1. Cikkek crumbs arrow
  2. Saját vállalkozás a semmiből - ötletek crumbs arrow

Saját vállalkozás a semmiből - ötletekhttps://FranchiseForEveryone.com

Ha ötleteket szeretne találni, amelyek elősegítik a vállalkozás alapítását, akkor látogassa meg a sikeres üzletemberek beszámolóit, vagy folyamatosan tanulmányozza az internet terjedelmét. Nagyon nehéz vállalkozást kezdeni a semmiből, mindig fennáll annak a kockázata, hogy az erőfeszítések és a befektetések nullára csökkennek. Különleges készségekre, perfekcionizmusra és nagy vágyakra van szüksége a magas eredmények eléréséhez. Fontos figyelembe venni azt a város léptékét is, amelyben az üzleti tevékenységet tervezik. Ami releváns lesz egy nagyváros számára, lehet, hogy egyáltalán nem működik egy kistelepülésen. Vállalkozása számára fontos, hogy minden tőled telhetőt beleadjon, és megtalálja azt az ötletet, amely inspirálni fog.

Saját vállalkozás a semmiből - ötletek: nyisson meg egy ügynökséget, amely közösségi oldalakkal dolgozik webhelyek, áruk vagy szolgáltatások népszerűsítésére; átalakító online játékok készítése; képzés, projektmunka, képzés, webináriumok, távoli tanácsadás, SEO ügynökség, blogírás, weboldalak vásárlása, vállalkozók felvétele, írás, logók tervezése és egyebek. Most részletesebben a vállalkozásuk ötleteiről. Saját vállalkozás a semmiből - kulcsok készítése megrendelésre. Ehhez gépet kell vásárolnia (ami kis beruházást igényel). Az élezési szolgáltatások kiegészíthetők a kulcskészítéssel, így bővítheti a további bevételek lehetőségét. Útközben értékesíthet kulcstartókat és egyéb kiegészítőket. Saját vállalkozás a semmiből - házi óvoda.

Ez az otthoni üzleti lehetőség elfogadható a háziasszonyok vagy a szülési szabadságon lévő anyák számára. Saját vállalkozás a semmiből - ötlet - kárpitozott bútorok vagy szőnyegek vegytisztítása. A kezdéshez nem kell sok anyag. Mosószerek, készletek, kesztyűk, porszívó, és már indulhat is. Saját vállalkozás a semmiből-ötletek: egyedi ízű illatgyertyák vagy környezetbarát szappan, palánták termesztése és értékesítése, haltermékek füstölése, ehető csokrok kialakítása és értékesítése különböző irányokba (gyerekek, nők, férfiak, profi). Üzletünk ötlete egy mini-kávézó megnyitása, ahol aromás és kiváló minőségű kávét adnak el fánkokkal vagy süteményekkel együtt. A pékáruk köre fokozatosan bővíthető a keresletnek és a fejlődésnek megfelelően.

Saját vállalkozás a semmiből - házi édességbolt. Ez egy nagyszerű lehetőség bármely város számára, egy másik lehetőség egy édes üzlet számára a mézeskalács házak gyártása és értékesítése. A termékek értékesíthetők a közösségi hálózatokon, hosszú ideig tárolódnak, és ingyenesen megtanulhatja, hogyan lehet mézeskalácsot készíteni a YouTube -on. Üzletét a vendéglátóiparban irányíthatja. Például, ha a nulláról kezdi saját vállalkozását - ez egy ötlet -, akkor elkezdheti a doner kebab készítését és értékesítését. Itt működik a minimális befektetés és a jó hozam aránya. Ebben az esetben a legfontosabb dolog a megfelelő kereskedési platform kiválasztása a jó forgalom és ezáltal a jó értékesítés biztosítása érdekében.

Saját vállalkozás a semmiből - a lakások bérlésével, autók, kerékpárok, robogók, hajók bérlésével kapcsolatos ötletek meglehetősen magas jövedelmet hozhatnak. Saját vállalkozás a semmiből - ötletek a háztartási szolgáltatások nyújtásán alapulnak: fodrászat, asztalosipar, építőipari szolgáltatások, szempilla- és körömhosszabbítás, megosztás stb. Saját vállalkozás a semmiből - ötletek - hálózati marketing, aktív és passzív értékesítés az interneten keresztül. Saját vállalkozás a semmiből - ötletek - online munka. Például megnyithat egy online másolási központot. A szövegnyomtató berendezések nem mindig állnak a közelben, a dokumentumokat gyorsan és időben kell benyújtani. A lényeg az, hogy távolról kinyomtatja a dokumentációs csomagokat az ügyfelek számára, és futárszolgálattal elküldi a dokumentumcsomagot az ügyfélnek.

Hogyan indítsunk vállalkozást a semmiből oktatás nélkül? Jelentkezhet tanfolyamokra, vagy akár egyetemre, és sok pénzt és időt fordíthat rá. És tanulhatsz cselekedve, és szerezhetsz mások tapasztalatait viszonylag alacsony költséggel. Kínálunk egy franchise -val induló vállalkozást. A franchise lehetővé teszi, hogy saját vállalkozást indítson anélkül, hogy elveszítené megtakarításait. A franchise hamis néven végzett munka. A munka lényege, hogy franchise -t vagy jogot szerez egy népszerű cégnév alatt történő munkavégzésre. Ezenkívül számos előnyt is kap, például kész üzleti tervet, pozitív hírnevet, segítséget a személyzet kiválasztásában, képzésében és tanúsításában, valamint segítséget a beszállítókkal való kapcsolatteremtésben.

A franchise -adót érdekli a franchise -vevő sikere, ezért a vezető partner mindent megtesz annak érdekében, hogy vállalkozása virágozzon és jövedelmet hozzon mindenkinek. Hogyan válasszuk ki a megfelelő franchise -t? Meg kell tanulmányoznia az összes rendelkezésre álló ajánlatot, alaposan tanulmányoznia kell a szerződést, nyomon kell követnie a vállalat sikertörténetét nyílt forráskódban, ha szükséges, kérjen regisztrációs igazolást. Így elkerülheti a csalókkal való együttműködést. Keres valamit? Kíváncsi vagy, hogyan indíts saját vállalkozást? Hogyan nem semmisíti meg erőfeszítéseit? Ezután nézze át katalógusunk ajánlatait, és válassza ki a kívánt franchise -t.

Ezután nézze meg a megfelelő hirdetéseket, és válasszon vállalkozást magának

Szűrők segítségével csak azokat az üzletágakat hagyhatja el, amelyek a legjobban érdeklik a különféle hirdetések közül.
Talált hirdetések: 983
pushpin

#1

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

USU - Univerzális Számviteli Rendszer

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 1
firstKategória: Programok, Könyvelés, Ez üzlet, Ez a társaság, Ez gömb, IT technológia, Azt, Programozás, Alkalmazások
Programok bármilyen típusú vállalkozás számára! Lehetetlen, hogy egy szoftver nélküli vállalkozás ellenőrizze a vállalkozás munkáját és annak minden tevékenységi körét. Egy ilyen vállalatnak minden nap hatalmas veszteségei vannak, mert nem tudja elemezni és javítani a gyengeségeit. Gyenge láncszem bármi lehet: egy népszerűtlen elem, amelyet a szervezet továbbra is eladásra vásárol; olyan szolgáltatás, amely a rossz reklámozás miatt nem hozza meg a várt nyereséget; a vállalkozás alkalmazottai, akiknek a munka hatékonysága nem elég jó; és még sok más. Legyen képviselője országában vagy városában, és keressen pénzt a fizetőképesebb szegmensben - az üzleti életben!
Női franchise
Női franchise
Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok
Családi franchise-ok
Családi franchise-ok
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Otthoni franchise. Dolgozhat otthon
Virtuális franchise
Virtuális franchise
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Nyereséges, legjövedelmezőbb franchise-ok
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal
Online franchise, online áruház
Online franchise, online áruház
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise
Kész üzlet
Kész üzlet

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Petburg

Petburg

firstKezdeti díj: 1640 $
moneyBeruházás szükséges: 11900 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 7
firstKategória: Kisállatkereskedés, Áruk boltja, Kisállatkereskedés, Online kisállatbolt, Áruk online áruháza, Kínai áruház
Petburg a megfizethető állatkereskedések hálózata. megfizethető állatkereskedések hálózata. A vállalat tevékenysége 1997 -ben kezdődött. Ma a lánc az egyik vezető a kedvtelésből tartott termékek területén Nyugat -Szibériában. Az üzletek képviseltetik magukat a városokban: Tomsk, Seversk, Asino, Kemerovo, Yurga, Barnaul, Novy Urengoy. 2014 óta megkezdtük a töltőanyagok és kiegészítők saját gyártását a TM Petseven alatt, és megnyitottunk egy online áruházat. 2015 -ben a Társaság franchise programot indított. Ma a "Petburg": saját kiskereskedelmi üzletlánc Üzleti fejlesztés franchise-on keresztül Online állatkereskedés petburg.su Világos és emlékezetes márka Az üzletek kényelmes elhelyezkedése Megfizethető és kényelmes ár Modern és világos dizájn az üzleteken belül és kívül Kiváló minőségű szolgáltatás a vásárlók számára Nagy választék kellékek állandó akciók és ajánlatok kedvezmény kártya és ajándék
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videóSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#3

Mu-mu kávézó

Mu-mu kávézó

firstKezdeti díj: 44000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
firstKategória: kávézó, Egy étterem, Családi kávézó, Önkiszolgáló kávézó, Étterem és kávézó
Információ arról, hogy mi a franchise -adó. 2000-ben nyitottuk meg első kávézónkat, MU-MU-nak hívva, ráadásul ez volt az első, de nagyon magabiztos lépés, amelyet a demokratikus árformátumú és egyben működő kávézóhálózat megnyitása felé tettünk. az edények megfelelnek az étterem szinten, ez egy igazi népi kávézóban. Jelenleg hálózatunk 43 értékesítési pontot foglal magában, ráadásul 7 közülük a repülőterek területén található, franchise keretében működnek. A 19 éves sikeres munka során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze, amelyek személyes kísérleteken alapulnak, amelyeket siker koronázott; szerencsénk volt, rengeteg ötletet valósítottunk meg, és jól fejeztük be a projektet, és ami a legfontosabb, az emberek boldogok, jóllakottak és értékelik a szolgáltatásunkat. A MU-MU egy olyan kávézó, ahol valóban finomakat lehet enni, ráadásul az egész hatalmas családdal, ráadásul ez a hely a barátok és ismerősök, természetesen a kollégák és barátok közös összejöveteleire szolgál.
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#4

Bir Mir

Bir Mir

firstKezdeti díj: 1300 $
moneyBeruházás szükséges: 9800 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Alkohol, Márkabolt, Alkoholbolt, Alkohol függő
A Bir Mir alkoholbolt -lánc, amely 2010 -ben jelent meg a Pivtorg LLC részvételével. A fejlesztés elsődleges feladata egy nagyméretű üzlethálózat létrehozása volt, amely mindent értékesít, ami a főzéshez és a házi sör, holdfény és bor készítéséhez szükséges. Jelenleg a menedzsment úgy döntött, hogy kétféleképpen fejleszti a franchise -t - a cég személyes üzleteiben és franchise -üzleteiben. 2010 végére a Bir Mir -nek már 39 személyes üzlete és 28 franchise -fiókja volt, és továbbra is népszerűvé vált az alkoholpiacon. A lánc sikere abban rejlett, hogy egy különleges ajánlatot kínálnak a saját sörfőzdék sörbarátjai számára, amelyeket nem szűrtek le. Hamarosan, 2013 -ra a fiókok száma már meghaladta a százat, és maguk az üzletek is kibővített árukínálattal rendelkeztek. A csapolt sörhöz erősebb típusú alkoholt, csapolt és palackozott bort, különféle harapnivalókat, sushit és grilleket adtak. A fejlesztés fő célja a söritalok fogyasztásának egyedi kultúrájának megteremtése. Kiterjesztetten alapul

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#5

Pizza mosoly

Pizza mosoly

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 100000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
firstKategória: Étel, pizza, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás
A franchise leírása a franchise -adótól: A Pizza Smile a legmodernebb és legegyedibb formátumú étterem. Pizza Smile A Pizza Smile pizzériák hálózata több mint 6 éve örömet okoz Fehéroroszország lakóinak ízletes ételeivel, hangulatos belső tereivel, gyors kiszolgálásával és figyelmes személyzetével, akik tudják, hogyan kell kényelmes környezetet teremteni minden vendég számára. Az ételek és italok választéka vonzó változatosságával és elfogadható áraival. A pizzériában ízletes pizzát és tésztát kóstolhat a legjobb olasz hagyományok szerint. Az európai konyha szerelmeseinek előételek, levesek, forró grillezett húsok, baromfi- és halételek széles választéka áll rendelkezésre. A lánc minden létesítménye hagyományos japán ételeket, valamint ízletes és kiadós üzleti ebédeket készít. Pizza Smile A Pizza Smile pizzéria megnyitásával a következőket kapja: A Pizza Smile bejegyzett védjegy használatának joga; Tevékenységek megszervezése olyan márka alatt, amely nagy lojalitást nyert a fehérorosz fogyasztók körében;
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz