1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow

Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë

Reklamat e gjetura: 222

#1

Makey

Makey

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan me pakicë
Kompania Makey është zhvilluar me sukses për më shumë se 20 vjet dhe me të drejtë konsiderohet si një nga prodhuesit kryesorë të gërshetave të lëkurës me cilësi të lartë, pajisje biznesi dhe sende të brendshme. Ne i vlerësojmë zejtarët tanë dhe jemi krenarë për ta, sepse falë përpjekjeve të tyre marka jonë është bërë e njohur, dhe produktet janë në kërkesë të vazhdueshme jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Sidoqoftë, kjo është e natyrshme, sepse kompania jonë punëson mjeshtra të talentuar me arsim të lartë arti. Makey Franchise "Makey" është një ofertë unike në tregun e ekskluzivitetit të suvenireve të bëra me dorë prej lëkure të vërtetë. - Ne ofrojmë zgjidhje të gatshme për fillimin e një biznesi, më tërheqës për sa i përket investimit, me norma të shkëlqyera të shlyerjes. Makey - Ne ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm për një shitore me pakicë. Ne ofrojmë skica dhe opsione optimale për vendndodhjen e pajisjeve komerciale.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

JU KAFE

JU KAFE

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Kafene
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përfitim ekonomik: Investim i ulët për bizneset e mesme. Produkte shumë margjinale Rezistente ndaj ndryshimeve sezonale biznes Stafi i vogël i punonjësve Likuiditeti i ndërmarrjes Dinamika pozitive e treguesve ekonomikë nga muajt e parë të funksionimit Udhëzime hap pas hapi për hapjen e një ndërmarrje Produktet kryesore të ndërmarrjes: 1. Kartë kafeje (kafe përzierje e pjekur) 2. tEAS vet Autori i 3. smoothies autores 4 .Cacao qasje automatizimi sistematizimi sanduiçe objektit të plotë objektit 5. autorit nga kudo në botë i gjerë analytics i treguesve objektit Njoftimi i mungesës së mallrave në depo Customer besnikërisë sistemit të objektit të sistemit Bonus për individualitet ftuar Client bazë objektit Më shumë se 40 produkt ekskluziv receta specializim të gjerë të punonjësve librit Exclusive brendshme markave që bashkon të gjitha trajnimet institucione punonjës në bazë të shkollës tonë të barista
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

SUPER çorape

SUPER çorape

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 6800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 9
firstKategoria: Dyqan veshjesh
Rreth kompanisë SUPER SOCKS markë vjen nga Yekaterinburg dhe është pjesë e GRUPIT LOKAL TET SHITJES. Deri më sot, produktet e markës janë paraqitur në të gjitha qytetet kryesore të Rusisë - në shitjen me pakicë të markës sonë, në dyqanet partnere, si dhe në pikat që operojnë nën ekskluzivitetin tonë që nga viti 2021. SUPER çorape nuk janë vetëm çorape të bukura me ngjyra argëtuese dhe printime argëtuese. Për shumicën e klientëve tanë, kjo është kryesisht gëzimi dhe kënaqësia e mbajtjes së një artikulli veshjesh elegant dhe të bukur. Kjo është arsyeja pse shumë nga klientët tanë përdorin çorapet tona në vend të pantoflave të shtëpisë!
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogëlInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

USHQIMI WOKA ASIA

USHQIMI WOKA ASIA

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 7000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Kuzhine, Nje restorant
Zinxhiri WOKA ASIA FOOD, tashmë i mirënjohur në Ukrainë, ka zbatuar me sukses një projekt për të popullarizuar dhe përgatitur kuzhinën pan-aziatike. Enët përgatiten në përputhje me të gjitha traditat e kuzhinës aziatike, në të njëjtën kohë, ne ishim në gjendje t'i përshtatnim me nevojat dhe dëshirat e ukrainasve. Kuzhinieri i kompanisë mblodhi receta nga vende të tilla si Tajlanda, Japonia, Kina. Mjeshtrat e rrjetit tonë përgatisin salca të mrekullueshme që lënë një shije të veçantë delikate. Menyja kryesore gjithashtu përfshin rrotulla të njohura në mesin e konsumatorëve vendas. Asortimenti i pjatave të ofruara mund të ndryshohet, duke marrë parasysh veçoritë e secilës pikë individuale dhe vendndodhjen e saj. Veçanërisht tërheqëse për markën është se është krijuar për segmentin e çmimeve të mesme të tregut. Biznesi mund të zhvillohet me sukses edhe në kushtet e vështira të krizës - ne përpunojmë raportin cilësi -çmim deri në detajet më të vogla. Ne e kuptojmë se sa i rëndësishëm është ushqimi i shëndetshëm sot me një çmim të përballueshëm për njerëzit e zakonshëm.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Bir Mir

Bir Mir

firstNjë tarifë fillestare: 1300 $
moneyKërkohen investime: 9800 $
royaltyMbretër: 1 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Alkooli, Dyqan markash
Bir Mir është një zinxhir i dyqaneve të alkoolit që u shfaq në vitin 2010 me pjesëmarrjen e Pivtorg LLC. Detyra kryesore në zhvillimin ishte krijimi i një rrjeti të madh të dyqaneve që shesin gjithçka të nevojshme për gatimin dhe prodhimin e birrës, dritës së hënës dhe verës në shtëpi. Për momentin, menaxhmenti vendosi të zhvillojë ekskluzivitetin në dy mënyra - dyqanet personale të kompanisë dhe dyqanet e ekskluzivitetit. Deri në fund të vitit 2010, Bir Mir kishte tashmë 39 dyqane personale dhe 28 degë ekskluziviteti dhe vazhdoi të fitonte popullaritet në tregun e alkoolit. Suksesi i zinxhirit qëndronte në një ofertë speciale për adhuruesit e birrës nga fabrikat e tyre të birrës që nuk janë filtruar. Së shpejti, deri në vitin 2013, numri i degëve tashmë kishte shkuar mbi njëqind, dhe vetë dyqanet kishin një shumëllojshmëri të zgjeruar të mallrave. Llojet më të forta të alkoolit, verës së shisheve dhe shisheve, ushqime të ndryshme, sushi dhe skarë iu shtuan birrës në rubinet. Qëllimi kryesor për zhvillimin është krijimi i një kulture unike të pirjes së pijeve të birrës. Ajo bazohet në zgjeruar

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet i lirëhttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet i lirë nuk ndryshon nga ofertat e mëdha dhe të shtrenjta sepse rreziqet janë të njëjta kudo. Për të mos rrezikuar dhe blerë një ekskluzivitet me një garanci 100%, ekziston një dyqan që paraqet të gjitha opsionet, ofertat me çmime të volitshme dhe më shumë, në të gjitha fushat e aktivitetit sot. Një ekskluzivitet, i lirë ose i shtrenjtë, në segmentin e mesëm, përfaqëson sigurimin e interesave të një marke të veçantë, emër në të njëjtin rajon ose më gjerë, duke zgjeruar rrjetin rajonal, si për syzet e lira ashtu edhe për degët e mëdha. Fillimi i një biznesi duke përvetësuar një ekskluzivitet është mjaft i suksesshëm, i kërkuar, sepse në këtë situatë nuk ka nevojë të fillohet nga e para, markat e njohura dëgjohen dhe baza e klientit është zhvilluar tashmë. Me një ekskluzivitet të lirë, historia është pak më ndryshe, por katalogu ynë i një privilegji me specialistë ndihmon në të gjitha çështjet, franchisors udhëzojnë dhe japin një plan biznesi, me patate të skuqura dhe ide të mëtejshme aktiviteti.

Pse është fitimprurëse të blini një ekskluzivitet të lirë? Së pari, nuk ka nevojë të bëhen këto investime të mëdha financiare. Së dyti, ekziston ndihma e specialistëve dhe profesionistëve në këtë fushë. Së treti, çdo muaj qindra mijëra klientë dhe sipërmarrës kalojnë përmes portalit, të cilët jo vetëm që dëshirojnë të fillojnë biznesin e tyre por gjithashtu po kërkojnë partnerë dhe furnizues. Quiteshtë mjaft e përshtatshme për franchisees dhe franchisors për të punuar së bashku, duke zhvilluar biznesin e tyre në të gjithë botën, duke sjellë projekte në nivelin rajonal, duke rritur statusin dhe përfitimin e tyre. Përdorimi i një ekskluziviteti, të lirë në shikim të parë, me metoda efektive, çon në zhvillimin e një kompanie të madhe mbajtëse në nivelin më të lartë. Misioni i katalogut të franshizës është të ndihmojë sipërmarrësit e markave të lira ose të mëdha të dalin në treg ndërkombëtar duke prezantuar dhe importuar më tej mallra dhe shërbime. Quiteshtë mjaft fitimprurëse të marrësh një ekskluzivitet të lirë në fushën e tregtisë, shërbimit, sigurimit të shërbimeve mjekësore, transportit, kozmetikës, të cilin zgjedh varet nga ti. Gjithashtu, katalogu i një ekskluziviteti ofron negociata, ndihmë me specialistë dhe sigurimin e një periudhe të caktuar ide biznesi për të tërhequr klientë, për të rritur kërkesën dhe përfitimin. Arritja dhe pikëpamjet e trafikut SEO mund të rrisin kërkesën dhe shikimin.

Me të hyrë në dyqan, ju mund të zgjidhni atë që ju nevojitet. Nëse akoma nuk e dini në cilën fushë dëshironi të hapni një biznes, atëherë thjesht mund të njiheni me ofertat, politikën e çmimeve (nga e lira te e shtrenjta), ekziston një klasifikim sipas qytetit dhe vendit, me kategori dhe nënkategori, duke treguar dhe llogaritjen e parapagimit, shumës paushallë dhe pa një shumë të madhe, me investime të lira dhe pa ato fare. Ekziston edhe një periudhë shpagimi në mënyrë që fillimisht të dini jo vetëm kapitalin fillestar, por edhe kushtet e të ardhurave të para. Sa kohë ka kompania në treg? Cila është kërkesa? Statistikat ditore, javore, mujore ndihmojnë në analizimin e statistikave. Ekziston një panel në dispozicion për franchisors për të pritur ekskluzivitetin e tyre të lirë. Ekspertët tanë ju ndihmojnë në të gjitha çështjet. Mbështetja gjatë gjithë ditës e specialistëve ndihmon në çdo biznes, si të lirë ashtu edhe të shtrenjtë.

Për të marrë më shumë informacion, konsultohuni dhe merrni një plan, ju lutemi kontaktoni me numrat e specifikuar të kontaktit. Gjithashtu, në katalogun tonë të franshizave të lira, ju mund të njiheni me vlerësimet e klientëve, vlerësimet e një ekskluziviteti të lirë, lajmet dhe kushtet, promovimet, etj. Ju falënderojmë paraprakisht për interesin tuaj, duke pritur një marrëdhënie pune afatgjatë .


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë