1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Hookah crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Hookah. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 3

#1

PREMIUM HOOKAH CLUB

PREMIUM HOOKAH CLUB

firstEen initiële vergoeding: 6400 $
moneyInvestering vereist: 40000 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 12
firstCategorie: Bar, Hookah, cafe, Biercafé, Bar winkel, Bierbar winkel, Wijnbar, Verse reep, Een cafe, Bier, Bierrestaurant, Familie café, Zelfbedieningscafé
Franchisebeschrijving: Premium Hookah club is een keten van premium waterpijpen in de Republiek Wit-Rusland. Handelsmerk: "MINT", "MINT ON KOLASA", "MYATABREST". "Mint Terras", "PREMIUM HOOKAH CLUB". Op het eerste gezicht is een waterpijpbar een geweldige plek waar je na het werk kunt ontspannen door een waterpijp te roken, thee te drinken, vrienden te ontmoeten en onderhandelingen te voeren in een comfortabele omgeving. Maar vanuit investeringsoogpunt is dit een succesvol businessmodel dat een Loungebar, een theehuis, een anticafé en een rookruimte combineert. De hoge marge van de waterpijphandel stelt u in staat om investeringen snel terug te verdienen en geld te verdienen aan het project. De training van onze specialisten werd uitgevoerd door ervaren Russische en Tsjechische collega's die uitgebreide ervaring hebben in de waterpijpindustrie. Waarom is het winstgevend om met ons samen te werken? - We hebben veel ervaring. Met onze hulp zijn er drie eigen vestigingen en drie geopend. Een aangesloten waterpijpbar in Praag die ons helpt de nieuwste technologieën in de waterpijpindustrie onder de knie te krijgen.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

Blazen

Blazen

firstEen initiële vergoeding: 8500 $
moneyInvestering vereist: 70500 $
royaltyRoyalty: 4 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 9
firstCategorie: Hookah
Het merk Dut is een kans om per franchise een premium loungezone te realiseren. Het merk Dut begon in 2018, maar onze organisatie bestaat al veel langer. Dut maakt deel uit van een holding genaamd FOODCREW. Deze holding is in 2009 geopend. De eerste vestiging van de holding was een café genaamd Rocknroll, er waren 8 zitplaatsen. Tegenwoordig is de FOODCREW-holding een herkenbaar, populair en krachtig merk dat actief is op het grondgebied van de Republiek Tatarstan op het gebied van openbare catering. Daarnaast openen we ook onze eigen vestigingen in de rest van de Russische Federatie. Het bedrijf omvat een groot aantal familiecafés Roknrolly, een keten van waterpijpbars onder het merk Dut, een pizzeria TYAP-LYAP en een pizza-pastabar van PIPA. Daarnaast werken we in het streetfood format. Een café genaamd "Shaurmishka" wordt in dit formaat geïmplementeerd.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#3

Waterpijp Loungebar

Waterpijp Loungebar "Euphoria"

firstEen initiële vergoeding: 2200 $
moneyInvestering vereist: 8800 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 4
firstCategorie: Hookah
Beschrijving van het franchiseaanbod van de Hookah Lounge Bar. De franchise van het merk is een gezellige plek waar je, terwijl je een waterpijp aansteekt, je echt nergens voor hoeft te schamen, en rookt voor je plezier, genietend van de geur en het uitademen van rookwolken. Daarnaast kunt u een hoogwaardige en zeer lekker ruikende theedrank uit China drinken, of gewoon ontspannen en genieten van de comfortabele sfeer van het etablissement. Het franchiseaanbod van onze organisatie onder het merk Hookah Lounge Bar is als volgt: U kunt een pakket nemen genaamd Light - dit is een lichtpakket dat de volgende functies biedt: we zullen een webinar houden, uw personeel krijgt een masterclass van onze specialisten. We zullen ook helpen bij de opening van een zakelijk project en bij de introductie ervan. Dit alles wordt door ons op afstand uitgevoerd met behulp van communicatiemiddelen.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

article franchise. Hookahhttps://FranchiseForEveryone.com

Een hookah-franchise is een potentieel riskant maar behoorlijk winstgevend zakelijk project. Voor de juiste uitvoering ervan is het noodzakelijk om de regionale wetgeving tot in detail te bestuderen, omdat wat in het ene land is toegestaan, absoluut onaanvaardbaar kan zijn op het grondgebied van een ander. Werken met een franchise impliceert over het algemeen de noodzaak om de wettelijke normen duidelijk te bestuderen, om niet in een moeilijke situatie te komen wanneer u een boete of andere sancties wordt opgelegd. Wees voorzichtig bij franchising voor specifieke verkoopbare producten. Een hookah-franchise is zo'n activiteit wanneer u bepaalde risico's draagt vanwege het feit dat dergelijke producten mogelijk verboden zijn voor standaardpromotie. U kunt geen advertentie plaatsen voor een waterpijpfranchise als dit in uw land bij wet verboden is.

We zullen andere manieren moeten gebruiken om te promoten, iets nieuws bedenken. Een hookah-franchise kan bijvoorbeeld worden gepromoot in de Instagram-community door advertenties van bloggers te bestellen, ook met behulp van andere niet-traditionele methoden. Het lanceren van gerichte reclame en promotie op Facebook kan volledig verboden zijn. U moet op dit feit letten, zodat het in de toekomst niet als een verrassing voor u komt.

Als u zich bezighoudt met waterpijp, moet u een franchise kiezen die bekend is op het grondgebied van uw stad. De wereldwijde bekendheid van de hookah-franchise speelt misschien niet de rol die u voor ogen heeft als niemand het aangewezen merk in uw stad kent. Daarom is het noodzakelijk om je van tevoren voor te bereiden, concurrenten te analyseren en ook andere voorbereidende evenementen uit te voeren. Waterpijp wordt gekenmerkt door de eigenaardigheid van een dergelijk plan dat het eenvoudigweg niet kan worden geadverteerd met behulp van standaardmethoden. Ook als u met een franchise werkt, ontslaat dit u niet van wettelijke aansprakelijkheid. Dat is de reden waarom, wanneer u met een waterpijpfranchise werkt, u duidelijk moet begrijpen dat u vaak producten moet promoten met behulp van onconventionele methoden.

U zult iets nieuws moeten uitvinden om de doelgroep te informeren over uw komst naar de markt. Een verscheidenheid aan informele promotiekanalen zal veel helpen als het gaat om een hookah-franchise. Een dergelijk zakelijk project moet met uiterste voorzichtigheid en een grondige aanpak worden uitgevoerd, aangezien de risico's zeer hoog zijn. Maar als het risico hoog is, kan de winst respectievelijk groot zijn.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren