1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow

Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë

Reklamat e gjetura: 106

#1

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 225 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Rrobat e foshnjës, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Marka e fëmijëve LDCP (La Compagnie de Petits - përkthimi i emrit "në shoqërinë e fëmijëve") është një markë e segmentit masiv të kompanisë franceze H3M SAS, e shpërndarë ekskluzivisht në dyqanet e markave që funksionojnë sipas tek modeli i ekskluzivitetit. Ka më shumë se 250 dyqane të markës LDCP në botë (dyqanet e kësaj marke janë të hapura në Francë, Itali, Spanjë, Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Kinë, Hong Kong, Afrikën e Jugut, etj.). Në Rusi, dyqani i parë u hap në shtator 2015 në Krasnodar, në Moskë në dhjetor 2015. Petits Kushtet e punës Veshjet e markës LDCP shiten në dyqane të markës, nuk shpërndahen në dyqane me shumë marka dhe në internet. Modeli i biznesit është një ekskluzivitet. Dizajni i dyqanit është rreptësisht në përputhje me konceptin e kompanisë dhe furnizohet në bazë të gardianit. Sipërfaqja minimale e dyqanit është 60 sq.m. Në rajone, kompania ofron një ekskluzive për qytetin (ose rajonin). Prodhimi i pajisjeve tregtare është i certifikuar nga marka dhe mund të shitet në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

BIZZARRO

BIZZARRO

firstNjë tarifë fillestare: 12000 $
moneyKërkohen investime: 26000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përparësitë kryesore të punës në ekskluzivitet me kompaninë BIZZARRO: Mallrat jepen për shitje dhe komision! Ju kurrë nuk do të keni një produkt jolikuid të mbetur. Koncepti i plotë i biznesit Ne do t'ju sjellim të gjithë teknologjinë e shitjes së produkteve tona. Fituesit të franshizës i është dhënë e drejta për tregti ekskluzive në qytetin e tyre. Ne nuk krijojmë konkurrencë midis partnerëve tanë. Një zbritje shtesë prej 15%, ose punë sipas kushteve të një marrëveshjeje komisioni Ne u japim partnerëve tanë franchisee mundësinë për të fituar më shumë se të gjithë klientët tanë të tjerë në mënyrë që të paguajnë shpejt investimet e tyre në hapjen e dyqaneve. Ardhja javore e asortimentit të ri Pranimi i rregullt javor i produkteve të reja në dyqanet e markave tona i lejon ata të duken gjithmonë të freskët, u mëson klientëve të vizitojnë dyqanet më shpesh dhe të interesohen për produktet e reja.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Bacio nero

Bacio nero

firstNjë tarifë fillestare: 11000 $
moneyKërkohen investime: 22500 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Kafene
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Kompania "Bacio Nero", pasi ka krijuar një format dhe teknologji novatore, ofron produkte 100% të prodhuara në Itali, me një gamë të gjerë risish për mëngjes dhe drekë, si dhe ëmbëlsira të shijshme. Bacio Nero ofron formate të ndryshme ekskluziviteti për qendrat e qytetit ose vendet me trafik të lartë, aeroportet, stacionet e trenit, qendrat tregtare dhe më shumë. bacio nero Përshkrimi i formateve: 1) Bacio Nero "Cafe Express" (zona e kërkuar e daljes është 20-30 sq.m., ofron lloje të ndryshme kafeje dhe briosh me mbushje të ndryshme. Koncepti është i përshtatshëm për të vegjël lokalet të cilat ndodhen në zonat me trafik të lartë, afër shkollave / zyrat / stacionet e trenit / aeroportet). 2) Bacio Nero "makarona italiane" (zona e kërkuar e daljes është nga 30 sq.m., makaronat përgatiten për dy deri në tre minuta para klientit).
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Furrë buke e preferuar

Furrë buke e preferuar

firstNjë tarifë fillestare: 4000 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Furrë buke
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Pse duhet të zgjidhni kompaninë tonë? Ne hapëm furrën tonë bujqësore në 2 muaj me bazë gardian; Ne kemi 15 vjet përvojë në industrinë e hotelierisë; Ne kemi 8 vjet përvojë në shërbimin e franshizave në të gjithë Rusinë; Ne ofrojmë kushte fleksibile të bashkëpunimit; Ne jemi të hapur për franshizat tona dhe jemi gjithmonë të lumtur që ju shohim në zyrën qendrore në Izhevsk.Jemi ambiciozë dhe të sigurt në të ardhmen tonë; Për momentin ne tashmë kemi 150 partnerë në Rusi! Ata hapën Furrën e Preferuar në 87 qytete në të gjithë vendin. Sistemi i bashkëpunimit tonë është si më poshtë: Shuma e përgjithshme e pagesës së njëhershme është 4,000 dollarë. Çfarë përfshihet në përmbajtjen e paketës së ekskluzivitetit: 1) Kërkesat ligjore për ambientet për një furrë buke: - kriteret për vendosjen e një furre buke në një ndërtesë jo-banesore, duke përfshirë kuadrin ligjor dhe interpretimin e legjislacionit me një përshkrim të mundësisë së vendosjes së një ndërmarrje në ndërtesa dhe ambientet e jo-banesore;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Orkide e egër

Orkide e egër

firstNjë tarifë fillestare: 6500 $
moneyKërkohen investime: 25000 $
royaltyMbretër: 250 $
timeShpagim Numri i muajve: 14
firstKategoria: Sallon
Orchid Wild është një rrjet sallonesh bukurie në Bjellorusi që ofron shërbime parukerie, një sallon manikyr dhe pedikyr, një dhomë me diell, një sallon bukurie për kujdesin e trupit dhe grim të përhershëm. Kompania u siguron partnerëve të saj mbështetje të plotë kur hapin sallonin e tyre nën markën tregtare Wild Orchid, përveç kësaj, ju do të merrni: - këshilla dhe mbështetje për të gjitha çështjet në zhvillim 24/7 - modele të materialeve të marketingut - rekomandime për të punuar në rrjetet sociale, kërkesat gjeneratës përmbajtje - postimi në faqen e internetit të kompanisë në pjesën e salloneve e rrjetit - një certifikatë të trajnimit, një certifikate vjetore të trajnimit të avancuar me caktimin e një kategorie të një master - trajnimi për mjeshtrave, standardet për të punuar me klientë - një speciale kurs për administratorët në punën me klientët - një listë e rekomanduar të furnizuesit dhe kontraktuesit - kërkesat dhe rekomandimet e rekrutimit
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet i ekonomisëhttps://FranchiseForEveryone.com

Franshizat e ekonomisë janë ato ide biznesi që kërkohen nga klientët në lidhje me kërkesën për një produkt specifik, mallra ose shërbime. Kompania jonë më e mirë e artit e quajtur USU ofron një listë të plotë të franshizave që paguajnë shpejt dhe që shpejt mund të fitojnë popullaritetin që ju nevojitet me një markë të njohur. Specialistët e zyrës sonë do të zgjedhin një ekskluzivitet të ekonomisë, do të zhvillojnë biseda të hollësishme me klientët, ku kriteret kryesore janë përfitimi financiar, dëshira për zhvillim dhe disponueshmëria e aksesit në nivelin ndërkombëtar. USU do të jetë në gjendje të ofrojë një listë të ideve të ndryshme për krijimin e një biznesi, sa më i lartë promovimi i markës, aq më i lartë është kostoja e ekskluzivitetit të ekonomisë. Duhet të theksohet se çdo ekskluzivitet i ekonomisë ka kohën e vet për të bërë një fitim, dhe punonjësit tanë kanë vendosur afate të përafërta në strategji. Në këtë drejtim, shumë do të varet nga vetë klientët, të cilët do të zhvillojnë ekskluzivitetin e ekonomisë së fituar, me dëshirën për të bërë shpejt një fitim. Për të marrë listën e përgjithshme të informacionit për kompaninë tonë, është më mirë të shkoni në faqen tonë zyrtare, me praninë e kontakteve, adresave dhe numrave të telefonit. Kompania USU është e gatshme të punojë si me klientë nga vendi ynë ashtu edhe me prodhues të huaj që do të kërkojnë bashkëpunim. Ekipi u zgjodh për USU në një mënyrë të detajuar, ku secili punonjës duhet të plotësojë plotësisht disa kërkesa në mënyrë që të marrë rezultatin e dëshiruar.

Klientë më fitimprurës do të jenë në gjendje të krijojnë degë shtesë në të ardhmen sepse, në këtë lloj biznesi, nuk keni nevojë të filloni një projekt nga e para. Duhet të theksohet se kjo ka shumë përparësi për klientët që nuk duan të krijojnë një biznes më vete, por kërkojnë të marrin një mundësi të qëndrueshme për një ekskluzivitet të ekonomisë. Pas përfundimit të kontratave, klientët do të kenë të drejtë të zhvillojnë biznesin e fituar me transferimin e fondeve në lidhje me ekskluzivitetin e ekonomisë, përveç kësaj, në formën e informacionit, do të sigurohet njohuri e rëndësishme për ndërtimin e shitjeve të suksesshme pasi që seminaret do të zhvillohen nga specialistët tanë. Nëse jeni duke kërkuar për një produkt biznesi të suksesshëm cilësor dhe efektiv, duhet të bëni partner me USU për t'ju ndihmuar të zgjidhni një ekskluzivitet të ekonomisë me pagesa të shpejta ndërkombëtarisht.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë