnye? Egy jól ismert márka néven értékesített terméknek vagy szolgáltatásnak hírneve van, és a fogyasztók készek garanciával megvásárolni őket.

Ugyanez nem mondható el egy új termékről vagy szolgáltatásról. Időbe telik, amíg a fogyasztó felismeri a terméket, értékeli és szereti. További előny a franchise -adó folyamatos támogatása. A szerződés támogatja az ügy megszervezését; személyzet toborzása, képzése és tanúsítása; piacfigyelés; üzleti terv biztosítása; promóció és marketing támogatás. Az előnyök minimális befektetések a vállalkozásba, és minimális kockázata annak, hogy nem igényelnek. Az ilyen munka hátránya az állandó elszámoltathatóság, a havi jogdíjfizetés. Katalógusunkban többet megtudhat a franchise -on való munkavégzés lehetőségéről, összegyűjtöttük Önnek a 2021 -re vonatkozó legfrissebb ajánlatokat.

Keresse meg a legjobb franchise -ötleteket katalógusunk oldalain.

Ezután nézze meg a megfelelő hirdetéseket, és válasszon vállalkozást magának

Szűrők segítségével csak azokat az üzletágakat hagyhatja el, amelyek a legjobban érdeklik a különféle hirdetések közül.
Talált hirdetések: 983
pushpin

#1

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
firstKategória: Programok, Könyvelés, Ez üzlet, Ez a társaság, Ez gömb, IT technológia, Azt, Programozás, Alkalmazások
Programok bármilyen típusú vállalkozás számára! Lehetetlen, hogy egy szoftver nélküli vállalkozás ellenőrizze a vállalkozás munkáját és annak minden tevékenységi körét. Egy ilyen vállalatnak minden nap hatalmas veszteségei vannak, mert nem tudja elemezni és javítani a gyengeségeit. Gyenge láncszem bármi lehet: egy népszerűtlen elem, amelyet a szervezet továbbra is eladásra vásárol; olyan szolgáltatás, amely a rossz reklámozás miatt nem hozza meg a várt nyereséget; a vállalkozás alkalmazottai, akiknek a munka hatékonysága nem elég jó; és még sok más. Legyen képviselője országában vagy városában, és keressen pénzt a fizetőképesebb szegmensben - az üzleti életben!
Női franchise
Női franchise
Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Virtuális franchise
Virtuális franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Online franchise, online áruház
Online franchise, online áruház
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Petburg

Petburg

firstKezdeti díj: 1640 $
moneyBeruházás szükséges: 11900 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
firstKategória: Kisállatkereskedés, Áruk boltja, Kisállatkereskedés, Online kisállatbolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház
Petburg a megfizethető állatkereskedések hálózata. megfizethető állatkereskedések hálózata. A vállalat tevékenysége 1997 -ben kezdődött. Ma a lánc az egyik vezető a kedvtelésből tartott termékek területén Nyugat -Szibériában. Az üzletek képviseltetik magukat a városokban: Tomsk, Seversk, Asino, Kemerovo, Yurga, Barnaul, Novy Urengoy. 2014 óta megkezdtük a töltőanyagok és kiegészítők saját gyártását a TM Petseven alatt, és megnyitottunk egy online áruházat. 2015 -ben a Társaság franchise programot indított. Ma a "Petburg": saját kiskereskedelmi üzletlánc Üzleti fejlesztés franchise-on keresztül Online állatkereskedés petburg.su Világos és emlékezetes márka Az üzletek kényelmes elhelyezkedése Megfizethető és kényelmes ár Modern és világos dizájn az üzleteken belül és kívül Kiváló minőségű szolgáltatás a vásárlók számára Nagy választék kellékek állandó akciók és ajánlatok kedvezmény kártya és ajándék
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videóSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#3

Mu-mu kávézó

Mu-mu kávézó

firstKezdeti díj: 44000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó
Információ arról, hogy mi a franchise -adó. 2000-ben nyitottuk meg első kávézónkat, MU-MU-nak hívva, ráadásul ez volt az első, de nagyon magabiztos lépés, amelyet a demokratikus árformátumú és egyben működő kávézóhálózat megnyitása felé tettünk. az edények megfelelnek az étterem szinten, ez egy igazi népi kávézóban. Jelenleg hálózatunk 43 értékesítési pontot foglal magában, ráadásul 7 közülük a repülőterek területén található, franchise keretében működnek. A 19 éves sikeres munka során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amelyek személyes kísérleteken alapulnak, amelyeket siker koronázott; szerencsénk volt, rengeteg ötletet valósítottunk meg, és jól fejeztük be a projektet, és ami a legfontosabb, az emberek boldogok, jóllakottak és értékelik a szolgáltatásunkat. A MU-MU egy olyan kávézó, ahol valóban finomakat lehet enni, ráadásul az egész hatalmas családdal, ráadásul ez a hely a barátok és ismerősök, természetesen a kollégák és barátok közös összejöveteleire szolgál.
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#4

Bir Mir

Bir Mir

firstKezdeti díj: 1300 $
moneyBeruházás szükséges: 9800 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Alkohol, Márkabolt, Alkoholbolt, Alkohol függő
A Bir Mir alkoholbolt -lánc, amely 2010 -ben jelent meg a Pivtorg LLC részvételével. A fejlesztés elsődleges feladata egy nagyméretű üzlethálózat létrehozása volt, amely mindent értékesít, ami a főzéshez és a házi sör, holdfény és bor készítéséhez szükséges. Jelenleg a menedzsment úgy döntött, hogy kétféleképpen fejleszti a franchise -t - a cég személyes üzleteiben és franchise -üzleteiben. 2010 végére a Bir Mir -nek már 39 személyes üzlete és 28 franchise -fiókja volt, és továbbra is népszerűvé vált az alkoholpiacon. A lánc sikere abban rejlett, hogy egy különleges ajánlatot kínálnak a saját sörfőzdék sörbarátjai számára, amelyeket nem szűrtek le. Hamarosan, 2013 -ra a fiókok száma már meghaladta a százat, és maguk az üzletek is kibővített árukínálattal rendelkeztek. A csapolt sörhöz erősebb típusú alkoholt, csapolt és palackozott bort, különféle harapnivalókat, sushit és grilleket adtak. A fejlesztés fő célja a söritalok fogyasztásának egyedi kultúrájának megteremtése. Kiterjesztetten alapul

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#5

Pizza mosoly

Pizza mosoly

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 100000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
firstKategória: Étel, pizza, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás
A franchise leírása a franchise -adótól: A Pizza Smile a legmodernebb és legegyedibb formátumú étterem. Pizza Smile A Pizza Smile pizzériák hálózata több mint 6 éve örömet okoz Fehéroroszország lakóinak ízletes ételeivel, hangulatos belső tereivel, gyors kiszolgálásával és figyelmes személyzetével, akik tudják, hogyan kell kényelmes környezetet teremteni minden vendég számára. Az ételek és italok választéka vonzó változatosságával és elfogadható áraival. A pizzériában ízletes pizzát és tésztát kóstolhat a legjobb olasz hagyományok szerint. Az európai konyha szerelmeseinek előételek, levesek, forró grillezett húsok, baromfi- és halételek széles választéka áll rendelkezésre. A lánc minden létesítménye hagyományos japán ételeket, valamint ízletes és kiadós üzleti ebédeket készít. Pizza Smile A Pizza Smile pizzéria megnyitásával a következőket kapja: A Pizza Smile bejegyzett védjegy használatának joga; Tevékenységek megszervezése olyan márka alatt, amely nagy lojalitást nyert a fehérorosz fogyasztók körében;
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz