1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Obvezno: trgovec crumbs arrow

Franšiza. Obvezno: trgovec

Najdenih oglasov: 1

#1

Nougat Best

Nougat Best

firstZačetna pristojbina: 0 $
moneyPotrebna naložba: 3000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeVračilo. Število mesecev: 12
firstKategorija: Medicinska trgovina
Prodajalci, ki delujejo pod blagovno znamko NUGA BEST, vabijo partnerje k sodelovanju. Skupaj bomo odprli salone. Kaj dobi franšizojemalec z interakcijo z našo organizacijo? Prvič, pravica do opravljanja dejavnosti pod blagovno znamko ekskluzivne blagovne znamke "NUGA BEST" na ozemlju, ki vam je bilo dodeljeno. Delovali boste lahko po poenostavljenem poslovnem modelu, ki ustvarja dohodek. Prav tako za pravico do prejema franšize ni pristojbin, za tak načrt ni nobenih pristojbin. Vaše osebje se bo sistematično usposabljalo. Zagotavljali bomo podporo v okviru upravljavskih dejavnosti, pravne, tržne za promocijo izdelkov. Potrošniki imajo radi naš izdelek. Zaradi visoke kakovosti in dobrega oglaševanja ima veliko povpraševanje.
Družinske franšize
Družinske franšize
Za majhna mesta, majhna naselja, majhno mesto
Za majhna mesta, majhna naselja, majhno mesto
Malo podjetje
Malo podjetje

video
Ali obstaja video
images
Obstajajo fotografijeMoji osebni podatki
user Če želite uporabljati osebne podatke, se registrirajte ali prijavite


Statistika
Dostop Premium 30 dni Za ogled podrobne statistike lahko kupite premium dostop

article Franšiza in trgovechttps://FranchiseForEveryone.com

Franšiza in trgovec sta med seboj povezana koncepta. Če želite natančno razumeti, kaj je franšiza, morate preučiti informacije, da se boste pravilno in vodstveno odločili. Navsezadnje so ustrezne informacije ključ do uspeha. Poleg tega lahko z upravljanjem franšiznega in trgovskega kompleksa, ki ga je ustvarilo vestno podjetje, z lahkoto opravljate poljubno paleto različnih dejavnosti in se spoprimete s trenutno nalogo. Ni vam treba nenehno trpeti izgub zaradi dejstva, da zaposleni v vašem podjetju slabo opravljajo svoje neposredne delovne funkcije. Vsak od zaposlenih lahko posveti svoj čas za učinkovito spoprijemanje s celotnim obsegom pisarniškega dela.

Nimate težav samo zato, ker se zdi, da je naš program učinkovit načrt, ki vam je v pomoč. Če vas zanima franšiza, je treba upravljanje voditi najučinkoviteje. Programska oprema vam seveda nudi potrebne informacije, vendar je treba sam postopek upravljanja izvesti z uporabo programske opreme.

S pomočjo ekipe izkušenih programerjev lahko pisarniško delo dokončate v rekordnem času. Pri interakciji s franšizo trgovcu ni treba ročno opravljati veliko pisarniških del. Imate zelo napreden in lepega videza. Navsezadnje lahko izberete najboljši slog oblikovanja.

Za franšizo in prodajalca je pomembno, da ima celoten spekter gradbenih poslovnih tehnik. Franšiza po večini kazalnikov, ki jih lahko uvrstimo med ključne, presega obstoječe poslovne kolege na trgu. Pri interakciji s trgovcem podjetje nima težav, zato franšiza postane učinkovita in omogoča visok dohodek.

Če vidite napako, kliknite tukaj, da jo popravite