1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow

Ekskluzivitet në kërkesë

Reklamat e gjetura: 839
pushpin

#1

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 0 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 1
firstKategoria: Programet, Kontabiliteti
Programet për çdo lloj biznesi! Shtë e pamundur për një biznes pa softuer të kontrollojë punën e një ndërmarrjeje dhe të gjitha sferat e saj të veprimtarisë. Çdo ditë një kompani e tillë pëson humbje të mëdha sepse nuk mund të analizojë dobësitë e saj dhe t'i përmirësojë ato. Një lidhje e dobët mund të jetë gjithçka: një artikull jopopullor që organizata vazhdon të blejë për shitje; një shërbim që nuk sjell fitimin e pritur për shkak të reklamës së keqe; punonjësit e ndërmarrjes, efikasiteti i punës së të cilëve nuk është mjaft i mirë; edhe me shume. Bëhuni përfaqësuesi ynë në vendin ose qytetin tuaj dhe fitoni në segmentin më tretës - në biznes!
Ekskluzivitet i grave
Ekskluzivitet i grave
Franshizat mashkullore
Franshizat mashkullore
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
Dyqane me mallra të lira
Dyqane me mallra të lira
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet falas
Ekskluzivitet falas
Biznes i gatshëm
Biznes i gatshëm

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

RE / MAX

RE / MAX

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 6 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Prona
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) u themelua 40 vjet më parë në Denver, Colorado, SHBA dhe aktualisht operon në më shumë se 90 vende të botës. Që nga janari 2014, RE / MAX ka ardhur në Republikën e Bjellorusisë. RE / MAX është një kompani e pasurive të patundshme me famë botërore dhe e besueshme. Më shumë se 7,000 zyra funksionojnë në më shumë se 90 vende, duke punësuar rreth 120,000 agjentë të pasurive të patundshme. RE / MAX Franchise RE / MAX është një kompani ekskluziviteti në të cilën secila zyrë dhe degë është e pavarur, por i përmbahet rreptësisht rregullave të përgjithshme të kompanisë, kushteve të punës dhe bashkëpunimit, si dhe respektohet kodi moral dhe etik. RE / MAX u siguron franshizave të saj një model biznesi të gatshëm, të provuar me mbështetje të plotë gjatë gjithë periudhës së funksionimit të tij, duke i lejuar secilit anëtar të këtij rrjeti të përfitojë nga përdorimi i imazhit dhe markës së një kompanie ndërkombëtare.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Pressto

Pressto

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 157000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 36
firstKategoria: Pastrim kimik
Përshkrimi i ekskluzivitetit sipas ekskluzivitetit: Ekskluziviteti i pastruesve të thatë spanjollë, i filluar në Madrid në 1994. Deri më sot, kompania ka promovuar me sukses konceptin e saj të biznesit në 23 vende në pesë kontinente, dhe tani i vë vetes detyrën e zhvillimit të rrjetit të saj në tregun Bjellorus. Pressto veçon Bjellorusinë si një treg premtues për një model biznesi të konsoliduar siç është Pressto, ku shërbimet me cilësi të lartë po rriten vazhdimisht në kërkesë. Në këtë fazë të zhvillimit të tregut të ekskluzivitetit në Bjellorusi, kërkesa për shërbime lavanderi dhe pastrimi kimik po rritet. Pse ekskluziviteti Pressto është investimi më i mirë i biznesit. Disa nga suksesi i madh i Presstos mund t'i atribuohen në mënyra të ndryshme, nga zgjidhjet unike për secilin lloj pastrimi kimik e deri te përshtatja e shërbimeve të shumta në një lavanderi. Pressto ofron një koncept të ri biznesi të bazuar në inovacion të vazhdueshëm dhe procese kërkimore.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Makey

Makey

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan me pakicë
Kompania Makey është zhvilluar me sukses për më shumë se 20 vjet dhe me të drejtë konsiderohet si një nga prodhuesit kryesorë të gërshetave të lëkurës me cilësi të lartë, pajisje biznesi dhe sende të brendshme. Ne i vlerësojmë zejtarët tanë dhe jemi krenarë për ta, sepse falë përpjekjeve të tyre marka jonë është bërë e njohur, dhe produktet janë në kërkesë të vazhdueshme jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Sidoqoftë, kjo është e natyrshme, sepse kompania jonë punëson mjeshtra të talentuar me arsim të lartë arti. Makey Franchise "Makey" është një ofertë unike në tregun e ekskluzivitetit të suvenireve të bëra me dorë prej lëkure të vërtetë. - Ne ofrojmë zgjidhje të gatshme për fillimin e një biznesi, më tërheqës për sa i përket investimit, me norma të shkëlqyera të shlyerjes. Makey - Ne ju ndihmojmë të gjeni një vend të përshtatshëm për një shitore me pakicë. Ne ofrojmë skica dhe opsione optimale për vendndodhjen e pajisjeve komerciale.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë videoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet në kërkesëhttps://FranchiseForEveryone.com

Çdo sipërmarrës dëshiron të blejë ekskluzivitete të kërkuara të një marke të njohur për aktivitetet e tyre tregtare, me përdorim të lirë, në biznes dhe shpagim të shpejtë. Sidoqoftë, këtu lind paradoksi i kontradiktit të një lidhje logjike midis një marke popullore tregtare, emrit të markës dhe përdorimit të lirë, pasi që sa më e lartë të jetë klasa, modeli dhe marka, aq më e shtrenjtë është përdorimi dhe mirëmbajtja e tij në biznesin e franshizave . Pagesat e parave të gatshme në formën e një pagese të njëhershme, shumat mujore dhe tarifat e rregullta të reklamave, për përdorimin e një logoje të njohur dhe të njohur të produktit, kërkojnë një investim të madh parash, injeksione dhe kosto. Pagesa në kohë e të gjitha kostove të ndërlidhura të biznesit nga ekskluzivitetet e kërkuara kërkon një qarkullim të mirë të rrjedhës së parave, përmes një llogarie bankare, organizimit të mirë të punës, një rrjeti të zhvilluar dhe të zgjeruar të shitjes me pakicë, një qarkullimi të lartë të trafikut dhe shumë zona katrore me pakicë, me një hapësirë të gjerë gamë e mallrave. Prandaj, për promovimin e biznesit, ju duhet reklamim i mëtejshëm, marrje dhe shkarkim i pajisjeve të tregtisë dhe prodhimit, duke rritur numrin e nëpunësve të shitjeve, menaxherëve, konsulentëve, personelit teknologjik, të prodhimit dhe shërbimit. Kur punoni me një ekskluzivitet të kërkuar të blerë, gjëja kryesore është të llogarisni saktë çmimin e shitjes së mallrave dhe produkteve, me rikuperimin e të gjitha kostove themelore dhe ndihmëse duke llogaritur koston e kostove. Kostoja e lartë e shitjes së mallrave dhe produkteve duke përdorur markën e franchisor mund të ‘frikësojë një blerës masiv, dhe ai do të refuzojë të blejë një produkt të shtrenjtë. Në praktikë, zinxhirët me pakicë që shesin marka të njohura dhe të shtrenjta kanë klientelën e tyre të themeluar dhe një bazë të zgjedhur, individuale, të respektuar dhe solide të klientëve që blejnë saktësisht një markë të veçantë. Ka shumë pak vizitorë të rastësishëm, veçanërisht blerës të shumtë, në pika të tilla.

Për një kontigjent të tregtisë masive, që do të thotë shtresat kryesore të popullsisë, është e nevojshme t'i qasemi aktiviteteve me ekskluzivitete të kërkuara me një qëndrim të veçantë, për të gjetur "mesataren e artë", markat tregtare ishin të përballueshme për ta dhe ata besonin në cilësinë e vetë mallrat dhe shërbimet. Në praktikën botërore, ekskluzivitetet e mallrave, industrisë dhe biznesit janë të pranishme dhe të përhapura, ndërsa ekskluzivitetet e mallrave zënë nëntëdhjetë përqind të xhiros. Franshizat më të njohura për ekskluzivitetet e mallrave shoqërohen me shitjen e picave, kafe të gatshme, veshje, këpucë, pajisje elektronike dhe shtëpiake, makina dhe për shitjen e tyre biznesmenët hapin dyqane dhe dyqane markash. Suksesi i shitjeve në ekskluzivitetet e mallrave kryesisht varet nga aftësia profesionale e konsulentëve dhe menaxherëve të shitjeve për të paraqitur produktin e përfunduar tek blerësi në mënyrë që ata të jenë të lumtur, të gatshëm për të blerë mallra dhe, të kënaqur me një blerje të suksesshme, të largohen nga dyqanet. Marrja e efektivitetit në ekskluzivitetet e kërkuara shoqërohet me trajnimin e vazhdueshëm të personelit, në pajisje shumë të kualifikuara dhe aftësi të fituara, me shkathtësi dhe me vetëdijen e biznesit për të shitur produktin. Trajnim i detyrueshëm dhe uebinar për procesin e trajnimit midis punonjësve të përfshirë në shitjen e produkteve, me arritjen e talentit dhe thirrjes profesionale, për të detyruar me edukatë, mjeshtëri dhe shkathtësi klientin të bëjë një blerje, gjë që vërteton edhe një herë vërtetësinë se "personeli është gjithçka" ' Franshizat e kërkuara janë të kërkuara, sepse me një qasje të arsyeshme, organizative, të integruar në sistem, ato shpejt paguajnë, duke i sjellë të ardhura të mira sipërmarrësit-franchisee. Isshtë një qasje e integruar dhe e qëllimshme për të organizuar një projekt biznesi ekskluzivitet, me një plan biznesi të zhvilluar mirë, një studim të hollësishëm dhe hulumtim të marrëdhënieve të tregut dhe analiza të blerësve efektivë të kërkuar, që sjell një shpagim të shpejtë dhe sjell ekskluzivitetet në kategoria dhe lista e atyre që kërkohen. Kryerja e një pune paraprake analitike mbi dinamikën e flukseve financiare nga investimet e investuara, me një llogaritje ekonomike, të llogaritur të një parashikimi biznesi, mbi rrjedhën e parave, llogaritjen e projektit të të ardhurave, shpenzimeve dhe fitimit japin çdo arsye për të bërë një ekskluzivitet të paguar në kërkesë. Hartimi i qëllimeve të planifikimit strategjik dhe planifikimi i detyrave taktike kompetente të shpërndarjes, numri i investimeve fillestare, për të maksimizuar fitimin, për të ruajtur një ekuilibër të fortë dhe 'balancimin' midis kostos së franshizave dhe kostove të ardhshme të të bërit biznes, është provë dhe formë një përfundim i arsyetuar se zgjedhja e franshizave ishte bërë e saktë dhe franshizat e kërkuara ishin blerë.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë