1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow

Ekskluzivitet. Për fëmijë

Reklamat e gjetura: 67

#1

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 225 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Rrobat e foshnjës, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Marka e fëmijëve LDCP (La Compagnie de Petits - përkthimi i emrit "në shoqërinë e fëmijëve") është një markë e segmentit masiv të kompanisë franceze H3M SAS, e shpërndarë ekskluzivisht në dyqanet e markave që funksionojnë sipas tek modeli i ekskluzivitetit. Ka më shumë se 250 dyqane të markës LDCP në botë (dyqanet e kësaj marke janë të hapura në Francë, Itali, Spanjë, Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Kinë, Hong Kong, Afrikën e Jugut, etj.). Në Rusi, dyqani i parë u hap në shtator 2015 në Krasnodar, në Moskë në dhjetor 2015. Petits Kushtet e punës Veshjet e markës LDCP shiten në dyqane të markës, nuk shpërndahen në dyqane me shumë marka dhe në internet. Modeli i biznesit është një ekskluzivitet. Dizajni i dyqanit është rreptësisht në përputhje me konceptin e kompanisë dhe furnizohet në bazë të gardianit. Sipërfaqja minimale e dyqanit është 60 sq.m. Në rajone, kompania ofron një ekskluzive për qytetin (ose rajonin). Prodhimi i pajisjeve tregtare është i certifikuar nga marka dhe mund të shitet në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Shagovita

Shagovita

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 14
firstKategoria: Këpucë për fëmijë, Dyqan rrobash dhe këpucësh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Fabrika e Këpucëve Mogilev ka prodhuar këpucë për fëmijë që nga viti 1977 dhe është një nga prodhuesit më të mëdhenj të këpucëve në Republikën e Bjellorusisë. Përvoja e grumbulluar gjatë viteve të punës, një njohuri e qartë e nevojave të audiencës sonë të synuar dhe një zgjedhje kompetente e hapësirës me pakicë, na kanë lejuar të bëhemi një nga udhëheqësit në tregun e shitësve të këpucëve për fëmijë. Marka tregtare shagovita është e njohur jo vetëm në tregun bjellorus, por edhe në Rusi, Kazakistan, Ukrainë dhe vendet baltike. Për momentin, kompania ka hapur 28 dyqane me pakicë në Bjellorusi me një sipërfaqe shitje prej 3400 m2 dhe dyqane jashtë Bjellorusisë - në Rusi dhe Letoni nën sistemin e ekskluzivitetit. Ne e dimë që këpucët e duhura janë baza e shëndetit të fëmijës, prandaj, stilistët më me përvojë të modës punojnë në hartimin e këpucëve tona në mënyrë që të marrin parasysh të gjitha tiparet antropometrike të zhvillimit të këmbës së një fëmije. Dhe para se të hyjë në prodhim, secili model i nënshtrohet testimit shtesë:
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Udhëheqës

Udhëheqës

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 18000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 9
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Qendra arsimore "Leader" aktualisht trajnon qindra studentë në 27 qytete të Bjellorusisë dhe për 19 vjet punë të suksesshme ka thithur traditat më të mira arsimore, duke futur vazhdimisht metoda dhe teknologji moderne në procesin arsimor. Kurset e Qendrës Edukative "Leader" janë njohur vazhdimisht si kurse # 1 në Bjellorusi sipas rezultateve të çmimeve dhe konkurseve, të tilla si "Zgjedhja e Vitit", "Marka e Popullit", "Udhëheqësi i Vitit", " Marka e Vitit "," Produktet më të mira të Bjellorusisë ". Për shkak të cilësisë së lartë të shërbimeve arsimore, "Leader" është bërë një nga qendrat më të mëdha në Bjellorusi. Gjatë gjithë periudhës së punës, më shumë se 70,000 studentë kanë përfunduar me sukses trajnimin. Qendra arsimore "Leader" ofron trajnime në më shumë se 100 programe trajnimi. Ne ndjekim të gjitha tendencat dhe azhurnojmë me kohë manualet, programet metodologjike, si dhe shtojmë drejtime të reja. Të gjithë mësuesit e qendrës janë praktikues profesionistë shumë të kualifikuar.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Fëmija Global

Fëmija Global

firstNjë tarifë fillestare: 15000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franchisor: Bëhuni pjesë e rrjetit Global Child të klubeve arsimore ndërkombëtare! Bashkohuni me një nga drejtuesit e arsimit jashtëshkollor në vendin tonë. Sot Global Child është: - anëtar i shoqatës arsimore ndërkombëtare ICEF; - 7 vjet punë të suksesshme; - më shumë se 10 programe unike për të zhvilluar potencialin e studentëve tanë; - më shumë se 1500 të diplomuar që kanë përfunduar trajnimin; - oferta për mosha të ndryshme - nga 6 muaj deri në 11 vjet; - përzgjedhjen dhe trajnimin e mësuesve me përvojë dhe psikologëve të fëmijëve; - një qasje individuale për secilin fëmijë në çdo fazë. Programet Globale të Fëmijëve bazohen në metodologjinë unike të Sistemit Arsimor Dygjuhësor. Klubi gjithashtu ofron një mundësi për nxënësit e shkollës që të studiojnë një gjuhë të huaj në Angli, Maltë, Spanjë dhe vende të tjera, duke krijuar rrjete partnere për të vazhduar arsimin e tyre në forma të ndryshme.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet. Për fëmijëhttps://FranchiseForEveryone.com

Ekskluzivitet. Për fëmijët, opsione të ndryshme për aktivitetin sipërmarrës do të bëhen një zgjidhje për situatën aktuale, kur është e vështirë të kuptosh vetëm idenë e arritjes së një rezultati pozitiv me një fitim. Brenda kornizës së ekskluzivitetit, në një drejtim të tillë si fëmijët, shumë klientë do të jenë në gjendje të pëlqejnë aktivitetin sipërmarrës të këtij formati, me strategji të gatshme për përdorim. Për një ekskluzivitet për fëmijët, është më e saktë të zgjidhni secilin pronar në mënyrë të pavarur, duke menduar në detaje për drejtimin e zgjedhur. Sot, shumë klientë blejnë një version të gatshëm të ekskluzivitetit, i cili operon në mënyrë të pavarur nga niveli i degëve dhe ndarjeve, duke eleminuar plotësisht rreziqet dhe grackat e ndryshme. Duhet të theksohet se sa më i lartë të jetë niveli i zotërimit arsimor të idesë, aq më e lartë është kostoja e projektit dhe marka më premtuese e kësaj kompanie. Në fazën fillestare, kur zgjidhni një prodhues, është e nevojshme të mbani një takim, gjatë të cilit të diskutoni në detaje të gjitha detajet dhe perspektivat e bashkëpunimit të përbashkët në ekskluzivitet. Në të ardhmen, ju mund të njiheni me listën e dokumenteve të kërkuara, të cilat mblidhen në detaje nga personeli i kualifikuar i prodhuesit. Ju mund të duhet të zhvilloni disa seminare marketing dhe promovues për klientët që do t'ju ndihmojnë jetesën tuaj të rrisin ndjeshëm shitjet tuaja.

Ju gjithmonë keni mundësinë për të ngritur ndonjë pyetje në lidhje me ekskluzivitetin e fëmijëve, duke sqaruar situata të ndryshme me specialistët e markës, duke zhvilluar një diskutim të përbashkët të kësaj teme. Longshtë provuar prej kohësh se është shumë më e lehtë të përfshihesh në zhvillimin e një biznesi me një ekskluzivitet për fëmijët sesa të fillosh biznesin tënd që nga fillimi. E drejta ekskluzive për fëmijët mund të blihet për qëllime të prodhimit të produkteve, shitjes së mallrave dhe ofrimit të shërbimeve. Me një ekskluzivitet për fëmijët, klientët me një drejtim të këtij formati do të jenë në gjendje të zbatojnë idenë dhe strategjinë e tyre. Klientët do të jenë të kënaqur me zgjedhjen e markës, pasi e gjithë rruga e zhvillimit të prodhuesit do të shoqërohet me proceset e punës dhe një rritje të ofertës së shërbimeve. Aktualisht, ekskluzivitetet e gatshme janë shumë të popullarizuara në të gjithë botën, pasi kanë fituar besimin e klientëve me perspektivën e formimit të një ideje me cilësi të lartë dhe efektive që do të përdoret në një shkallë të gjerë. Zgjedhja e një prodhuesi specifik nga ana e blerësit do të ndikohet nga marka tregtare e promovuar dhe e njohur, e cila ka krijuar emrin e saj të suksesshëm për shumë vite. Nëse blini një ekskluzivitet për fëmijët, atëherë me vetëdije do të filloni të ndiqni rrugën e shkelur tashmë, ku ka një udhëzim për secilin veprim. Me blerjen e një ekskluziviteti për fëmijët, duhet të aplikoni leva të ndryshme të zhvillimit, kryesore e të cilave do të tregohet nga prodhuesit e ideve. Muchshtë shumë më e lehtë të ndërtosh biznesin tënd në një projekt të përfunduar sesa të zhvillosh biznesin tënd me analiza të tregut, të cilat ke të gjitha shanset për t'i llogaritur gabimisht.

Duhet thënë se është më e saktë që gjithmonë t’i besojmë profesionistëve sesa të kryejmë punë në një format të pavarur sipas strategjisë së preferuar dhe projektit të zgjedhur. Një fragment i rëndësishëm dhe kryesor do të mbetet situata e zgjedhjes së një ekskluziviteti, të cilin mund ta diskutoni në detaje me përfaqësuesit e markës, në mënyrë që të bëni dallimin e saktë midis aftësive të klientit dhe perspektivave aktuale. Çdo ekskluzivitet i zhvilluar do të jetë në gjendje të fitojë një shkallë të konsiderueshme me kalimin e kohës, e cila mund të zhvillohet me krijimin e degëve dhe ndarjeve në të gjithë botën. Ju do të jeni në gjendje të zhvilloni në mënyrë aktive një ekskluzivitet për fëmijët që është në gjendje të gjenerojë fitimin e dëshiruar me qasjen në një nivel ndërkombëtar.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë