1. Каталог за франшиза crumbs arrow
  2. Задолжително: франшиза crumbs arrow

Задолжително: франшиза

Пронајдени реклами: 979

#1

Лодисе

Лодисе

firstПочетна такса: 400 $
moneyПотребна е инвестиција: 7000 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 12
firstКатегорија: Кондиторски производи, Продавница за малопродажба, Пекара-кондиторски производи, Продавница за бонбони, Кафе-кондиторски производи, Супермаркет
Опис на франшизата од франшизорот: Кондиторската компанија „Лодис“ ДОО е голем белоруски производител на широк спектар на кондиторски производи, заземајќи водечка позиција во оваа област. Компанијата редовно учествува на најголемите изложби за храна и кондиторски производи. Брендот Лодис го ценат не само клиентите, туку и професионалните експерти. Главната предност на компанијата е употребата на само природни состојки. Сите кондиторски производи се во согласност со меѓународните стандарди за храна. Во производството се користат само напредни европски технологии и иновативна опрема. Компанијата нуди широк спектар на повеќе од 100 кондиторски производи, што им овозможува на сите да избираат слатки според нивниот вкус: овесни колачиња, и со и без адитиви; разни видови джинджифилово, вклучувајќи джинджифилово со крем со разновидни вкусни и природни пломби; ориентални слатки;
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#2

Берберница бородак

Берберница бородак

firstПочетна такса: 4500 $
moneyПотребна е инвестиција: 22000 $
royaltyКралството: 200 $
timeСозревање. Број на месеци: 8
firstКатегорија: Салон, Салон за убавина, Салон, Детски фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Потстрижување
Опис на франшизата од франшизата: Машки салони за бричење и фризура „BORODACH“ е профитабилен бизнис во перспективен сегмент од пазарот на услужниот сектор кој не бара искуство во фризерство. Од првиот ден на соработка, компанијата постепено ви го пренесува целото знаење што ви е потребно за правилно организирање на работата на вашата берберница „BORODACH“. Благодарение на искуството на специјалисти, франшизите на BORODACH успешно работат во Русија. Ова можете да го потврдите едноставно со посета на еден од салоните на ланецот. Купете ја франшизата „BORODACH“ и станете дел од компанијата, придружете се на тимот лидери! Детален пакет за франшиза вклучува: -Добирање примарни документи и приврзаност кон личен менаџер -Помош при изборот на простории. Анализа на просториите заедно со менаџерот со цел да се избере најуспешната опција за успешно работење на салонот - Готови решенија за сите правни прашања поврзани со отворањето и работењето, што ќе ви овозможи да ја изберете најзгодната организациска форма за тебе
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видеоМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#3

ПРЕДУВАЧКА РАЧКА 12

ПРЕДУВАЧКА РАЧКА 12

firstПочетна такса: 6000 $
moneyПотребна е инвестиција: 8200 $
royaltyКралството: 4 %
timeСозревање. Број на месеци: 7
firstКатегорија: Салон, Салон за убавина, Салон, Детски фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Потстрижување
Опис на франшизата од франшизорот: BROW BAR 12 е првата белоруска компанија специјализирана за услуги за корекција на веѓи. BROW BAR 12 денес е: • Познат бренд; • Различни формати на барови за веѓи-од мини студио до салон; • Повеќе од 25.000 клиенти годишно; • Одржлив профитабилен бизнис на растечки пазар; • Ефективен сет на услуги и јасни стандарди за работа; • Тим од 20 професионалци; • Сопствени програми за обука и развој за мајстори; • Работа со професионална козметика; • Транспарентни системи за контрола и сметководство на активности. Сето ова овозможува BROW BAR 12 да остане лидер во својот сегмент од 2014 година и да го зголеми бројот на редовни клиенти! Франшизата BROW BAR 12 ќе ви помогне: Брзо започнете го својот бизнис - компанијата дава јасни инструкции и го придружува целиот процес. Намалете го износот на инвестиција - компанијата ќе го преземе развојот на проектот, ќе бара добавувачи, ќе обучува персонал, ќе воспоставува процеси и системи.
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#4

Женски

Женски

firstПочетна такса: 0 $
moneyПотребна е инвестиција: 10000 $
royaltyКралството: 0 $
timeСозревање. Број на месеци: 6
firstКатегорија: Женска облека, Продавница за облека, Продавница за женска облека, Продавница на нешта, Економична продавница за облека
Франшизата за женска облека „Femme“ припаѓа на групата компании „Лејди-Текс“. Историјата на нејзиниот развој на компанијата „Лејди-Текс“ започна во 2004 година во Белорусија и речиси веднаш се етаблираше на рускиот пазар како производител на висококвалитетни панталони и здолништа за жени. Сега „Лејди-Текс“ е голема компанија со производствени капацитети во Белорусија, една од лидерите во сегментот на облека за жени во канцеларија, градски стил на живот, како и костуми и фустани за специјална пригода. Компанијата има за цел да ги прошири деловните врски, особено со партнери од Русија, ги следи главните модни трендови и се стреми да ги направи своите производи интересни за круг потрошувачи фокусирани на модерна, висококвалитетна и достапна облека.
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

video
Дали има видео
images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

#5

Басилион

Басилион

firstПочетна такса: 30000 $
moneyПотребна е инвестиција: 3000 $
royaltyКралството: 4 %
timeСозревање. Број на месеци: 12
firstКатегорија: Центар за деца, Детски развој, Центар за развој на деца, Детски центар за развој со нови методи
Опис на франшизата од страна на давателот на франшизата: 2 причини да отворите свој детски забавен клуб: - не е вообичаено да штедите на деца, - во нашата земја с still уште има недостаток на центри кои организираат висококвалитетно и разновидно слободно време за децата. Која е мрежата на детски забавни центри BAZILLION: - оперативни центри во Минск, Брест, Могилев; - повеќе од 3 години успешна работа; - оптимални решенија за центри со различни области и локации; - поседува целосен циклус на дизајн, нарачка и инсталација на опрема; - збир на услуги за деца од различни возрасти - атракции, слот машини, аниматори, кафулиња, празници; - сите потребни системи за организирање на ефективна работа на персоналот. Придобивки од франшизата BASILLION: * работа под една марка на која им веруваат нашите клиенти * намалување на износот на инвестиции за отворање детски центар
Франшизи во побарувачка
Франшизи во побарувачка

images
Постојат фотографииМои лични информации
user Регистрирајте се или најавете се за да користите лични информации


Статистика
Премиум пристап за 30 дена Можете да купите премиум пристап за да видите детална статистика

article Франшиза и франшизаhttps://FranchiseForEveryone.com

Франшизата и франшизата се многу тесно поврзани концепти. Ако сте заинтересирани за франшиза, тогаш по стекнувањето станувате франшиза. Ова е многу профитабилен бизнис, при чие спроведување треба само да ги следите правилата и дадени со прописите за франшиза. Вие не треба да излезете со нешто ново, повторно составување деловен процес, извршувајќи други тешки операции. Потребно е само да се набави готов бизнис, кој се нарекува франшиза. Франшиза е личност која стекнува право да ги користи алатките што секоја еминентна компанија ги користи за изградба на деловна активност. Не треба да смислувате ништо од нула, само треба да користите готов концепт. Покрај тоа, името е веќе добро познато, што значи дека трошоците за зголемување на нивото на свесност за брендот се значително намалени.

Како дел од франшизата, корисникот на франшизата мора да им го пренесе на своите потрошувачи само фактот дека во регионот е отворено локално претставништво. Тоа е многу поевтино отколку да промовирате непозната марка од нула. Франшиза може да биде кафе кое ќе го купите во близина на кафе наутро, продавница каде што купувате, пицерија која има светско име и се наоѓа во соседството на локален потрошувач.

Франшизите се насекаде и растат на популарност. Готов бизнис со отворање на модел на франшиза му дозволува на корисникот на франшизата едноставно да ги инвестира расположивите финансиски средства во веќе тестиран и функционален деловен модел. Вие само треба правилно да ги имплементирате предвидени со рецептите за франшиза. Корисникот на франшизата скоро и да не ризикува ништо, бидејќи зад тоа стои бизнис, добро позната марка, огромно искуство што се собираше во текот на многу години, па дури и децении на енергична активност.

Франшизингот се карактеризира со високо ниво на популарност во која било земја. Лицето кое ќе одлучи да стане франшиза може едноставно да вложи финансиски средства, да регрутира персонал според критериуми, да гради деловни процеси и да добие резултат. Дури и производите често се добиваат од земјата на потекло на франшизата. Ова е многу погодно бидејќи можете да заштедите работна сила и финансиски ресурси. Нема потреба да креирате стратегија или да работите на бренд. Сето ова веќе ви е достапно и останува да лансирате готов биз-модел кој дефинитивно носи финансиски средства како бонус. Франшизата е во можност ефикасно да ја користи стекнатата франшиза, добивајќи значителен удел на финансиски средства со кои располага. Условите на франшизата се дискутираат директно со нејзиниот добавувач и можат да бидат различни. На пример, можете постојано да одземате дел од профитот, или можете да се согласите за други услови, сето тоа зависи од сопственикот на експлоатираната марка.

Доволно е само да се купи франшиза и да се искористи целото искуство што го стекнаа претходните генерации на луѓе кога станува збор за старата трговска марка. Треба да бидете исклучително внимателни и да избегнувате грешки затоа што може да се забележат какви било неточности при создавање франшиза, а потоа франшизата добива проблеми наместо профит. Но, ова не е многу вообичаено сценарио, затоа, треба да се фокусирате на правилното спроведување на канцелариското работење.

Следење франшиза и додавање на конзистентни додатоци на конкурентската предност на вашата компанија. На крајот на краиштата, многу франшизи го користат методот на локализација, кога, на пример, во Мекдоналдс продаваат палачинки ако се наоѓа во Русија. Доколку соодветната франшиза на Мекдоналдс се отвори на територијата на Казахстан, тогаш кафулето за брза храна нуди избор на опции за плескавици кои содржат коњско месо за локалното население.


Споделете со вашите пријатели или зачувајте ја адресата на оваа страница за себеАко видите печатна грешка, кликнете овде за да ја поправите