1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow

Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit

Reklamat e gjetura: 188

#1

Pressto

Pressto

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 157000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 36
firstKategoria: Pastrim kimik
Përshkrimi i ekskluzivitetit sipas ekskluzivitetit: Ekskluziviteti i pastruesve të thatë spanjollë, i filluar në Madrid në 1994. Deri më sot, kompania ka promovuar me sukses konceptin e saj të biznesit në 23 vende në pesë kontinente, dhe tani i vë vetes detyrën e zhvillimit të rrjetit të saj në tregun Bjellorus. Pressto veçon Bjellorusinë si një treg premtues për një model biznesi të konsoliduar siç është Pressto, ku shërbimet me cilësi të lartë po rriten vazhdimisht në kërkesë. Në këtë fazë të zhvillimit të tregut të ekskluzivitetit në Bjellorusi, kërkesa për shërbime lavanderi dhe pastrimi kimik po rritet. Pse ekskluziviteti Pressto është investimi më i mirë i biznesit. Disa nga suksesi i madh i Presstos mund t'i atribuohen në mënyra të ndryshme, nga zgjidhjet unike për secilin lloj pastrimi kimik e deri te përshtatja e shërbimeve të shumta në një lavanderi. Pressto ofron një koncept të ri biznesi të bazuar në inovacion të vazhdueshëm dhe procese kërkimore.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 225 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Rrobat e foshnjës, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Marka e fëmijëve LDCP (La Compagnie de Petits - përkthimi i emrit "në shoqërinë e fëmijëve") është një markë e segmentit masiv të kompanisë franceze H3M SAS, e shpërndarë ekskluzivisht në dyqanet e markave që funksionojnë sipas tek modeli i ekskluzivitetit. Ka më shumë se 250 dyqane të markës LDCP në botë (dyqanet e kësaj marke janë të hapura në Francë, Itali, Spanjë, Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Kinë, Hong Kong, Afrikën e Jugut, etj.). Në Rusi, dyqani i parë u hap në shtator 2015 në Krasnodar, në Moskë në dhjetor 2015. Petits Kushtet e punës Veshjet e markës LDCP shiten në dyqane të markës, nuk shpërndahen në dyqane me shumë marka dhe në internet. Modeli i biznesit është një ekskluzivitet. Dizajni i dyqanit është rreptësisht në përputhje me konceptin e kompanisë dhe furnizohet në bazë të gardianit. Sipërfaqja minimale e dyqanit është 60 sq.m. Në rajone, kompania ofron një ekskluzive për qytetin (ose rajonin). Prodhimi i pajisjeve tregtare është i certifikuar nga marka dhe mund të shitet në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

BIZZARRO

BIZZARRO

firstNjë tarifë fillestare: 12000 $
moneyKërkohen investime: 26000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Përparësitë kryesore të punës në ekskluzivitet me kompaninë BIZZARRO: Mallrat jepen për shitje dhe komision! Ju kurrë nuk do të keni një produkt jolikuid të mbetur. Koncepti i plotë i biznesit Ne do t'ju sjellim të gjithë teknologjinë e shitjes së produkteve tona. Fituesit të franshizës i është dhënë e drejta për tregti ekskluzive në qytetin e tyre. Ne nuk krijojmë konkurrencë midis partnerëve tanë. Një zbritje shtesë prej 15%, ose punë sipas kushteve të një marrëveshjeje komisioni Ne u japim partnerëve tanë franchisee mundësinë për të fituar më shumë se të gjithë klientët tanë të tjerë në mënyrë që të paguajnë shpejt investimet e tyre në hapjen e dyqaneve. Ardhja javore e asortimentit të ri Pranimi i rregullt javor i produkteve të reja në dyqanet e markave tona i lejon ata të duken gjithmonë të freskët, u mëson klientëve të vizitojnë dyqanet më shpesh dhe të interesohen për produktet e reja.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Kafene Mu-mu

Kafene Mu-mu

firstNjë tarifë fillestare: 44000 $
moneyKërkohen investime: 440000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 24
firstKategoria: Kafene, Nje restorant
Informacion në lidhje me atë që është një franchisor. Ne hapëm kafenenë tonë të parë në vitin 2000, duke e quajtur atë MU-MU, për më tepër, ky ishte hapi i parë, por shumë i sigurt që ndërmorëm për hapjen e një rrjeti të kafeneve që funksionojnë në një format demokratik të çmimeve dhe në të njëjtën kohë, enët korrespondojnë me nivelin restorant, kjo është një kafene popullore vërtetë. Për momentin, rrjeti ynë përfshin 43 pika shitje, për më tepër, 7 prej tyre janë të vendosura në territorin e aeroporteve, ato punojnë brenda kuadrit të ekskluzivitetit. Gjatë 19 viteve të punës së suksesshme, ne kemi mbledhur një përvojë të pasur, e cila bazohet në eksperimente personale që janë kurorëzuar me sukses; ne ishim me fat, ne zbatuam një numër të madh idesh dhe e përfunduam mirë projektin, dhe më e rëndësishmja, njerëzit janë të lumtur, ata janë ushqyer mirë dhe vlerësojnë shërbimin tonë. MU-MU është një kafene ku mund të hani vërtet shijshëm, për më tepër, me të gjithë familjen e madhe, përveç kësaj, ky vend është menduar për tubime të përbashkëta me miqtë dhe të njohurit, natyrisht, kolegët dhe miqtë.
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Khinkalnya

Khinkalnya

firstNjë tarifë fillestare: 15000 $
moneyKërkohen investime: 70000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 15
firstKategoria: Kuzhine, Nje restorant
Përshkrimi i ekskluzivitetit: Khinkalnya është një restorant me një produkt të vetëm, ku pjata kryesore është khinkali - qese me lëng brumi të ngushtë me viçi dhe supë. Nga 2015 deri më sot, 50 restorante Khinkalnya kanë filluar të funksionojnë në Ukrainë, Poloni, Lituani dhe Bjellorusi, 46 prej tyre operojnë nën sistemin e ekskluzivitetit. Ekskluziviteti i restorantit Khinkalnya is është tërheqës për investitorët me investime relativisht të vogla. Por komponenti kryesor i suksesit është ushqimi vërtet i shijshëm dhe i lirë. Menyja merr një faqe dhe përbëhet nga hite të kuzhinës gjeorgjiane: khinkali, khachapuri, pjata të pjekura në skarë, kharcho, shumë perime dhe barishte, verë dhe chacha gjeorgjiane. Pse Khinkalnya? • Khinkali është një trend i ri në tregun e restoranteve, i cili po zëvendëson popullaritetin e formateve të picave, hamburgerëve dhe sushi. • besnikëria e kulturës gjeorgjiane ukrainase - mikpritja, kuzhina gjeorgjiane, traditat e festave, këndimi. • koncepti është i qartë për një auditor të gjerë
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Periudha e shpagimit të ekskluzivitetithttps://FranchiseForEveryone.com

Periudhat e shpagimit të një ekskluziviteti në pakicë, si zona më e zakonshme e aktivitetit për përdorimin e një ekskluziviteti, sipas statistikave, ndryshojnë nga dy muaj ose më shumë kur merrni të ardhura gjysmë mujore në 25-35 përqind të fondeve të investuara. Marrja e një përfitimi kaq të lartë, me një normë të shpejtë qarkullimi të parave, karakterizon përgatitjen e mirë të organizimit kompleks të procesit të tregtimit, zgjedhjen korrekte të gamës së fituar të ekskluzivitetit të mallrave, praninë e 'aftësisë' tregtare dhe 'venës' sipërmarrëse për të përdorur një popullor markë Organizatorët e mirë të bizave të ekskluzivitetit dallohen nga aftësia për të vendosur në mënyrë korrekte përparësitë ekonomike të marketingut të rrjetit mbi kërkesën e vlerësuar për sa i përket shitjeve në rajonin dhe zonën e tyre. Vlerësoni në mënyrë korrekte konkurrencën e tregut, kryeni llogaritjet e sakta analitike të shpagimit të të ardhurave të parashikuara, në kombinim me trafikun e "rrjedhës" njerëzore dhe popullaritetin në mesin e popullatës së pikës së shitjes me pakicë, janë çelësi i suksesit dhe periudhat e ripagimit të shpejtë të ekskluzivitetit të sapo gjetur. Theshtë favor i një biznesi me një ekskluzivitet, një metodë e integruar e llogaritjes së aktiviteteve të biznesit shpagim, që përcakton periudhat e shpagimit të ekskluzivitetit dhe marrjen e përfitimit të lartë në tregti, një gamë të gjerë të mallrave, në ofrimin e shërbimeve të konsumatorit dhe familjen e popullsisë sherbimet


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë