1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Obvezno: partner crumbs arrow

Franšiza. Obvezno: partner

Najdenih oglasov: 1

#1

KiberOne

KiberOne

firstZačetna pristojbina: 0 $
moneyPotrebna naložba: 14000 $
royaltyRoyalty: 34 %
timeVračilo. Število mesecev: 2
firstKategorija: Otroški izobraževalni center, Otroški center, Razvoj otroka, Otroška ustvarjalnost, Izobraževanje, Spletna šola, Šola, Šola programiranja, Šolski otroci, To je šola za otroke, Otroško programiranje, Otroška šola programiranja, Center za razvoj otrok, Otroški razvojni center z novimi metodami, Izobraževalne storitve, Usposabljanje
Mednarodna mreža šol za programiranje in digitalno ustvarjalnost KIBERone je moden projekt v obliki dodatnega izobraževalnega sistema za otroke. Smo prva CyberSchool na mednarodni ravni, ki ponuja vrste storitev za celovito izobraževanje otrok v starostnem segmentu od 7 do 14 let, najbolj modne vrste znanja o digitalnih tehnologijah: programiranje, razvoj in vzdrževanje spletnih strani, računalnik igrače in risanke, 3D modeliranje, SMM, promocija internet, klepet pošto, kibernetski varnosti in dodatne vrste, o katerih boste lahko izvedeli več .. izobraževalni sistem v naši šoli je metodologija nekega avtorja, ki je nastala v sodelovanju z ruskimi in tujimi strokovnjaki. Visoko usposobljeni učitelji, programi, ki so dejanski zaposleni v velikih IT podjetjih - "Yandex", "SKB Kontur" itd., Pa tudi obstoječi strokovnjaki z znanih univerz.
Franšiza za ženske
Franšiza za ženske
Moške franšize
Moške franšize
Družinske franšize
Družinske franšize
Otroške franšize
Otroške franšize
Mestna franšiza
Mestna franšiza
Za majhna mesta, majhna naselja, majhno mesto
Za majhna mesta, majhna naselja, majhno mesto
Malo podjetje
Malo podjetje
Navidezna franšiza
Navidezna franšiza
Pripravljen posel
Pripravljen posel

video
Ali obstaja video
images
Obstajajo fotografijeMoji osebni podatki
user Če želite uporabljati osebne podatke, se registrirajte ali prijavite


Statistika
Dostop Premium 30 dni Za ogled podrobne statistike lahko kupite premium dostop

article Franšiza in partnerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franšiza in partner morata učinkovito sodelovati, da dosežeta kumulativni učinek skupnega dela. Če vas zanima franšiza, potem morate poiskati tudi primernega partnerja, da bo podjetje najučinkovitejše. Različne franšize delujejo tako, da vam omogočajo učinkovit razvoj vašega podjetja in praktično ne predstavljajo nič novega od sebe. Človek že ima pripravljen poslovni model in ga uporablja za učinkovito prevlado na trgu. Ta metoda je zelo primerna za tiste ljudi, ki želijo samo zaslužiti in imajo nekaj sredstev za vlaganje. Franšizo lahko kupite razmeroma poceni, če se pravilno pogajate.

Poleg tega je treba vse ukrepe izvesti v skladu s predpisi partnerja. To je zelo pomembno za doseganje pozitivnega rezultata. Če ste partner franšize, potem lahko enostavno povečate število proračunskih prihodkov, tako da se ravnate po normativih in pravilih, ki so določena v skladu s predpisanimi predpisi. Uporaba obstoječih in že preizkušenih materialov omogoča hiter začetek. Franšiza deluje popolnoma, če njen kupec upošteva pogoje poslovanja, ki obstajajo v določeni regiji, kjer bo projekt izvajal. Franšizni partner mora biti občutljiv na regionalne razlike in jih kar najbolje izkoristiti. Prisotnost franšize in upoštevanje lokalnih posebnosti tako partnerju omogoča, da na podlagi zagotovljenih informacij najučinkoviteje zgradi svoj poslovni model.

Franšiza bo delovala brezhibno, če bo partner dosledno upošteval navodila iz centra. Poleg tega vam v poslovne procese ni treba vnašati nečesa novega in s tem prihraniti čas. Za to je kupljena franšiza, tako da lahko hkrati uporabljate poslovni model nekoga drugega in hkrati zaslužite. Učinkovito franšizo morajo vedno izvajati roke partnerjev, ki imajo idejo, kako opravljati pisarniško delo. Idealno bi bilo avtomatizirano orodje lastnika franšize. Vendar to ni potrebno, saj lahko franšizni partner po potrebi uporabi njihove rešitve.

Franšizing se uporablja v popolnoma različnih vrstah poslovanja. Nedvomno se intenzivno razvija v panogah in storitvah, kot so avtomobilska industrija in avtomobilske storitve, pomoč pri organizaciji in vodenju podjetja (računovodstvo, pisarniško delo, oglaševanje itd.), Gradbeništvo, storitve, povezane s popravilom in vzdrževanjem hiš , izobraževalne storitve, rekreacija in zabava, restavracije s hitro prehrano, restavracije, okrepčevalnice, stojnice s hrano, zdravstvene in lepotne storitve, gospodinjske storitve, trgovina na drobno, tako kot organizacija USU Software.

Če vidite napako, kliknite tukaj, da jo popravite