1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow

Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës

Reklamat e gjetura: 311
pushpin

#1

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 0 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 1
firstKategoria: Programet, Kontabiliteti
Programet për çdo lloj biznesi! Shtë e pamundur për një biznes pa softuer të kontrollojë punën e një ndërmarrjeje dhe të gjitha sferat e saj të veprimtarisë. Çdo ditë një kompani e tillë pëson humbje të mëdha sepse nuk mund të analizojë dobësitë e saj dhe t'i përmirësojë ato. Një lidhje e dobët mund të jetë gjithçka: një artikull jopopullor që organizata vazhdon të blejë për shitje; një shërbim që nuk sjell fitimin e pritur për shkak të reklamës së keqe; punonjësit e ndërmarrjes, efikasiteti i punës së të cilëve nuk është mjaft i mirë; edhe me shume. Bëhuni përfaqësuesi ynë në vendin ose qytetin tuaj dhe fitoni në segmentin më tretës - në biznes!
Ekskluzivitet i grave
Ekskluzivitet i grave
Franshizat mashkullore
Franshizat mashkullore
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
Dyqane me mallra të lira
Dyqane me mallra të lira
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet falas
Ekskluzivitet falas
Biznes i gatshëm
Biznes i gatshëm

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Pressto

Pressto

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 157000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 36
firstKategoria: Pastrim kimik
Përshkrimi i ekskluzivitetit sipas ekskluzivitetit: Ekskluziviteti i pastruesve të thatë spanjollë, i filluar në Madrid në 1994. Deri më sot, kompania ka promovuar me sukses konceptin e saj të biznesit në 23 vende në pesë kontinente, dhe tani i vë vetes detyrën e zhvillimit të rrjetit të saj në tregun Bjellorus. Pressto veçon Bjellorusinë si një treg premtues për një model biznesi të konsoliduar siç është Pressto, ku shërbimet me cilësi të lartë po rriten vazhdimisht në kërkesë. Në këtë fazë të zhvillimit të tregut të ekskluzivitetit në Bjellorusi, kërkesa për shërbime lavanderi dhe pastrimi kimik po rritet. Pse ekskluziviteti Pressto është investimi më i mirë i biznesit. Disa nga suksesi i madh i Presstos mund t'i atribuohen në mënyra të ndryshme, nga zgjidhjet unike për secilin lloj pastrimi kimik e deri te përshtatja e shërbimeve të shumta në një lavanderi. Pressto ofron një koncept të ri biznesi të bazuar në inovacion të vazhdueshëm dhe procese kërkimore.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Makey

Makey

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan me pakicë
Kompania Makey është zhvilluar me sukses për më shumë se 20 vjet dhe me të drejtë konsiderohet si një nga prodhuesit kryesorë të gërshetave të lëkurës me cilësi të lartë, pajisje biznesi dhe sende të brendshme. Ne i vlerësojmë zejtarët tanë dhe jemi krenarë për ta, sepse falë përpjekjeve të tyre marka jonë është bërë e njohur, dhe produktet janë në kërkesë të vazhdueshme jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Sidoqoftë, kjo është e natyrshme, sepse kompania jonë punëson mjeshtra të talentuar me arsim të lartë arti. Makey Franchise "Makey" është një ofertë unike në tregun e ekskluzivitetit të suvenireve të bëra me dorë prej lëkure të vërtetë. - Ne ofrojmë zgjidhje të gatshme për fillimin e një biznesi, më tërheqës për sa i përket investimit, me norma të shkëlqyera të shlyerjes. Makey - Ne ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm për një shitore me pakicë. Ne ofrojmë skica dhe opsione optimale për vendndodhjen e pajisjeve komerciale.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Eurocover

Eurocover

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Dyqan mallrash
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: ekskluziviteti EUROCECHOL është një mundësi për të filluar biznesin tuaj fitimprurës me investime minimale! Blerësi juaj i mundshëm jeton pas çdo dere, sepse është e vështirë të imagjinohet një zyrë, apartament, shtëpi, dacha, kafene apo restorant pa mobilje të veshur me susta. Një shembull i thjeshtë i llogaritjes së kapacitetit të tregut për Eurocovers në qytetin tuaj: Le të themi se popullsia e qytetit është 300,000 njerëz, familja mesatare është 4 persona. Gjithsej: 75,000 familje. Sipas parashikimeve më pesimiste, vetëm 2% e familjeve do të bëhen klientët tuaj brenda një viti, që është 1.500 kontrolle. Çeku mesatar në dyqanet tona është 123 USD, 184,300 USD në të ardhura mesatare vjetore, d.m.th. 15,360 dollarë në muaj. 2% e ardhshëm do të bëhen blerësit tuaj për vitin e ardhshëm, dhe cikli i përsëritur i blerjeve për Eurocovers është mesatarisht 3-5 vjet. Eurocovers Franchise Eurocovers janë: 1. Mallra ekskluzive Kompania është distributori ekskluziv i Eurocovers në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

JU KAFE

JU KAFE

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Kafene
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përfitim ekonomik: Investim i ulët për bizneset e mesme. Produkte shumë margjinale Rezistente ndaj ndryshimeve sezonale biznes Stafi i vogël i punonjësve Likuiditeti i ndërmarrjes Dinamika pozitive e treguesve ekonomikë nga muajt e parë të funksionimit Udhëzime hap pas hapi për hapjen e një ndërmarrje Produktet kryesore të ndërmarrjes: 1. Kartë kafeje (kafe përzierje e pjekur) 2. tEAS vet Autori i 3. smoothies autores 4 .Cacao qasje automatizimi sistematizimi sanduiçe objektit të plotë objektit 5. autorit nga kudo në botë i gjerë analytics i treguesve objektit Njoftimi i mungesës së mallrave në depo Customer besnikërisë sistemit të objektit të sistemit Bonus për individualitet ftuar Client bazë objektit Më shumë se 40 produkt ekskluziv receta specializim të gjerë të punonjësve librit Exclusive brendshme markave që bashkon të gjitha trajnimet institucione punonjës në bazë të shkollës tonë të barista
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article E drejta ekskluzive pa pagesë të njëhershmehttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet pa një pagesë të njëhershme është një ofertë shumë e dobishme. Në ditët e sotme, shumë kompani operojnë pa një tarifë ekskluziviteti të një shume të madhe, duke marrë parasysh konkurrencën vazhdimisht në rritje, duke u siguruar partnerëve të franshizave kushte të ndryshme të favorshme. Për t'u njohur me ofertat e franchisors, si dhe disponueshmërinë e pagesave të shumës, ju duhet të shkoni në katalogun e ekskluziviteteve të specializuara në këtë fushë. Lënda e punës së katalogëve të ekskluziviteteve është të ndihmojë biznesmenët fillestarë të gjejnë biznesin e tyre, të gjejnë njerëz me mendje, zhvillimin e një biznesi në çdo lloj aktiviteti të veçantë. Për shembull, një student, një amvisë, ose thjesht një biznesmen i papërvojë dëshiron të fillojë biznesin e tyre, ka para, por pa përvojë. Ose, përkundrazi, burimet financiare nuk janë të mjaftueshme për të filluar një biznes më vete. Prandaj, dyqanet e franshizave funksionojnë sipas rregullave të përcaktuara qartë, duke siguruar bizneset me çmime të përballueshme, të mesme dhe të larta për kompanitë, të cilat, nga ana tjetër, janë të interesuar për bashkëpunim, duke arritur nivelin rajonal.

Mbi të gjitha, është e dobishme që franchisors të kërkojnë franchisees në rajone të tjera, ku ata mund të hapin bashkërisht më shumë pika, duke kontrolluar të gjithë punën e vartësve dhe duke menaxhuar në mënyrë të njëtrajtshme nën të drejta të barabarta, për të mirën e të dy palëve. Tarifa e shumës në vetvete është një garantuese për franchisor, në kohën e nënshkrimit të kontratës dhe para fillimit të punës, duke siguruar informacion, një plan veprimi, kontakte dhe sekretet e deklasifikimit. Tarifa e shumës së përgjithshme për ekskluzivitetin përcaktohet në varësi të kostos që mund të ndahet në pagesë me këste, pasi të keni diskutuar gjithçka me partnerin.

Nëse ekskluziviteti është i shtrenjtë nga një markë e njohur, atëherë duhet të merrni më seriozisht kontributin e shumës së parë, sepse nuk kthehet. Kontribut i shumës së përgjithshme mund të quhet shuma totale e të gjitha kostove që dalin nga franchisor në lidhje me franchisee, duke marrë parasysh sigurimin e një emri, marke, vizitat në takime, ndihmën në rekrutimin, sigurimin e një baze klientësh, një veprim plani, si dhe vizitat për të hapur pika të reja, etj. Kur blini një ekskluzivitet përmes një katalogu, me ose pa një tarifë të madhe, duhet të kuptoni se, para së gjithash, kjo është reklamimi, fitimi i njohurive, një fluks i klientëve të rinj dhe shumë më tepër. Gjithashtu, në katalogun e franshizës, është e mundur të llogaritet paraprakisht kostoja e të ardhurave, shpagimi dhe të dhëna të tjera që shqetësojnë çdo biznesmen.

Për t'u njohur me mundësitë, ofertat aktuale me pagesa të njëhershme, lexoni vlerësimet e klientëve tanë, thjesht ndiqni lidhjen direkt në dyqanin e franshizës. Ju mund të bëni pyetje dhe të konsultoheni me specialistët tanë duke përdorur informacionin e kontaktit që mund të gjendet atje.

article Ekskluzivitet pa parapagimhttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet pa një parapagim gjithashtu ka të drejtë të ekzistojë. Gjëja kryesore është të diskutoni të gjitha kushtet me shitësin para se të lidhni një kontratë. Nëse dëshironi të blini një ekskluzivitet të caktuar, atëherë duhet të shikoni në katalog ose faqe në internet, e cila është një dyqan për këtë lloj oferte. Një pagesë fillestare nuk kërkohet gjithmonë nën një zbritje. E gjitha varet nga kushtet specifike, pasi ato diskutohen individualisht. Shpesh, është thjesht e pamundur të marrësh dhe promovosh një ekskluzivitet pa një parapagim. Shitësi thjesht nuk pajtohet me kushte të tilla, megjithatë, secila rast është individuale. Në përgjithësi, ky model funksionon në mënyrë shumë efektive dhe tashmë ka sjellë shumë para për ata njerëz që janë të angazhuar në zbatimin e tij.

Pagesës fillestare shpesh i kushtohet vëmendje e veçantë pasi jo të gjithë mund ta rrotullojnë menjëherë ekskluzivitetin dhe gjithashtu t'i japin një pjesë të kapitalit të tyre shitësit në të njëjtën kohë. Kjo është arsyeja pse shumë nga përfaqësuesit e markave të njohura janë të gatshëm të negociojnë dhe diskutojnë kushtet e bashkëpunimit. Shpërblimi i parave bëhet zakonisht pas përfundimit të kontratës kur të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me ekskluzivitetin. Ky është një rregull i thjeshtë që përdoret lehtë nga shumë rregulla të markave të njohura dhe të suksesshme. Sidoqoftë, përsëri mund të gjeni zgjidhje të pranueshme nga drejtoria e duhur, ku ka edhe shumë mundësi të ndryshme. Alwaysshtë gjithmonë më së miri të zgjidhni një numër të madh ofertash për të marrë më të mirën në fund. Nëse keni nevojë për një ekskluzivitet pa shpërblim poshtë, shpesh është e nevojshme të jeni të përgatitur për faktin se disa prej ofertave kategorikisht nuk ju përshtaten.

Një ekskluzivitet pa një parapagim është e rrallë. Sidoqoftë, për të marrë vendimin më korrekt, duhet të diskutoni menjëherë ndërveprimin e mëtejshëm me shtetin e markës nga e cila do të merrni të drejtat për të operuar logon dhe skemat e biznesit. Një ekskluzivitet është një investim shumë i mirë. Konsumatori thjesht merr një model ekzistues dhe e përdor atë për të fituar burime financiare. Shpërblimi fillestar kur bleni një ekskluzivitet mund të shkojë nga 9 në 11%, E gjitha varet nga gjendja e ndërveprimit me një markë të veçantë tregtare. Ekzistojnë gjithashtu mundësi kur franshiza ofrohet pa bërë një pagesë fillestare. E gjitha varet nga mënyra se si arrini të negocioni dhe cilat janë kushtet për momentin.

Një ekskluzivitet pa një parapagim mund të jetë një shpëtim i vërtetë për disa sipërmarrës të mundshëm.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë