1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow

Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit

Reklamat e gjetura: 609

#1

RE / MAX

RE / MAX

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 6 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Prona
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) u themelua 40 vjet më parë në Denver, Colorado, SHBA dhe aktualisht operon në më shumë se 90 vende të botës. Që nga janari 2014, RE / MAX ka ardhur në Republikën e Bjellorusisë. RE / MAX është një kompani e pasurive të patundshme me famë botërore dhe e besueshme. Më shumë se 7,000 zyra funksionojnë në më shumë se 90 vende, duke punësuar rreth 120,000 agjentë të pasurive të patundshme. RE / MAX Franchise RE / MAX është një kompani ekskluziviteti në të cilën secila zyrë dhe degë është e pavarur, por i përmbahet rreptësisht rregullave të përgjithshme të kompanisë, kushteve të punës dhe bashkëpunimit, si dhe respektohet kodi moral dhe etik. RE / MAX u siguron franshizave të saj një model biznesi të gatshëm, të provuar me mbështetje të plotë gjatë gjithë periudhës së funksionimit të tij, duke i lejuar secilit anëtar të këtij rrjeti të përfitojë nga përdorimi i imazhit dhe markës së një kompanie ndërkombëtare.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Makey

Makey

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan me pakicë
Kompania Makey është zhvilluar me sukses për më shumë se 20 vjet dhe me të drejtë konsiderohet si një nga prodhuesit kryesorë të gërshetave të lëkurës me cilësi të lartë, pajisje biznesi dhe sende të brendshme. Ne i vlerësojmë zejtarët tanë dhe jemi krenarë për ta, sepse falë përpjekjeve të tyre marka jonë është bërë e njohur, dhe produktet janë në kërkesë të vazhdueshme jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Sidoqoftë, kjo është e natyrshme, sepse kompania jonë punëson mjeshtra të talentuar me arsim të lartë arti. Makey Franchise "Makey" është një ofertë unike në tregun e ekskluzivitetit të suvenireve të bëra me dorë prej lëkure të vërtetë. - Ne ofrojmë zgjidhje të gatshme për fillimin e një biznesi, më tërheqës për sa i përket investimit, me norma të shkëlqyera të shlyerjes. Makey - Ne ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm për një shitore me pakicë. Ne ofrojmë skica dhe opsione optimale për vendndodhjen e pajisjeve komerciale.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Eurocover

Eurocover

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Dyqan mallrash
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: ekskluziviteti EUROCECHOL është një mundësi për të filluar biznesin tuaj fitimprurës me investime minimale! Blerësi juaj i mundshëm jeton pas çdo dere, sepse është e vështirë të imagjinohet një zyrë, apartament, shtëpi, dacha, kafene apo restorant pa mobilje të veshur me susta. Një shembull i thjeshtë i llogaritjes së kapacitetit të tregut për Eurocovers në qytetin tuaj: Le të themi se popullsia e qytetit është 300,000 njerëz, familja mesatare është 4 persona. Gjithsej: 75,000 familje. Sipas parashikimeve më pesimiste, vetëm 2% e familjeve do të bëhen klientët tuaj brenda një viti, që është 1.500 kontrolle. Çeku mesatar në dyqanet tona është 123 USD, 184,300 USD në të ardhura mesatare vjetore, d.m.th. 15,360 dollarë në muaj. 2% e ardhshëm do të bëhen blerësit tuaj për vitin e ardhshëm, dhe cikli i përsëritur i blerjeve për Eurocovers është mesatarisht 3-5 vjet. Eurocovers Franchise Eurocovers janë: 1. Mallra ekskluzive Kompania është distributori ekskluziv i Eurocovers në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

JU KAFE

JU KAFE

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Kafene
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përfitim ekonomik: Investim i ulët për bizneset e mesme. Produkte shumë margjinale Rezistente ndaj ndryshimeve sezonale biznes Stafi i vogël i punonjësve Likuiditeti i ndërmarrjes Dinamika pozitive e treguesve ekonomikë nga muajt e parë të funksionimit Udhëzime hap pas hapi për hapjen e një ndërmarrje Produktet kryesore të ndërmarrjes: 1. Kartë kafeje (kafe përzierje e pjekur) 2. tEAS vet Autori i 3. smoothies autores 4 .Cacao qasje automatizimi sistematizimi sanduiçe objektit të plotë objektit 5. autorit nga kudo në botë i gjerë analytics i treguesve objektit Njoftimi i mungesës së mallrave në depo Customer besnikërisë sistemit të objektit të sistemit Bonus për individualitet ftuar Client bazë objektit Më shumë se 40 produkt ekskluziv receta specializim të gjerë të punonjësve librit Exclusive brendshme markave që bashkon të gjitha trajnimet institucione punonjës në bazë të shkollës tonë të barista
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Kthimi i franshizështtps://FranchiseForEveryone.com

Kthimi nga investimi i ekskluzivitetit ka një ndikim të rëndësishëm në zhvillimin e organizatës që zhvillon biznes bashkëpunues me USU Software. Për të marrë një shpagim në një ekskluzivitet, duhet të kontaktoni specialistët tanë të cilët mund t'u tregojnë financuesve të mundshëm në një format të drejtpërdrejtë një model të zhvillimit të biznesit. Ju gradualisht jeni në gjendje të krijoni biz me një kthim të burimeve monetare, në lidhje me të cilën ekskluziviteti, si një produkt i punës së rëndësishme të bërë, sjell fitimin e nevojshëm. Muchshtë shumë më e lehtë të zhvillosh një kthim të franshizës sesa të planifikosh vetë biznesin tënd të ardhshëm. Duhet të theksohet se rreziqet e operimit të kthimit të investimit të ekskluzivitetit zvogëlohen ndjeshëm nëse jeni plotësisht në përputhje me këshillat që specialistët tanë japin. Për të filluar biznesin tuaj, kompania USU Software mund të ofrojë programe të ndryshme dhe ide të përbashkëta bashkëpunimi në lidhje me krijimin e bizit tuaj. Mund të themi se ana punuese e ekipit të zgjedhur USU Software është përqendruar në zhvillimin e projekteve në mënyrën më të mirë, me një kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e kompanisë për kthimin e zgjedhur të ideve të bizit. Ju mund të hapni një zyrë me propozime unike biznesi nga kompania jonë USU Software, e cila ka programe investimi, si dhe projekte të ndryshme investimesh të zhvilluara me një plan të plotë të detajuar. Duhet të theksohet se hapja e një ekskluziviteti me kthimin e burimeve të investimit vlen për përfitimet financiare që ju nevojiten për të investuar.

Për periudhën e kthimit të projektit, vlen të llogaritet saktë të gjitha rreziqet ekzistuese, të cilat, në rastin e përvetësimit të një strategjie, praktikisht zvogëlohen në zero. Dhënia e të drejtës për të përdorur një markë tregtare, me formimin e aspekteve të marketingut, ligjor dhe komercial të menaxhimit të një strategjie me kthim në kohë, ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të kolapsit në krijimin e biz-it të ekskluzivitetit. Bëhuni një biznes fitimprurës, me një shpagim të investimeve të franshizës dhe, pas një kohe, një projekt plotësisht operacional për të cilin të gjitha levat e presionit shfaqen me kalimin e kohës. Afarizmi me një kthim drafti investimi aktualisht është shumë popullor, me shumë drejtime të ndryshme, nga të cilët secili blerës mund të zgjedhë një projekt që i përshtatet xhepit të tij. Isshtë më mirë të blini një ide kthyese duke diskutuar çdo nuancë rreziqesh me ekspertët e kompanisë USU Software, të cilët, për të promovuar idetë tuaja, kryejnë një intervistë të plotë me ju me një studim të hollësishëm të projektit kryesor të formatit të zgjedhur. Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth kompanisë Software USU, ne mund t'ju rekomandojmë të vizitoni faqen tonë elektronike, ku do të merrni një listë të plotë në formën e detajuar të informacionit të dobishëm në lidhje me sigurimin e projekteve tona të investimeve të shpagimit. Faqja gjithashtu ofron një listë të numrave të kontaktit dhe adresave të postës elektronike, si dhe informacione ligjore për të ndihmuar blerësit dhe palët e interesuara të kontaktojnë stafin tonë. Me fjalë të tjera, kompania jonë USU Software, që ofron biznes me qira, dëshmohet nga cilësia dhe efikasiteti, pasi që është shumë më e lehtë të zhvillosh një strategji të gatshme sesa të bësh biz më vete. Ju mund të merrni një franshizë shpagimi me një listë të plotë të udhëzimeve të funksionimit, me një përshkrim të metodave të shitjes, për të zhvilluar dhe zgjeruar me shpejtësi fushën e veprimtarive, duke trajnuar punonjësit. Kostoja e hapjes së një ekskluziviteti komercial shpagimi ndryshon në varësi të vetëdijes së markës dhe popullaritetit të organizatës partnere.

Mund të themi që ju paguani para për një rrugë tashmë të menduar drejt suksesit, ku ekziston një projekt i përgatitur i zhvillimit, nga të filloni dhe si të veproni në të ardhmen për të përballuar situatat. Në të ardhmen, do ta gjeni veten në rrugën tuaj për idenë tuaj të shpagimit, si dhe mundësitë e zhvillimit në shkallë të gjerë përmes projekteve unike të kompanisë sonë të investimeve USU Software. Detyra kryesore e klientëve është zgjedhja e duhur e ekskluzivitetit, për ta sjellë projektin të kthejë investimin. Punonjësit tanë ju shoqërojnë derisa të keni sukses, duke ndihmuar dhe sugjeruar veprimet e duhura sipas nevojës. Duhet të theksohet se një ekskluzivitet fitimprurës është një mënyrë e mirë për të përdorur modelin biz të dikujt tjetër për të filluar një sipërmarrës. në një fushë pa një investim të madh, duke përdorur emrin e organizatës. Kështu, çdo firmë tregtare fiton të drejtat për bashkëpunim paralel dhe hap degën e saj, duke pasur të gjitha mundësitë për të arritur suksesin në kohën më të shkurtër të mundshme. Ju duhet të kuptoni se për të krijuar një biznesin tuaj me cilësi të lartë dhe efektive, ju thjesht duhet të aplikoni për një ekskluzivitet kthimi, të hapni me dëshirë biznesin tuaj, duke bashkëpunuar me kompaninë tonë të kualifikuar të softuerit USU.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë