1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Viswinkel crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Viswinkel. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 2

#1

VIS DAG

VIS DAG

firstEen initiële vergoeding: 6500 $
moneyInvestering vereist: 135000 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 16
firstCategorie: Viswinkel
In de Rybny Day-winkelafdelingen zijn er producten voor klanten met verschillende inkomens: van visproducten met een laag prijskaartje tot elite zeevruchtendelicatessen. Er liggen verschillende soorten producten in de schappen: vers, diepgevroren, gerookt, gezouten, gegrild, gebakken. Gezien de oppervlakte van het winkelgebied is daarin voorlopig voorzien: kookplekken, een cafetaria, een buffetafdeling, een sushibar, enz. Aantrekkelijke kenmerken van Rybny Day-winkels: kansen voor een succesvol bedrijf, rekening houdend met het potentieel van het marktsysteem; Minimaal concurrentievermogen; Moeite met het kopiëren van een casus in een bepaald werkterrein; Rijk assortiment aan namen van goederen; Geautomatiseerd en uniek soort afdelingen; Geavanceerde technologieën voor bedrijfsbeheer; CRM klantenbestand met visproducten uit het Verre Oosten; Voorraadvoorraad voor het lopende seizoen; Non-GMO-producten geproduceerd volgens de recepten van traditionele ambachtslieden.
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Open een franchisewinkel
Open een franchisewinkel

video
Is er een video
images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

Viswereld 55

Viswereld 55

firstEen initiële vergoeding: 2720 $
moneyInvestering vereist: 13600 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 13
firstCategorie: Viswinkel, Rybnaya, Viswinkel, Visrestaurant
Het merk Rybny Mir 55 is een federale winkelketen. Hier worden goede en verse zeevruchten en een grote verscheidenheid aan vis verhandeld. Wij zijn sinds 2003 op de markt. Uitzonderlijk betrouwbare leveranciers zijn onze eigenschap - ze bieden hoogwaardige parameters van goederen, bovendien hebben we onderscheidingen, zijn genomineerd voor een verscheidenheid aan onderscheidingen en we brengen producten volledig in overeenstemming met de overheidsvereisten. Ook u als franchisegever krijgt van ons gunstige leveringen tegen goede voorwaarden. We helpen met de opleiding van personeel, het lanceren van advertenties en uw winkels hebben een flexibel formaat. Dit betekent dat er een mogelijkheid voor operationele manoeuvre zal zijn. Wij zullen u ondersteunen en volledig bijstaan in het benodigde bedrag, advies geven en meer. Wij helpen niet alleen met advies, maar ook met daad, maar gedetailleerde informatie over het bedrijf. Het merk Rybny Mir 55 is een bedrijf
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stadMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren