1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow

Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme

Reklamat e gjetura: 672

#1

RE / MAX

RE / MAX

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 6 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Prona
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) u themelua 40 vjet më parë në Denver, Colorado, SHBA dhe aktualisht operon në më shumë se 90 vende të botës. Që nga janari 2014, RE / MAX ka ardhur në Republikën e Bjellorusisë. RE / MAX është një kompani e pasurive të patundshme me famë botërore dhe e besueshme. Më shumë se 7,000 zyra funksionojnë në më shumë se 90 vende, duke punësuar rreth 120,000 agjentë të pasurive të patundshme. RE / MAX Franchise RE / MAX është një kompani ekskluziviteti në të cilën secila zyrë dhe degë është e pavarur, por i përmbahet rreptësisht rregullave të përgjithshme të kompanisë, kushteve të punës dhe bashkëpunimit, si dhe respektohet kodi moral dhe etik. RE / MAX u siguron franshizave të saj një model biznesi të gatshëm, të provuar me mbështetje të plotë gjatë gjithë periudhës së funksionimit të tij, duke i lejuar secilit anëtar të këtij rrjeti të përfitojë nga përdorimi i imazhit dhe markës së një kompanie ndërkombëtare.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 225 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Rrobat e foshnjës, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Marka e fëmijëve LDCP (La Compagnie de Petits - përkthimi i emrit "në shoqërinë e fëmijëve") është një markë e segmentit masiv të kompanisë franceze H3M SAS, e shpërndarë ekskluzivisht në dyqanet e markave që funksionojnë sipas tek modeli i ekskluzivitetit. Ka më shumë se 250 dyqane të markës LDCP në botë (dyqanet e kësaj marke janë të hapura në Francë, Itali, Spanjë, Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Kinë, Hong Kong, Afrikën e Jugut, etj.). Në Rusi, dyqani i parë u hap në shtator 2015 në Krasnodar, në Moskë në dhjetor 2015. Petits Kushtet e punës Veshjet e markës LDCP shiten në dyqane të markës, nuk shpërndahen në dyqane me shumë marka dhe në internet. Modeli i biznesit është një ekskluzivitet. Dizajni i dyqanit është rreptësisht në përputhje me konceptin e kompanisë dhe furnizohet në bazë të gardianit. Sipërfaqja minimale e dyqanit është 60 sq.m. Në rajone, kompania ofron një ekskluzive për qytetin (ose rajonin). Prodhimi i pajisjeve tregtare është i certifikuar nga marka dhe mund të shitet në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

BIZZARRO

BIZZARRO

firstNjë tarifë fillestare: 12000 $
moneyKërkohen investime: 26000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përparësitë kryesore të punës në ekskluzivitet me kompaninë BIZZARRO: Mallrat jepen për shitje dhe komision! Ju kurrë nuk do të keni një produkt jolikuid të mbetur. Koncepti i plotë i biznesit Ne do t'ju sjellim të gjithë teknologjinë e shitjes së produkteve tona. Fituesit të franshizës i është dhënë e drejta për tregti ekskluzive në qytetin e tyre. Ne nuk krijojmë konkurrencë midis partnerëve tanë. Një zbritje shtesë prej 15%, ose punë sipas kushteve të një marrëveshjeje komisioni Ne u japim partnerëve tanë franchisee mundësinë për të fituar më shumë se të gjithë klientët tanë të tjerë në mënyrë që të paguajnë shpejt investimet e tyre në hapjen e dyqaneve. Ardhja javore e asortimentit të ri Pranimi i rregullt javor i produkteve të reja në dyqanet e markave tona i lejon ata të duken gjithmonë të freskët, u mëson klientëve të vizitojnë dyqanet më shpesh dhe të interesohen për produktet e reja.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Oranjet

Oranjet

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 1500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Agjensi turistike
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Oranjet është një rrjet agjencish udhëtimi në Bjellorusi. Ne kemi një pozicion të fortë në tregun e turizmit në Bjellorusi. kompania daton në 2011 15 zyra funksionale sot më shumë se 50 persona tashmë janë duke punuar në kompaninë ne kemi dërguar më shumë se 1000 turistë me pushime Përparësitë kryesore të ekskluzivitetit: Pragu i ulët për të hyrë në biznes. Nuk ka nevojë t'i paguani një përqindje të madhe institucioneve të kreditit dhe, në përputhje me rrethanat, rreziqet që lidhen me investimin e parave në një biznes fitimprurës janë minimizuar; Trajnim falas në shkollën e turizmit Oranjet dhe kushte të veçanta për trajnimin e punonjësve (Kompania partnere në organizimin e trajnimit është një ekip punonjësish profesionistë të operatorëve kryesorë turistikë dhe agjencive turistike të Bjellorusisë, mësues universitar të specialiteteve të specializuara të turizmit, me më shumë se 5 vjet e përvojës në fushën e turizmit dhe përvojë të gjerë në të udhëtimit personal)
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet e shumës së përgjithshmehttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet e shumës së përgjithshme sot është një mënyrë për tu dalluar nga ofertat e ngjashme në tregun e ekskluzivitetit. Tarifa e shumës së parë nuk është asgjë tjetër veçse një tarifë hyrëse për të marrë të drejtën për të përfaqësuar interesat e markës, duke punuar në termat dhe kushtet e tyre. Tarifa e shumës së parë është pagesa fillestare që i jepet franchisee franchisor pas përfundimit të transaksionit dhe para transferimit të të drejtave për të punuar në një rajon të caktuar, sipas kushteve. E drejta ekskluzive e shumës gjithashtu përfshin trajnimin e franshizuesit, udhëzime, ndihmë në zhvillimin e biznesit, vizita në pikat e hapura, sigurimin e një baze klientësh, etj. Sot, kur konkurrenca është rritur, jo të gjithë përdorin pagesën e shumës së përgjithshme. Shuma e pagesës së shumës së përgjithshme përcaktohet nga kostot e ndërmarrjes për të filluar dhe për të ndihmuar partnerin për të mbajtur, madje pjesërisht duke marrë parasysh fitimin. Në asnjë mënyrë nuk është e lehtë të fillosh një biznes më vete, kështu që një ekskluzivitet është një fillim i vërtetë për të bërë biznes, duke hyrë në treg me një emër të njohur, që nga fillimi nga e para ata që janë të sigurt në aftësitë, mundësitë e tyre dhe të ketë shumë kohë të lirë. Kërkohen njohuri dhe aftësi të menaxhimit, blerjes së klientit, prezantimit të informacionit dhe reklamimit. Për të mos u futur në një situatë të vështirë, zgjidhni një ekskluzivitet të vlefshëm me ose pa një shumë të madhe, duhet të punoni me dyqane të besueshme, siç është një katalog i ekskluziviteteve.

Quiteshtë mjaft e lehtë të zgjedhësh një ekskluzivitet përmes katalogut, duke parë koston e shumës së parë, kushtet dhe treguesit e tjerë. Dyqani shfaq të gjitha të dhënat, vlerësimet dhe statusin e kërkesës, sa vite ka qenë në treg, çfarë përfitimesh pret franchise, çfarë ofron franchisor, etj. Përveç gjetjes së një partneri, dyqani është i përshtatshëm pasi reklamoni vendosjen, me një shtrirje të gjerë, duke u përhapur në të gjithë botën. Vlen të kujtohet se sa më shumë shitore të ketë, aq më e lartë është kërkesa, njohja, përfitimi dhe përfitimi. Zbritja e shumës së pazgjidhur shfaqet në kontabilitet si përfitimi i disponueshëm nga shitja e mallrave, shërbimeve, etj. Tarifa e shumës së përgjithshme ndryshon në varësi të kostos së ekskluzivitetit vetë, duke pasur parasysh disponueshmërinë e llojeve të lira dhe të shtrenjta. Duke u kthyer në dyqan, është mjaft e lehtë të zgjedhësh atë që të pëlqen. Për shembull, ju ende nuk keni vendosur për zgjedhjen dhe aktivitetin e biznesit tuaj, nuk ka rëndësi. Ju mund të shikoni të gjitha ofertat me një shumë të madhe ose të futni ekskluzivitetin e kërkuar në motorin e kërkimit. Ka edhe kategori dhe nënkategori.

Kur zgjidhni një ofertë, duhet t'i kushtoni vëmendje rajonit, kostos, kushteve, të dhënave të shpagimit, pagesës së shumës, etj. Si rregull, llojet më të kërkuara të ekskluziviteteve të shumës së parë janë pikat e ushqimit të shpejtë, mallrat, qendrat e shërbimit, laboratorë, sallone bukurie, etj. Ju mund të blini një ekskluzivitet të lirë pa ndonjë shumë të madhe. Kontributi i shumës së përgjithshme është një lloj garantuesi për marrësin e franchis në bashkëpunim të mëtejshëm me marrësin e franchise, kështu që e gjithë biznesi fillon nga momenti i pagesës së shumës së përgjithshme, duke sjellë një qëndrim dhe qëndrim serioz. Si rregull, pa një pagesë të njëhershme, ekskluziviteti zbatohet vetëm për mallrat, duke marrë parasysh blerjen dhe shitjen e tyre, dhe zbritjet shtesë nuk janë të nevojshme këtu. Një ekskluzivitet i shumës së përgjithshme ose më mirë tarifa nuk kthehet. Pagesa e shumës së ekskluzivitetit është një herë dhe fikse. Një dyqan ekskluziviteti lejon të kursehet në reklama, të rritet kërkesa dhe të gjesh njerëz me të njëjtin mendim ndërmjet franchisees dhe franchisors. Të gjitha veprimet shfaqen dhe janë efektive. Specialistët tanë ofrojnë mbështetje, konsulta dhe negociata gjatë gjithë ditës, duke siguruar informacion dhe këshilla për promovimet dhe reklamat.

Pse tjetër është fitimprurëse për të blerë një ekskluzivitet? Për shkak se ata ju ndihmojnë në trajnimin e stafit, siguroni një llogaritje të shumës së përfitimit të periudhës së veçantë, duke marrë parasysh projektin e dizajnit, duke krijuar një faqe në internet të korporatave, duke zgjeruar bazën e klientit, etj. Rreziqet minimale, madje edhe duke marrë parasysh pjesën e parë -shuma e pagesës. Kontributi i shumës së përgjithshme nuk mund të kalojë njëzet e pesë përqind të kostos së ekskluzivitetit, sepse përfituesi i franshizës mund të llogarisë gjithçka në mënyrë të pavarur, duke marrë parasysh kapitalin në dispozicion. Vlen të kuptohet se reklamimi zakonisht nuk është i nevojshëm, duke marrë parasysh mbulimin dhe pjesëmarrjen e katalogut të franshizës çdo ditë. Pasi të kaloni nëpër katalog, ju mund të njiheni jo vetëm me ekskluzivitetin, por edhe me një pagesë shumë të madhe, me oferta të njohura dhe lloje aktuale të lira biznesi, ide dhe projekte, kushte akomodimi, si dhe paketim. Më shumë informacion është në dispozicion nga specialistët tanë, të cilët ofrojnë këshilla për numrat e specifikuar të kontaktit, si dhe duke shkuar në dyqan, lexojnë vlerësimet e klientëve tanë, marrin të dhëna të rëndësishme, etj. Ne po presim me padurim pjesëmarrjen dhe besimin tuaj. Ne shpresojmë që të kemi një bashkëpunim produktiv për shumë vite që do të vijnë.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë