1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Necesar: distribuitor crumbs arrow

Franciza. Necesar: distribuitor

Anunțuri găsite: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 50000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Comerț, Magazin de marcă, Proiecta, Companie comercială, Pentru implementare, Bunuri, Marfă, Design interior, Studio de design
Perspective excelente pentru achiziționarea unei francize și dezvoltarea afacerii în întreaga lume! Togas este o mare rețea europeană de dezvoltatori de textile de lux și accesorii pentru casă. Oferim clienților posibilitatea de a achiziționa o gamă de produse finite sau produse dezvoltate de designerii companiei. Colecția noastră include propuneri cu seturi de lenjerie de pat rafinate, perdele și cuverturi de pat, produse din panza, produse de dormit cu umpluturi de înaltă calitate, veselă, parfumuri pentru casă și casă și multe altele. Aproape 100 de ani pe piață, iar astăzi compania are 140 de buticuri în întreaga lume. Baza unei afaceri Togas de succes este păstrarea valorilor familiale și a standardelor europene de calitate, cu servicii perfecte și dezvoltări inovatoare, inclusiv stiluri și soluții populare în decorarea textilelor pentru locuințe.
Franciza orașului
Franciza orașului
Francize la cerere
Francize la cerere
Gata de afaceri
Gata de afaceri

video
Există un videoclip
images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

article Franciză și distribuitorhttps://FranchiseForEveryone.com

Franciza și distribuitorul nu sunt doar concepte interdependente. Acestea sunt, de asemenea, sarcini de producție care trebuie automatizate. Software-ul de nouă generație este potrivit în funcție de aceste scopuri. Sunteți capabil nu numai să vă ocupați eficient de franciză, ci și să acordați distribuitorilor atenția necesară. Nicio afacere nu merge fără un distribuitor, așa că, într-o franciză, veți lua în considerare toate elementele folosind un complex de calculatoare. Cu un software unic și foarte versatil în același timp, puteți face față în mod eficient și ușor sarcinilor formatului de birou, realizându-le în cel mai eficient mod.

Franciza dvs. se plătește, ca investiție în automatizare. Complexul poate oferi nu numai multitasking, dar este și optim în ceea ce privește costul din punct de vedere al prețului și al calității. Dacă utilizați software de franciză, atunci afacerea depășește orice analog. Programul de distribuție a francizei trebuie creat cu atenție la detalii. O interfață bine executată și bine concepută este, de asemenea, caracteristica distinctivă a unui astfel de produs.

Programul filigran îndeplinește în mod eficient orice sarcini atribuite.

Atractivitatea francizei constă în disponibilitatea unor avantaje incontestabile pentru ambii participanți la relația de franciză. Pentru întreprinderile mici și antreprenorii individuali, aceasta oferă o afacere stabilă și profitabilă, pentru firmele și companiile cunoscute posibilitatea de a-și extinde și de a-și consolida pozițiile pe piață. Atractivitatea dezvoltării noastre este că se potrivește absolut tuturor pentru orice scopuri și obiective.

Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta