1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Obvezno: distributer crumbs arrow

Franšiza. Obvezno: distributer

Najdenih oglasov: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstZačetna pristojbina: 0 $
moneyPotrebna naložba: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeVračilo. Število mesecev: 12
firstKategorija: Trgovina, Trgovina z blagovno znamko, Oblikovanje, Trgovsko podjetje, Za izvedbo, Blago, Notranje oblikovanje, Oblikovalni studio
Odlične možnosti za pridobitev franšize in razvoj podjetja po vsem svetu! Togas je velika evropska mreža razvijalcev luksuznega tekstila in dodatkov za dom. Strankam ponujamo možnost nakupa končnih izdelkov ali izdelkov, ki so jih razvili oblikovalci podjetja. V naši zbirki so predlogi z izvrstnimi posteljninami, zavesami in pregrinjali, frotirji, izdelki za spanje z visoko kakovostnimi polnili, namizni pribor, dišave za dom in dom in še veliko več. Na trgu je skoraj 100 let, danes pa ima podjetje 140 butikov po vsem svetu. Osnova za uspešno podjetje Togas je ohranjanje družinskih vrednot in evropskih standardov kakovosti, s popolno storitvijo in inovativnim razvojem, vključno s priljubljenimi slogi in rešitvami pri tekstilni dekoraciji bivalnih prostorov.
Mestna franšiza
Mestna franšiza
Franšize po povpraševanju
Franšize po povpraševanju
Pripravljen posel
Pripravljen posel

video
Ali obstaja video
images
Obstajajo fotografijeMoji osebni podatki
user Če želite uporabljati osebne podatke, se registrirajte ali prijavite


Statistika
Dostop Premium 30 dni Za ogled podrobne statistike lahko kupite premium dostop

article Franšiza in distributerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franšiza in distributer nista le povezana koncepta. To so tudi proizvodne naloge, ki jih je treba avtomatizirati. Glede na te namene je primerna programska oprema nove generacije. Ne samo, da se učinkovito spopadate s franšizo, ampak tudi distributerjem namenite potrebno pozornost. Nobeno podjetje ne gre brez distributerja, zato pri franšizi upoštevate vse elemente z uporabo računalniškega kompleksa. Z edinstveno in zelo vsestransko programsko opremo hkrati se lahko učinkovito in enostavno spopadate z nalogami pisarniškega formata in jih izvajate na najučinkovitejši način.

Vaša franšiza se obrestuje kot naložba v avtomatizacijo. Kompleks ne more zagotavljati samo večopravilnosti, ampak je tudi stroškovno optimalen glede na ceno in kakovost. Če uporabljate franšizno programsko opremo, potem biz preseže vse analoge. Program distribucije franšiz mora biti ustvarjen s pozornostjo do podrobnosti. Dobro izdelan in dobro zasnovan vmesnik je tudi značilnost takega izdelka. Filigranski program učinkovito izpolnjuje vse dodeljene naloge.

Privlačnost franšize je v razpoložljivosti nespornih prednosti za oba udeleženca v franšiznem razmerju. Malim podjetjem in samostojnim podjetnikom zagotavlja stabilno donosno poslovanje, znanim podjetjem in podjetjem pa priložnost, da se razširijo in okrepijo svoje položaje na trgu. Privlačnost našega razvoja je v tem, da popolnoma ustreza vsem za vse cilje.


Delite s prijatelji ali naslov te strani shranite zaseČe vidite napako, kliknite tukaj, da jo popravite