1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. olasz étterem crumbs arrow

Franchise. olasz étterem

Talált hirdetések: 2

#1

IL Patio

IL Patio

firstKezdeti díj: 17500 $
moneyBeruházás szükséges: 300000 $
royaltyRoyalty: 6 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
firstKategória: olasz étterem
Az IL Patio védjegy a ROSINTER RESTAURANTS holding része. Jelenleg partnereket keresünk. Azok vonzódnak, akik hajlandók és képesek franchise alapján dolgozni az Orosz Föderáció területén. A Független Államok Közössége országaiban is dolgozunk, nyereséget termelünk. Ezért készek vagyunk segíteni abban, hogy olyan befektetést találjunk, amelyet egy élelmiszerbolt, nevezetesen éttermek megnyitására használnak fel. Az IL Patio márka előkelő éttermek láncolata. Az ízletes és egészséges olasz konyha elkészítésén dolgoznak, ahol ízletes ételeket kóstolhatnak, és a hagyományos olasz recept szerint, mivel egyedi receptet használunk, amely különlegessé teszi éttermünket. A „minőségnek magasabbnak kell lennie, mint az árnak” elve vezérel bennünket, ezért a márkánk vezető szerepet tölt be, és olyan referenciaérték, amely magas színvonalú és minőségi mutatót biztosít egy olasz étterem tevékenységének végrehajtásában.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Osteria mario

Osteria mario

firstKezdeti díj: 35000 $
moneyBeruházás szükséges: 440000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 28
firstKategória: olasz étterem, Egy étterem, Étterem és kávézó
A 2005-ben alapított Tigrus éttermi üzem aktívan fejlődik. A cég sikeres koncepciókat valósít meg és irányít, nevezetesen OSTERIA MARIO néven olasz éttermeket, valamint a grúz Shvili bisztrót, ezen felül a Bar BQ Cafe éttermi komplexumokat, ezen felül a ZEST coffee & nevű bortermékeket árusító kávézókat. bor. A lista leggyorsabban növekvő márkája az OSTERIA MARIO, egy kiváló minőségű éttermek olasz láncolata. Az OSTERIA MARIO márka alapítója 2015-ben felvetette a védjegy létrehozásának ötletét. Érdemes megfontolni, hogy egy "Tigrus" nevű vendéglátóipari üzemnek már tíz éve munkája van, amelyet az éttermi üzletben töltött el, valamint rengeteg különféle koncepció volt az élelmiszeripari termékek irányában.
Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

video
Van videó
images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise. olasz étteremhttps://FranchiseForEveryone.com

Az olasz éttermi franchise potenciálisan jövedelmező üzleti vállalkozás, és érdemes megjegyezni, hogy hatékonyan szolgálja ügyfeleit. Válassza ki a legmegfelelőbb franchise-t a felajánlottak közül a jövedelmezőbb projekt megvalósításához a jövőben. Választhat franchise-t egy olasz kávézó számára az Internet megfelelő portáljain. Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek közül kiválaszthatja a legmegfelelőbbet. Ezt a franchise-ban működő olasz éttermet egy különleges menü jellemzi, amely különféle ételeket tartalmaz, amelyek közvetlenül ebből a dél-európai országból származnak. Ha úgy dönt, hogy bemegy egy olasz étterembe, és franchise-t keres, akkor meg kell vitatnia az interakció feltételeit a márkák összes képviselőjével. Válassza ki a legjobb feltételeket biztosító lehetőséget. Természetesen népszerűnek kell lennie a városában annak érdekében, hogy maximalizálja a franchise hatását egy olasz étterem esetében.

De érdemes megjegyezni, hogy a kormányzati szervek bármikor ellenőrizhetik Önt. Ezt az ellenőrzést az egészségügyi és járványügyi állomás végezheti a munkaszabványok betartása érdekében. Ezen túlmenően, ha Ön franchise-t működtet egy olasz étterem számára, az igazolás a franchise-adó részéről is történhet. Az egy dolog, ha hivatalos megbízásról van szó. Egészen más kérdés, ha ez egy úgynevezett rejtélyes vásárló, aki az ügyfél leple alatt áll, és ételt rendel és értékeli a szolgáltatást, valamint az ételek minőségét. Ha egy olasz étterem franchise-zal dolgozik, akkor minden olyan ügyfelet ki kell szolgálnia, aki hozzád fordul, mintha közvetlenül egy márka képviselőjének jelentene. Akkor nem félhet a csekkektől, sőt, a megrendelések nagy száma miatt növelheti a költségvetési bevételek mennyiségét. Nagyon nyereséges, hatékonyan működik és magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Képes lesz jó hírnevet szerezni, és az idő múlásával élvezheti.


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétHa hibát észlel, kattintson ide a javításhoz