1. Cikkek crumbs arrow
  2. Franchise. Chaikhona crumbs arrow
  3. Tea crumbs arrow

Franchise. Chaikhonahttps://FranchiseForEveryone.com

A teaház franchise egy naprakész irodai projekt. Ennek végrehajtása során azonban más jellegű nehézségekkel találkozhat. Könnyen leküzdhetők, de ha alaposan és hozzáértően felkészülsz előre. A franchise végrehajtása előtti kompetens felkészülés az elemzések elvégzésének szükségességét jelenti. Az elemzés az összes rendelkezésre álló információs anyag alapján történik. Hiányzó információkat gyűjthet, ami szintén nagyon kényelmes.

A franchise végrehajtásával Ön kizárólagos forgalmazó. Ő felelős a kijelölt feladatok hozzáértő megvalósításáért. Lényegében egy kizárólagos forgalmazó franchise a franchise nyelvén. Az előírásoknak megfelelően kell eljárnia. Optimalizálja teaházát a helyiségek vállalati stílusú díszítésével. Hasznos, ha a személyzetet egyenruhába öltözteti, amelyet elvárhat a franchise -adótól. Ez további versenyelőnyt biztosít.

Végső soron az emberek látják, hogy Ön a felelős a márka kialakításáért és értékéért. Ennek megfelelően úgy gondolják, hogy Ön egy komoly teaház, amellyel üzletet köthet. Bölcsen járjon el, ha úgy optimalizálja a teaházat, hogy az elnyelje a minimális erőforrásokat. Ezt a franchise -on belül el tudja érni. Végül is kiváló minőségű élményt, érdekes eszközöket és egyéb releváns előnyöket kap, amelyek felhasználhatók a siker eléréséhez.

A teaházi franchise hatalmas előnyei mellett köteles volt betartani az előírásokat, valamint havi befizetéseket. Sőt, a kezdeti szakaszban már be kell fizetnie egy előleget, amelyet átalánynak neveznek. Ennek eredményeként az egyösszegű hozzájárulás befizetése után megkezdhető a teaházi franchise teljesítése. Lehetőséget ad arra, hogy közel kerüljön a vezető vállalatok pozícióihoz, és végül megelőzze azokat. Mindazonáltal nem elég csak egy high-end márka az Ön rendelkezésére állni egy teaházi üzlet részeként. Nemcsak a fogyasztók vonzására van szükség, hanem magas színvonalú, magas színvonalú szolgáltatás nyújtására is.

Csak ezután leszel képes vezetni a piacot, fokozatosan növelve az előnyöket az ellenfelekkel szemben. Fordítson megfelelő figyelmet a teaházra, hogy kialakítása illeszkedjen a franchise eredetihez. Ezenkívül át kell gondolnia a személyzet képzését. Végül az alkalmazottaktól udvariasnak és segítőkésznek kell lenniük. Természetesen az egyenruha viselése a személyzet képzésének részét kell, hogy képezze. A teaház dolgozóinak kiválasztását a franchise szerint az előírásoknak megfelelően kell elvégezni. Természetesen megkapja a franchise -adótól, és a legtöbbet hozza ki belőle.

Ezután jelentősen megnő az esélye, hogy megnyeri a versenyt, és Ön uralja a piacot. Folyamatosan növelje az előnyt ellenfeleivel szemben, hogy megbirkózzon minden nehézséggel.

Ezután nézze meg a megfelelő hirdetéseket, és válasszon vállalkozást magának

Szűrők segítségével csak azokat az üzletágakat hagyhatja el, amelyek a legjobban érdeklik a különféle hirdetések közül.
Talált hirdetések: 2

#1

Vörös köntös

Vörös köntös

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 17000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
firstKategória: Tea, Tea szoba, Tea bolt, Chaikhona
A "Red Robe" nevű teaklub lehetőséget biztosít a franchise megvalósítására. A következő előnyöket kínáljuk: kiváló minőségű formátumú termék, tudatosságunk és sokéves sikeres munkánk során gyűjtött tapasztalatunk, teljesen átlátható és semmit sem rejtő feltételek. Javaslatunk az, hogy franchise segítségével saját kezűleg indítson el egy teaklubot "Red Robe" néven. Ön lesz az Ön kizárólagos forgalmazója a településen. Szisztematikus megközelítést biztosítunk az üzleti folyamat minden folyamatához, mi kiképezzük Önt. Az indulást szakembereink is kísérik: segítünk megtalálni a szobát, lehetőséget adunk arra, hogy a mi támogatásunkkal üzleti projektet hozzunk létre. Még a javításban is segítünk. Ráadásul, ha először vásárol, mi is ott leszünk. Magabiztosan elsajátítottuk a lehetőséget, hogy kiváló minőségű megvalósítási formátumot készítsünk. A stabilitás jellemzi minket. Minden mindig hatékonyan és eredményesen működik.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Palais des Thes

Palais des Thes

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 61500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
firstKategória: Tea, Tea szoba, Tea bolt, Chaikhona
A híres márka, a PALAIS DES THES (Palais de Te) cége Párizsból behozott prémium teatermékekkel foglalkozó cég neve, amelyet 1987-ben nyitott meg egy műértő és a legjobb sommelier legjobbjai, François-Xavier Delmas. A FRANCHIZÁLÓ ÜGYNÖKSÉG ELVE. Az üzleti projekt célja a prémium teatermékek népszerűsítése butikokban, különös tekintettel a magas színvonalú szolgáltatásra, a minőségre és a szolgáltatásra, a tökéletes monitorozásra és a releváns kutatásra teszteléssel és szaglásával. A BUTIKAI MŰKÖDÉS ELVE. Miért fordulnak az ügyfelek cégünkhöz: TUDNIVALÓK A gazdag teaválasztékra a világ minden tájáról; ÉRTÉKELJE ÉS HALLGASSA meg az egyes levelek ízét, és ragadja meg az aromás jegyeket; Vegyen személyes konzultációt egy teaszakértőtől; Szaglási módban válassza ki a fajt; TASTE teák a kóstoló területén; Vegyen jó minőségű és teljesen ártalmatlan az egészségügyi teára. TEA BAR.
Városi franchise
Városi franchise

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz