1. Franchisecatalogus crumbs arrow
  2. Franchise. Fietsenwinkel crumbs arrow
  3. Forfaitaire franchise crumbs arrow

Fietsenwinkel. Forfaitaire franchise

Gevonden advertenties: 3

#1

Fietsland

Fietsland

firstEen initiële vergoeding: 1700 $
moneyInvestering vereist: 35000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 6
firstCategorie: Fietsenwinkel
Over het bedrijf Op dit moment heeft VeloStrana een leidende positie in Rusland op het gebied van gespecialiseerde fietsenhandel. Er zijn vijf grote winkels in Moskou. Winkels werden geopend in Balashikha en Dubna in de regio Moskou. Daarnaast zijn onze franchisewinkels actief in nog tien andere steden: St. Petersburg, Voronezh, Kazan, Rostov aan de Don, Yaroslavl, Nizhny Novgorod, Yekaterinburg, Belgorod, Saratov en Balakovo. Het assortiment van de ketting omvat de meest populaire modellen van toonaangevende fietsmerken uit de hele wereld, zoals Merida, Cube, Giant, Trek, Stels, Electra, Format, Forward, Aspect, etc. Naast fietsen krijgen klanten accessoires, onderdelen, reparatiegereedschap, fietskleding en uitrusting aangeboden.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#2

VeloDrive

VeloDrive

firstEen initiële vergoeding: 3500 $
moneyInvestering vereist: 22500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 24
firstCategorie: Fietsenwinkel
Velodrive: van MKB tot marktleider. In slechts 16 jaar! De moderne levensstijl is een combinatie van dynamiek en gezondheid, vreugde en ontdekking. Een fiets is een geweldige manier om je voor altijd jong en actief te voelen en nieuwe horizonten te veroveren. Sportraces en ongehaaste reizen, picknicktochten en wedstrijden tussen vrienden maken de fiets tot een onmisbaar attribuut van het leven van een moderne persoon. De fiets is onderdeel van onze stijl. Hij begeleidt op wandelingen en lange reizen. Wij verkopen fietsen die vrienden worden van onze klanten! De reputatie van het bedrijf VeloDrive, een leider in het segment van de verkoop van fietsen en accessoires, garandeert de betrouwbaarheid en het concurrentievermogen van uw bedrijf en vergemakkelijkt het verkrijgen van leningen voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Stabiel inkomen onder een goed gepromoot merk. Het gebruik van een bekend merk zal snel erkenning krijgen in de fietsenmarkt.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

#3

Velik & Roller®

Velik & Roller®

firstEen initiële vergoeding: 10000 $
moneyInvestering vereist: 150000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeTerugbetaling. Aantal maanden: 6
firstCategorie: Fietsenwinkel
De Velik & Rolik ® franchise is het eerste en unieke product voor de Oekraïense markt, dat een werkend model biedt van een gespecialiseerde en volledig gestileerde fietsenwinkel, met een origineel design en een vriendelijke sfeer. Fietsenwinkel "Velik & Rolik" ® presenteert een assortiment van goederen voor sport, fitness, maar ook voor buitenactiviteiten en het dagelijks leven. De belangrijkste productgroep is fietsen voor alle rijstijlen en leeftijden, evenals een reeks aanverwante producten: functionele kleding, fietsschoenen, reserveonderdelen en accessoires, sportvoeding en elektronica. Afzonderlijk moet een breed scala aan goederen voor kinderen worden benadrukt, waaronder fietsen, rollers, skates, skates, scooters.
Veelgevraagde franchises
Veelgevraagde franchises

images
Er zijn foto'sMijn persoonlijke informatie
user Registreer of log in om persoonlijke informatie te gebruiken


Statistieken
Premium toegang voor 30 dagen U kunt premium toegang kopen om gedetailleerde statistieken te zien

article Forfaitaire franchisehttps://FranchiseForEveryone.com

Een forfaitaire franchise is tegenwoordig een manier om u te onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen op de franchisemarkt. De forfaitaire vergoeding is niets meer dan een toegangsprijs om het recht te verkrijgen om de belangen van het merk te vertegenwoordigen, werkend onder hun voorwaarden. De forfaitaire vergoeding is de eerste betaling aan de franchisenemer aan de franchisegever na het sluiten van de transactie en vóór de overdracht van de rechten om in een bepaalde regio te werken, volgens de voorwaarden. De forfaitaire franchise omvat ook training voor franchisenemers, instructie, hulp bij bedrijfsontwikkeling, bezoeken aan geopende verkooppunten, verstrekking van een klantenbestand, enz. Tegenwoordig, nu de concurrentie is toegenomen, maakt niet iedereen gebruik van de forfaitaire betaling. De hoogte van de afkoopsom wordt bepaald door de kosten van het bedrijf om op te starten en de partner te helpen in stand te houden, zelfs gedeeltelijk rekening houdend met de winst.

Het is zeker niet gemakkelijk om alleen een bedrijf te starten, dus een franchise is een echte start om zaken te doen, de markt betreden onder een bekende naam, sinds het begin helemaal opnieuw degenen die vertrouwen hebben in hun capaciteiten, kansen en veel vrije tijd hebben. Kennis en vaardigheden van management, klantenwerving, presentatie van informatie en reclame zijn vereist. Om niet in een lastige situatie te komen, kiest u een waardevolle franchise met of zonder een forfaitair bedrag, u moet werken met vertrouwde winkels, zoals een catalogus met franchises. Het is vrij eenvoudig om een franchise te kiezen via de catalogus, gezien de kosten van de forfaitaire som, voorwaarden en andere indicatoren. De winkel geeft alle gegevens, beoordelingen en status van de vraag weer, hoeveel jaar het al op de markt is, welke voordelen de franchisenemer verwacht, wat de franchisegever biedt, enz. Naast het vinden van een partner, is de winkel ook handig als adverteer plaatsing, met een groot bereik, verspreid over de hele wereld. Het is de moeite waard eraan te denken dat hoe meer verkooppunten er zijn, hoe hoger de vraag, erkenning, winstgevendheid en winstgevendheid.

Het forfaitaire eigen risico wordt in de boekhouding weergegeven als de beschikbare winstgevendheid van de verkoop van goederen, diensten, enz. Het forfaitaire bedrag varieert afhankelijk van de kosten van de franchise zelf, gezien de beschikbaarheid van goedkope en dure soorten. Als je naar de winkel gaat, is het vrij eenvoudig om te kiezen wat je leuk vindt. U heeft bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over de keuze en activiteit van uw bedrijf, het maakt niet uit. U kunt alle aanbiedingen met een forfaitair bedrag bekijken of de gewenste franchise ingeven in de zoekmachine. Er zijn ook categorieën en subcategorieën. Bij het kiezen van een aanbieding moet u letten op de regio, kosten, voorwaarden, terugbetalingsgegevens, forfaitaire betaling, enz.

In de regel zijn de meest gevraagde soorten forfaitaire franchises fastfoodrestaurants, goederen, servicecentra, laboratoria, schoonheidssalons, enz. U kunt een goedkope franchise kopen zonder forfaitaire kosten. De forfaitaire bijdrage is een soort garantie voor de franchisegever in verdere samenwerking met de franchisenemer, dus alle zaken beginnen vanaf het moment van de forfaitaire betaling, wat aanleiding geeft tot een serieuze houding en houding. In de regel is de franchise zonder forfaitaire betaling alleen van toepassing op goederen, rekening houdend met hun aan- en verkoop, en zijn aanvullende inhoudingen hier niet nodig. Een forfaitaire franchise of liever een vergoeding wordt niet gerestitueerd. De franchise-afkoopsom is eenmalig en vast. Met een franchisewinkel kunt u besparen op advertenties, de vraag vergroten en gelijkgestemde mensen vinden tussen franchisenemers en franchisegevers.

Alle acties worden weergegeven en zijn effectief. Onze specialisten bieden 24 uur per dag ondersteuning, overleg en onderhandelingen, en geven informatie en advies over promoties en advertenties. Waarom is het anders winstgevend om een franchise te kopen? Omdat ze u helpen bij het opleiden van personeel, zorgen ze voor een berekening van het bedrag van een bepaalde periode-uitkering, rekening houdend met het ontwerpproject, door een corporate website te creëren, het klantenbestand uit te breiden, enz. Minimale risico's, zelfs rekening houdend met de initiële forfaitaire -som betaling. De afkoopsom mag niet hoger zijn dan vijfentwintig procent van de franchisekost, omdat de franchisenemer alles zelfstandig kan berekenen, rekening houdend met het beschikbare kapitaal. Het is de moeite waard om te begrijpen dat adverteren meestal niet nodig is, gezien de dagelijkse dekking en aanwezigheid van de franchisecatalogus. Nadat u de catalogus hebt doorgenomen, kunt u niet alleen kennis maken met de franchise, maar ook met een forfaitaire betaling, met populaire aanbiedingen en huidige goedkope soorten bedrijven, ideeën en projecten, accommodatievoorwaarden en verpakkingen.

Meer informatie is verkrijgbaar bij onze specialisten, die advies geven over de opgegeven contactnummers, maar ook naar de winkel gaan, de beoordelingen van onze klanten lezen, belangrijke gegevens krijgen, enz. We kijken uit naar uw deelname en vertrouwen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor de komende jaren.

article franchise. Fietsenwinkelhttps://FranchiseForEveryone.com

Een fietsenwinkel franchise is een specifieke activiteit, eventueel gerelateerd aan de verhuur. Om het efficiënt en efficiënt uit te voeren, heeft u software nodig die hiervoor geschikt is. Koop de software zelf, of krijg het als onderdeel van een interactie met een franchise. U moet zelf bepalen aan welke voorwaarden u de voorkeur geeft. De franchise voor de winkel kan worden gekocht op de bijbehorende internetbron. Alleen daar kunt u alle actuele aanbiedingen vinden, deze vergelijken en vervolgens de meest geschikte optie kiezen.

Kies de allerbeste fietsenwinkel-franchise voor uw grootste voordeel. Run uw winkel efficiënt en efficiënt, verkoop of verhuur fietsen zonder gedoe. Als u voorraad leaset, moet dit proces worden vastgelegd. De franchisegever zal u zeker een businessplan bezorgen, op basis waarvan de uitvoering van de kantooractiviteiten efficiënt en op het beste kwaliteitsniveau kan worden uitgevoerd.

Een goed werkende franchise zorgt altijd voor voldoende inkomen, niet alleen voor de ondernemer maar ook voor de franchisegever. Het berekent immers 9% van uw maandinkomen. Wanneer u werkt met een franchise voor een winkel, bent u verplicht om zowel de binnenruimte als de buitengevel in te richten volgens de set ontwerpcodes die u ontvangt. Uiteraard moet ook de kleding van het personeel dat hun werkzaamheden binnen het bedrijf uitvoert, voldoen aan de dresscode. Een fietsenwinkelfranchise is een zakelijk project dat alle moeilijkheden het beste kan oplossen, overwinnen en sterker en efficiënter wordt. Je zult in staat zijn om met elke klant te werken en hen op het hoogste kwaliteitsniveau van dienst te zijn.

U voert uw werkzaamheden immers uit volgens de beste patronen. Ook kunt u zich laten verifiëren door de zogenaamde mystery shopper. Dit is een veel voorkomende truc van franchisenemers. Ongeacht wat voor soort activiteit er wordt uitgevoerd, of het nu een fietsenwinkel is of een ander zakelijk project, de cheque zal zeker zijn en u moet op elk moment klaar zijn om deze te accepteren.

Als je een typefout ziet, klik dan hier om deze te corrigeren