1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Segítség crumbs arrow

Franchise. Segítség

Talált hirdetések: 2

#1

Bezárás Emberek

Bezárás Emberek

firstKezdeti díj: 1700 $
moneyBeruházás szükséges: 250 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
firstKategória: Segítség
A Close People márka egy franchise, amely az otthoni ápolási szolgáltatások nyújtására specializálódott. Ez egy új üzleti formátum az Orosz Föderáció számára, ugyanakkor a kereslet szintje maximális. Például a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: segítünk az ülő emberek és az idősek gondozásában. A céget 2011 -ben alapították. Sikerült képviseletet nyitni az Orosz Föderáció több mint 30 településén. Egy partner számíthat hatékony speciális képzésre, mi lépésről lépésre adunk utasításokat, segítünk a projekt fejlesztésében az indulás után, havonta egyszer, a nyitó szakaszban minden szükséges segítséget megadunk. Megkapja a szükséges dokumentációt, jogalapot, pénzügyi információkat, személyre szabjuk hirdetését, marketingkampányt indítunk, egyetlen kerékhez kapcsoljuk, ez nagyon kényelmes, teljesen kész üzleti modellt kap. Be kell fektetni 114 000 orosz rubeltől.
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

#2

Öko-kontroll

Öko-kontroll

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 10500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
firstKategória: Segítség
Első franchise. Mi vagyunk a vezetői a szervezet kezelésében a különféle kártevők ellen, és megelőzést és védelmet is kínálunk. Azok az okok, amelyek miatt előnyös az Ön számára velünk dolgozni: Olyan franchise-t kínálunk, amely magas szintű árrést biztosít. Egy hónapon belül 300 000 orosz rubelt kereshet, miközben a beruházás minimális; Magas megtérülési szint, minimum két hónap, legfeljebb hat hónap, emellett alacsony paraméterek a belépéshez, ami magas szintű versenyképességet biztosít; Számíthat arra, hogy szakmai képzésben részesül szervezetünktől, és részletes utasításokkal is rendelkezésére áll. Szórakoztató támogatást kaphat tőlünk vállalkozásának minden szakaszában, sikeres vállalkozóvá válva; Garantált alkalmazásáramlást érhet el franchise-szervezetünkkel való kapcsolattartással, ami nagyon kényelmes és jövedelmező;
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

images
Vannak fotókSzemélyes adataim
user Regisztráljon vagy jelentkezzen be a személyes adatok használatához


Statisztika
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat a részletes statisztikák megtekintéséhez

article Franchise. Segítséghttps://FranchiseForEveryone.com

A segély franchise elérte a modern formátum szintjét, miután behatolt a különböző összetételű társaságokba. A segítséget nyújtó franchise -ok széles körben ismertté válnak, amikor nemzetközi szinten mozognak a világban. Az ügyfelek fontolóra veszik a franchise -t egy speciális webhelyre való áttérés segítségével, jelentős számú gyártóval. Minden kész stratégiával rendelkező ötlettulajdonosnak van egy jól népszerűsített és népszerű márkája, amelynek létrehozásán sokéves munkát végeztek. Manapság könnyebb egy kész franchise-t vásárolni, amellyel kapcsolatban sokféle problémát teljesen eltávolíthat magáról, arra az esetre, ha stratégiát kellene kidolgoznia és önállóan fejlesztenie a vállalatot. Ez az oka annak, hogy a projektek széles körben népszerűvé váltak számos induló vállalatnál. Azt kell mondani, hogy a beszállító kiválasztása után helyesebb a márka speciális webhelyére menni, hogy teljes mértékben megismerkedjen a szükséges információkkal a gyártóról. Sok ügyfél aggódik a franchise -segítség költségei miatt, itt sok a gyártótól függ, attól függően, hogy milyen költségekkel jár a projekt létrehozása. És azt is figyelembe kell vennie, hogy egy bizonyos összeg százalékban profitot jelent a tulajdonosnak.

A stratégia szerinti projekt tárgyalása után, ha mindkét fél jóváhagyja a tranzakciót, folytatni lehet a megállapodás aláírását, amely a védjegy használati jogát átruházza az ügyfélre a partner személyében. Sok kérdés merül fel a franchise segítségnyújtási költségeivel kapcsolatban, amelyekre csak annyit mondhatunk, hogy bármely projekt árát jelzi a költségek teljes kiszámításával, a márka népszerűségével és a személyes árnyalatokkal. Különféle kérdések, amelyeket tisztázni kell a gyártóval annak érdekében, hogy bármilyen összetett kérdésről kiváló minőségű és hatékony értesítést kaphassunk, elkezdenek megjelenni a franchise-üzlet létrehozásában. Ezenkívül, ha az ügyfél nem rendelkezik bizonyos készségekkel egy adott területen, a szállító gyorsan képzést tart, amely segít a szükséges problémák megoldásában, valamint megérti a helyzetet. A legmegfelelőbb választás az lesz, ha egy franchise -t választanak a segítségnyújtáshoz, számos szükséges árnyalat bevezetésével az ötlet fejlesztéséhez, a kívánt szintre emeléséhez és nyereséghez.


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétHa hibát észlel, kattintson ide a javításhoz