1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow

Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj

Reklamat e gjetura: 145

#1

MakeTravel

MakeTravel

firstNjë tarifë fillestare: 1500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 100 $
timeShpagim Numri i muajve: 2
firstKategoria: Agjensi turistike
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: MakeTravel është rrjeti më i madh i agjencive të udhëtimit në Bjellorusi dhe Ukrainë. Sot kemi 12 zyra. Ne jemi lider në shitjet e shërbimeve të udhëtimit në 2 vende. Kompania jonë daton që nga viti 2015. zyra e parë në rrjet u hap më 10 gusht 2015 12 zyra sot dhe të gjitha i përkasin të njëjtit pronar, kështu që ne kemi përjetuar vetë, dimë gjithçka për turizmin 11 zyra në Bjellorusi dhe 1 në Ukrainë (Kiev) 75 persona janë tani duke punuar në kompani dërguar në pushim më shumë se 10.000 turistë N1 në rrjetet sociale: më shumë se 135.000 në VK, më shumë se 125.000 në Instagram N1 më shumë se 3500 komente në rrjetet sociale dhe të udhëtimit portalet përparësitë tona: ne kemi prezantuar më e re dhe më efektive mjete për të tërhequr klientë. Kompanitë këshilluese dhe operatorët trajnojnë agjenci të tjera udhëtimi mbi strategjitë dhe praktikat tona më të mira. reputacion perfekt. Të gjitha 4 vitet ne kemi punuar në cilësi dhe luftuam për secilin klient.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Yortie

Yortie

firstNjë tarifë fillestare: 20000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 2
firstKategoria: Akullore
Një pasion për ushqimin e shëndetshëm dhe gustator ka ndihmuar themeluesit e Yortie të zhvillojnë një markë që ofron ushqim të freskët dhe të shëndetshëm të përgatitur para klientit. Ne zhvilluam një koncept që u dha klientëve tanë një përvojë të veçantë të ndryshme nga gjithçka që kanë provuar më parë. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të zgjerojmë aktivitetet tona në vende të tjera. Yortie siguron një ëmbëlsirë të shëndetshme me fruta të freskëta dhe përbërës të tjerë të cilësisë që i bëjnë produktet Yortie jo vetëm të shijshme, por edhe të shëndetshme. Koncepti ynë i përzierjes dhe ndeshjes i lejon klientët tanë të krijojnë kombinimin e tyre të preferuar, pavarësisht se cilin produkt Yortie ata zgjedhin. Falë konceptit tonë të veçantë dhe produkteve të modës, ne gjithmonë kemi një linjë të gjatë klientësh.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Rimeso prej guri ZIKAM Stone

Rimeso prej guri ZIKAM Stone

firstNjë tarifë fillestare: 1400 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
firstKategoria: Prodhimi
Ekskluziviteti i prodhimit në fushën e materialeve të ballafaqimit. Prodhim i vogël dhe kompakt i fletës prej guri me rimeso - rimeso prej guri. 2 modele prodhimi: mikro (biznes individual) dhe mini (biznes i vogël) me çmime dhe mundësi të ndryshme. Numri i personelit është nga 1 në 5. Objektet e prodhimit janë nga 20 në 150 m2. Periudha mesatare e shlyerjes është 2 muaj.
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet nga e para
Biznes i ri
Biznes i ri

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Thertore truri

Thertore truri

firstNjë tarifë fillestare: 1000 $
moneyKërkohen investime: 1120 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 3
firstKategoria: Lokal, Klub
Përshkrimi i kompanisë Thertorja e trurit u themelua 7 vjet më parë në Minsk. Dy miq dolën me pyetjet e para, zgjodhën një kafene, thirrën të afërmit, miqtë dhe miqtë dhe luajtën lojën e parë, në të cilën morën pjesë 50 persona. Për momentin, 2,000 njerëz luajnë në Mozgobynya në Minsk çdo dy javë. Në vitin 2017, më shumë se 500,000 njerëz në të gjithë botën luajtën në Mozgobynia. Përshkrimi i ekskluzivitetit Brain Slaughterhouse u krijua në 2012 dhe për momentin tashmë ka arritur të bëhet loja më e madhe inteligjente në botë! Që nga viti 2014, ne kemi zhvilluar një rrjet ekskluziviteti në Rusi, vendet e CIS dhe Evropën. Modeli i biznesit të ekskluzivitetit është provuar në tregje të shumta. Çdo javë 60,000 njerëz luajnë Thertorja e Trurit në 242 qytete në 15 vende. Pse të blini një ekskluzivitet për thertore të trurit? 1. Hapni biznesin tuaj. Për ata që duan të fitojnë para duke bërë biznesin e tyre, vërtet interesant. 2. Forcimi i biznesit ekzistues. Për pronarët e vendeve argëtuese ose vendeve që duan të rrisin rrjedhën e njerëzve.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Akullore alkoolike alkoolike për të rriturit 18+

Akullore alkoolike alkoolike për të rriturit 18+

firstNjë tarifë fillestare: 2000 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
firstKategoria: Akullore
Ne nuk kemi nevojë të dëshmojmë se jemi më të mirët - ne thjesht marrim dhe mbledhim linja. 46 pikë në më shumë se 25 qytete të Rusisë dhe CIS. Akullore për të rriturit! Tregu i akullores në Bjellorusi është zhvilluar shumë dobët. Ajo operohet kryesisht nga lojtarë të mëdhenj. Akullorja që u ofrohet njerëzve nuk ndryshon në shumëllojshmëri dhe cilësi. Tani Bjellorusia është në një fazë të zhvillimit, kur tregu kërkon artikuj të rinj, ide të freskëta dhe krijuese. Cila është pika dhe çfarë kemi bërë? - bëri një revolucion në industrinë e akullores - vërtetoi se akullorja nuk është vetëm një delikatesë e fëmijëve - ne e bëjmë akulloren një produkt në modë dhe rinor - ne i marrim seriozisht çështjet e dizajnit dhe konceptit - ne garantojmë cilësi të lartë dhe nuk mbingarkojmë çmimet - ne vazhdimisht futur ide të reja dhe të ndjekin ato aktuale klientët tanë, Kush janë ata? Të gjitha pa përjashtim! Por thelbi janë të rinjtë e moshës 16-30 vjeç. Në fund të fundit, të cilët, nëse jo ata, duan gjithçka të re, të ndritshme dhe të pazakontë! Ne do t'ju ndihmojmë t'i përgjigjeni pyetjeve tuaja. - Si të zgjidhni një vend dhe cili format është më i mirë?
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article E drejta të shpejta shpagimihttps://FranchiseForEveryone.com

E drejta ekskluzive me shpagim të shpejtë janë ato ekskluzivitete që kërkohen nga klientët, për shkak të kërkesës, për një produkt të veçantë, mallra, shërbime. Kompania jonë moderne USU Software ofron një listë të plotë të franshizave që paguajnë shpejt, të cilat, për shkak të emrit të njohur dhe të njohur, fitojnë vrullin e nevojshëm në një format të shpejtë. Franshizione me pagesë të shpejtë ose me shpagim të shpejtë të zgjedhur nga specialistët tanë, duke zhvilluar biseda të hollësishme me klientët, ku kriteret kryesore janë përfitimi financiar, dëshira për tu zhvilluar, prania e një ndërmarrjeje. Kompania USU Software ofron një listë të ideve të ndryshme për krijimin e zyrës tuaj. Sa më shumë që promovohet marka, aq më e shtrenjtë është kostoja e privilegjit të kthimit të shpejtë. Duhet të theksohet se për secilin projekt, koha e tij është caktuar për arritjen e fitimit, punonjësit tanë vendosin një periudhë të përafërt në strategji. Në lidhje me këtë, shumë varet nga vetë klientët, të cilët zhvillojnë aktivitetet e fituara, me dëshirën për të bërë shpejt një fitim. Kompania jonë USU Software, me një listë të strategjive për të gjetur, është në listën e kompanive që ofrojnë privilegj të kthimit të shpejtë në formate dhe drejtime të ndryshme. Për të gjetur informacione më të hollësishme në lidhje me kompaninë tonë, ju keni sukses me studimin e një siti të specializuar, me një listë të informacionit të kontaktit në formën e numrave të telefonit, adresave dhe postës.

Organizata e Softuerëve USU është e gatshme të punojë si me klientët e vendit tonë ashtu edhe me kompanitë e huaja të privilegjit që marrin franshiza me shpagim të shpejtë. Ekipi i organizatës USU Software u zgjodh në një mënyrë të detajuar pasi që çdo punonjës duhet t'i përmbahet plotësisht kërkesave të përcaktuara për të marrë rezultatin e dëshiruar. Klientët më fitimprurës janë në gjendje të krijojnë degë shtesë në të ardhmen pasi që në këtë lloj biznesi të franshizave, nuk është e nevojshme të filloni një projekt nga e para. Në lidhje me atë që saktësisht në këtë aspekt, klientët që hezitojnë të krijojnë një biznes më vete gjejnë shumë përparësi. Pas përfundimit të kontratave, klientët marrin të drejtën për të zhvilluar biznesin e fituar me shpagim të shpejtë. Për më tepër, në formatin e informacionit, organizata ofron njohuri të rëndësishme mbi marketingun dhe ndërtimin e shitjeve të suksesshme, si seminare të zhvilluara nga specialistë. Nëse dëshironi të merrni një projekt biznesi të suksesshëm me cilësi të lartë dhe efektiv, atëherë duhet të hyni në një partneritet me USU Software, i cili ndihmon në zgjedhjen e franshizave me shpagim të shpejtë dhe me pagesa të shpejta dhe të dilni ndërkombëtar.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë