1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Computer herstel crumbs arrow
  3. Franchise. Geen initiële forfaitaire betaling crumbs arrow

Franchise. Computer herstel. Geen initiële forfaitaire betaling

Gevonden advertenties: 2

#1

Computer kliniek netwerk

Computer kliniek netwerk

firstEen initiële vergoeding: 0 $
moneyInvestering vereist: 1350 $
royaltyRoyalty: 120 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 4
firstCategorie: Computer herstel, Onderhoud
Het netwerk van computerklinieken is een federaal merk en een groot pakket contracten met wereldwijde en Russische fabrikanten. Het project werkt op franchisebasis en alle computerklinieken hanteren uniforme normen voor kwaliteit, service en uitstraling.
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stad
Voor kleine steden, kleine nederzettingen, kleine stadMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

Cepvis-Plus

Cepvis-Plus

firstEen initiële vergoeding: 0 $
moneyInvestering vereist: 1700 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 6
firstCategorie: Computer herstel
Servicecentrum voor de reparatie van computertechnologie. Cepvic Plyuc - IT cepvicny tsentp Po pemonty Digital Audio texniki (noytbykov, cotovyx, iphone, navigatopov, monitopov lcd, lcd televizopov, fotoappapatov etc. en opgtexniki (ppintepov, MFU, ckanepov) Kazhdy god Digital Audio texniki ctanovitcya VCO bolshe :. noytbykov, cotovyx telefonov en dpygix gadzhetov. Tseny nA elektponiky tozhe ne cnizhayutcya. ppimepy de K, Prijs topovyx modeley noytbykov nachinaetcya Van 50-100 m. p xoposhy cmaptfon ceychac ctoit 10-30 tp Hadezhnoct Etoy texniki octavlyaet zhelat lychshego. Ja en Cami vladeltsy ne ochen akkypatno naar ney otnocyatcya. Ponyaya, nactypaya, oppokidyvaya Chay, pivo nA cvoix Lyubimtsev. Ectectvenno in takix ycloviyax, vce bolee voctpebovany ctanovyatcya mactepckie (cepvicnye tsentpy Po pemonty elektponiki). Mogelijkheden tot u fpanshizy in ctabilnoy en pazvivayuschiycya otpacli. WE ZULLEN xotim Transfer onze ervaring, onze getrainde technologieën in goede handen Word onze partner in uw regio en ontwikkel met ons mee!
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Franchise zonder forfaitaire betalinghttps://FranchiseForEveryone.com

Een franchise zonder afkoopsom is een zeer voordelig aanbod. Tegenwoordig werken veel bedrijven zonder een forfaitaire franchisevergoeding, rekening houdend met de voortdurend groeiende concurrentie, waardoor franchisenemers verschillende gunstige voorwaarden krijgen. Om kennis te maken met de aanbiedingen van franchisegevers, evenals de beschikbaarheid van forfaitaire betalingen, moet u naar de catalogus van franchises gaan die gespecialiseerd zijn in dit gebied. Het onderwerp van het werk van catalogi van franchises is om beginnende zakenmensen te helpen hun eigen bedrijf te vinden, gelijkgestemde mensen te vinden en een bedrijf te ontwikkelen in een bepaald type activiteit. Bijvoorbeeld, een student, een huisvrouw of gewoon een onervaren zakenman wil een eigen bedrijf beginnen, er is geld, maar geen ervaring. Of, integendeel, financiële middelen zijn niet voldoende om alleen een bedrijf te starten.

Daarom werken franchisewinkels volgens duidelijk gedefinieerde regels en bieden ze bedrijven tegen betaalbare, gemiddelde en hoge prijzen voor bedrijven die op hun beurt geïnteresseerd zijn in samenwerking en het regionale niveau bereiken.

Het is immers gunstig voor franchisegevers om franchisenemers in andere regio's te zoeken, waar ze gezamenlijk meer vestigingen kunnen openen, al het werk van ondergeschikten kunnen controleren en uniform kunnen managen onder gelijke rechten, in het voordeel van beide partijen. De forfaitaire vergoeding zelf is een garantie voor de franchisegever, op het moment van ondertekening van het contract en voor aanvang van het werk, het verstrekken van informatie, een actieplan, contacten en het vrijgeven van geheimen. De forfaitaire vergoeding voor de franchise wordt bepaald in functie van de kostprijs en kan, na overleg met de partner, opgesplitst worden in gespreide betaling.

Als de franchise duur is van een bekend merk, moet u de forfaitaire bijdrage serieuzer nemen, omdat deze niet terugbetaalbaar is. Een forfaitaire bijdrage kan worden genoemd de som van alle uitgaande kosten van de franchisegever in relatie tot de franchisenemer, rekening houdend met het verstrekken van een naam, merk, bezoeken aan vergaderingen, hulp bij werving, het verstrekken van een klantenbestand, een actie plannen, evenals bezoeken om nieuwe punten te openen, enzovoort. Wanneer u een franchise koopt via een catalogus, met of zonder forfaitaire vergoeding, moet u begrijpen dat dit in de eerste plaats reclame is, kennis opdoen, een instroom van nieuwe klanten en nog veel meer. Ook is het in de franchisecatalogus mogelijk om vooraf de kosten van inkomen, terugverdientijd en andere gegevens te berekenen die elke zakenman zorgen baart.

Om kennis te maken met de mogelijkheden, actuele aanbiedingen met afkoopsom, lees de reviews van onze klanten, volg de link direct naar de franchisewinkel. U kunt vragen stellen en onze specialisten raadplegen via de contactgegevens die daar te vinden zijn.

article Franchise zonder aanbetalinghttps://FranchiseForEveryone.com

Een franchise zonder aanbetaling heeft ook bestaansrecht. Het belangrijkste is om alle voorwaarden met de verkoper te bespreken voordat u een contract afsluit. Als u een bepaalde franchise wilt kopen, moet u in de catalogus of website kijken, een winkel voor dit soort aanbiedingen. Bij een eigen risico hoeft u niet altijd vooruit te betalen. Het hangt allemaal af van de specifieke voorwaarden, aangezien deze afzonderlijk worden besproken. Vaak is het simpelweg onmogelijk om een franchise te verkrijgen en te promoten zonder een aanbetaling.

De verkoper gaat gewoon niet akkoord met dergelijke voorwaarden, maar elk geval is individueel. Over het algemeen werkt dit model zeer effectief en heeft het al veel geld opgeleverd aan de mensen die zich bezighouden met de implementatie ervan.

De eerste betaling krijgt vaak speciale aandacht omdat niet iedereen de franchise meteen kan laten draaien en tegelijkertijd ook een deel van zijn kapitaal aan de verkoper kan geven. Daarom staan veel vertegenwoordigers van bekende merken klaar om te onderhandelen en de samenwerkingsvoorwaarden te bespreken. De aanbetaling wordt meestal gemaakt na het sluiten van het contract wanneer u alle benodigde informatie over de franchise ontvangt. Dit is een eenvoudige regel die gemakkelijk wordt gebruikt door veel bekende en succesvolle merken. U kunt echter nog steeds acceptabele oplossingen vinden in de juiste map, waar ook veel verschillende opties zijn. Het is altijd het beste om te kiezen uit een groot aantal aanbiedingen om uiteindelijk het beste te krijgen.

Als u een franchise zonder aanbetaling nodig heeft, moet u er vaak op voorbereid zijn dat sommige aanbiedingen categorisch niet bij u passen.

Een franchise zonder aanbetaling is zeldzaam. Om de meest juiste beslissing te nemen, moet u echter onmiddellijk verdere interactie bespreken met de merkstaat waarvan u de rechten gaat verwerven om het logo en de zakelijke schema's te exploiteren. Een franchise is een zeer goede investering. De consument neemt gewoon een bestaand model en gebruikt het om financiële middelen te verdienen. De initiële vergoeding bij het kopen van een franchise kan variëren van 9 tot 11%. Het hangt allemaal af van de staat van interactie met een bepaald handelsmerk.

Er zijn ook opties wanneer de franchise wordt verstrekt zonder een eerste betaling te doen. Het hangt allemaal af van hoe je erin slaagt te onderhandelen en wat de voorwaarden zijn op dit moment.

Een franchise zonder aanbetaling kan voor sommige potentiële ondernemers een echte redding zijn.

article franchise. Computer herstelhttps://FranchiseForEveryone.com

Een computerreparatiefranchise is een soort activiteit, bij de uitvoering waarvan u een hele reeks verschillende regels en voorschriften nauwkeurig moet naleven. Deze regels worden door de franchisegever aan de exclusief distributeur verstrekt zodat hij een zakelijk project kan opbouwen volgens duidelijke templates. Dit is tenslotte de reden waarom u een franchise aanschaft om de ervaring, technologieën en knowhow van een succesvolle ondernemer te gebruiken tijdens de implementatie ervan. Krijg computerreparatie van hoge kwaliteit door een franchise te kopen van een succesvolle zakenman. Zo voorzie je jezelf van de voordelen in een langdurige competitieve confrontatie. Het is mogelijk om de markt te domineren door de aangegane verplichtingen effectief na te komen.

Ten eerste moet u bij het werken aan een computerreparatiefranchise al in de beginfase een forfaitair bedrag betalen. Verder moet u bij het uitvoeren van de activiteit maandelijkse royalty's betalen, een bijdrage die varieert afhankelijk van uw inkomen en varieert van 2 tot 6%. Bovendien moest u, wanneer u werkt met een computerreparatiefranchise, ook bijdragen aan ons voor wereldwijde advertentieactiviteiten. De franchisegever gebruikt dit geld om het algemene niveau van computermerkbekendheid op het wereldtoneel te vergroten. Als je met zo'n franchise omgaat en er reparaties aan uitvoert, zou je een niveau meer moeten verdienen dan je collega's die namens hen handelen. Dit gebeurt simpelweg omdat je allerlei verplichtingen op je neemt, direct materieel en anderszins.

Dienovereenkomstig moet je ze op de een of andere manier dienen, wat betekent dat je wat meer moet verdienen. De computer wordt op het hoogste kwaliteitsniveau gerepareerd als u een franchise hebt. Uw specialisten beschikken immers over alle benodigde tools. Daarnaast ben je in staat om de ervaring van de franchisegever effectief toe te passen en alle verplichtingen die aan het bedrijf worden opgelegd in een recordtijd uit te voeren.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren