1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow

Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë

Reklamat e gjetura: 18

#1

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Udhëheqës

Udhëheqës

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 18000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 9
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Qendra arsimore "Leader" aktualisht trajnon qindra studentë në 27 qytete të Bjellorusisë dhe për 19 vjet punë të suksesshme ka thithur traditat më të mira arsimore, duke futur vazhdimisht metoda dhe teknologji moderne në procesin arsimor. Kurset e Qendrës Edukative "Leader" janë njohur vazhdimisht si kurse # 1 në Bjellorusi sipas rezultateve të çmimeve dhe konkurseve, të tilla si "Zgjedhja e Vitit", "Marka e Popullit", "Udhëheqësi i Vitit", " Marka e Vitit "," Produktet më të mira të Bjellorusisë ". Për shkak të cilësisë së lartë të shërbimeve arsimore, "Leader" është bërë një nga qendrat më të mëdha në Bjellorusi. Gjatë gjithë periudhës së punës, më shumë se 70,000 studentë kanë përfunduar me sukses trajnimin. Qendra arsimore "Leader" ofron trajnime në më shumë se 100 programe trajnimi. Ne ndjekim të gjitha tendencat dhe azhurnojmë me kohë manualet, programet metodologjike, si dhe shtojmë drejtime të reja. Të gjithë mësuesit e qendrës janë praktikues profesionistë shumë të kualifikuar.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Fëmija Global

Fëmija Global

firstNjë tarifë fillestare: 15000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franchisor: Bëhuni pjesë e rrjetit Global Child të klubeve arsimore ndërkombëtare! Bashkohuni me një nga drejtuesit e arsimit jashtëshkollor në vendin tonë. Sot Global Child është: - anëtar i shoqatës arsimore ndërkombëtare ICEF; - 7 vjet punë të suksesshme; - më shumë se 10 programe unike për të zhvilluar potencialin e studentëve tanë; - më shumë se 1500 të diplomuar që kanë përfunduar trajnimin; - oferta për mosha të ndryshme - nga 6 muaj deri në 11 vjet; - përzgjedhjen dhe trajnimin e mësuesve me përvojë dhe psikologëve të fëmijëve; - një qasje individuale për secilin fëmijë në çdo fazë. Programet Globale të Fëmijëve bazohen në metodologjinë unike të Sistemit Arsimor Dygjuhësor. Klubi gjithashtu ofron një mundësi për nxënësit e shkollës që të studiojnë një gjuhë të huaj në Angli, Maltë, Spanjë dhe vende të tjera, duke krijuar rrjete partnere për të vazhduar arsimin e tyre në forma të ndryshme.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

KLUBI ROBBO

KLUBI ROBBO

firstNjë tarifë fillestare: 1200 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 120 $
timeShpagim Numri i muajve: 9
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Shkolla e programimit
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Në lidhje me programin e hapur të Belinvestbank për huadhënie fitimprurëse për blerësit e ekskluzivitetit me norma të ulëta interesi (5-7%), ne sugjerojmë të merrni parasysh një ekskluzivitet për një shkollë për fëmijë të robotikës dhe programimit. Problemi i edukimit në botën moderne është mësimi i teknologjisë si magji me efektin e një kutie të zezë të mbyllur, nuk është e mundur që fëmijët të shikojnë dhe të zbulojnë thelbin e teknologjisë, ata mësojnë të jenë vetëm përdorues. ROBBO ka krijuar një grup pajisjesh dhe një kompleks metodologjik me plane mësimore, i cili lejon: fëmijët të jenë vërtet krijues, dhe jo vetëm përdorues të teknologjisë, mësues për të përmirësuar kualifikimet e tyre dhe për të mësuar disiplina moderne me cilësi të lartë, sipërmarrësit zbatojnë shpejt një zgjidhje gjithëpërfshirëse në qendrën e tyre të trajnimit dhe të fitojnë para. Dhe të gjithë së bashku për të zhvilluar aftësitë e tyre teknologjike dhe inxhinierike bazuar në softuer dhe pajisje falas
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Kimi me ngjyra Kimi argëtuese për fëmijët 6+

Kimi me ngjyra Kimi argëtuese për fëmijët 6+

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 4
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Kimi është ndoshta pjesa më e rëndësishme shkencore e shkencës natyrore. Kjo është shkenca e së tashmes dhe së ardhmes. Ne u fusim fëmijëve një dashuri për shkencën në një mënyrë lozonjare. Shumicën e kohës gjatë orëve të mësimit, fëmijët kryejnë eksperimente shkencore me duart e tyre. Fëmijët fillojnë të kuptojnë proceset themelore që ndodhin në botën përreth tyre. Një program arsimor unik për fëmijët, i cili është përpiluar nga kimistë të vërtetë me arsim të lartë të specializuar. Ne përdorëm përvojën më të mirë vendase dhe të huaj. Mësuesit tanë janë trajnuar dhe trajnuar në institucionet më të mira arsimore të vendit dhe Evropës. Ne vazhdimisht po zhvillojmë dhe plotësojmë programin. Si pjesë e klasave, ne vizitojmë fabrika dhe laboratorë të vërtetë kimikë. Çfarë përfshihet në koston e ekskluzivitetit: Qasja në programin unik të trajnimit dhe zhvillimit Kimi me ngjyra Trajnimi i punonjësve para fillimit të punës, konsultime në procesin e të gjithë punës Mësime dhe tema të klasës master. Këshilla të dobishme nga mësuesit me përvojë
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesëInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Ekskluzivitet Fëmijët e shkollështtps://FranchiseForEveryone.com

Ekskluziviteti i shkollës për fëmijë është një projekt përkatës dhe potencialisht fitimprurës. Gjatë zbatimit të tij, lehtë mund të hasni vështirësi. Ato duhet të kapërcehen lehtësisht pasi ekskluziviteti do të jetë në anën tuaj. Kryeni detyrat e caktuara, të udhëhequr nga një plan i paracaktuar. Kjo ju siguron një avantazh shumë serioz që ju ndihmon në përballjen konkurruese. Përfitoni nga një ekskluzivitet dhe optimizoni shkollën tuaj në mënyrë që të ofrojë një shërbim me cilësi të lartë. Alsoshtë gjithashtu e nevojshme të vendosni çmime që janë të përshtatshme për të tërhequr sa më shumë konsumatorë. Sigurisht, nëse jeni duke shitur një ekskluzivitet shkollor elitar, atëherë, në përputhje me rrethanat, çmimet duhet të jenë në të njëjtin nivel. Fëmijët e prindërve të pasur do ta duan institucionin tuaj nëse u ofroni atyre shërbime të shkëlqyera.

Gjithçka duhet të jetë e rregullt dhe e rregullt dhe të përputhet me modelin origjinal. Në fund të fundit, kjo është arsyeja pse ju po veproni në një ekskluzivitet për të kopjuar plotësisht modelin e jashtëm. Megjithatë, si dizajni i brendshëm ashtu edhe përmbajtja funksionale e shkollës duhet të sillen në përputhje me modelin origjinal. Punoni me edukimin e fëmijëve me mjeshtëri dhe shkathtësi, duke u siguruar atyre të gjitha njohuritë e nevojshme. Kjo është thelbësore për të udhëhequr kompaninë e fëmijëve tuaj drejt suksesit. Ekskluziviteti i qendrës së fëmijëve kryen me kompetencë të gjitha funksionet që i janë caktuar vetëm nëse zbatohet në mënyrë korrekte dhe të vazhdueshme. Një plan i hartuar paraprakisht ju jep përparësi në konkurrencë dhe duhet të përdoret në maksimum me ndikim të mirë.

Jepuni trajnimit të fëmijëve brenda shkollës tuaj të ekskluzivitetit vëmendjen e nevojshme që ata të përballojnë me kompetencë të gjitha detyrat e vendosura. Ju jeni në gjendje të arrini rezultate mbresëlënëse, atëherë kompania gjithashtu ka sukses. Si një shpërndarës ekskluziv, brenda kuadrit të ekskluzivitetit, ju mbani emrat e franshizës. Kompania që ju jep të drejtën për shpërndarje ekskluzive quhet franshizor. Prandaj, kontributet që bëni si shpërndarës gjithashtu duhet të transferohen. Së pari, nëse jeni duke punuar në ekskluzivitetin e fëmijëve, duhet të paguani një tarifë të njëhershme në fazën fillestare. Më tej, në baza mujore, ju duhet të transferoni para tek franshizori si 2 ndryshime. E para prej tyre quhet honorare, kësti i dytë mujor në realizimin e një ekskluziviteti quhet zbritje e reklamave globale. Në total, këto dy kontribute mund të shkojnë nga 3 në 9%, e cila llogaritet si pjesë e xhiros mujore që keni marrë.

Kjo shumë mund të llogaritet edhe si përqindje e të ardhurave. Ju tashmë duhet ta përcaktoni këtë kur negocioni me franshizorin. Përmbushni shkollën e fëmijëve tuaj sa më me aftësi të jetë e mundur pa humbur elementet e rëndësishme statistikore. Informacioni është një armë që mund të përdoret kundër konkurrentëve. Mos e humbisni shansin tuaj.

article Ekskluzivitet Programimi i fëmijëvehttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet për programimin e fëmijëve është një projekt biznesi shumë i përgjegjshëm, por potencialisht fitimprurës. Duke e zhvilluar atë si pjesë e një ekskluziviteti, mund të prisni që të merrni një numër avantazhesh konkurruese të rëndësishme dhe shumë të rëndësishme në treg. E para prej tyre është aftësia për të trajtuar me lehtësi punën e zyrës për të tërhequr klientë. Në fund të fundit, do të keni gjithçka që ju nevojitet për këtë. Me ekskluzivitetin e fëmijëve në dispozicionin tuaj, ju do të keni një shans për të fituar në përballjen konkurruese me një rezultat dërrmues. Kjo do të ndodhë për faktin se ju do të veproni në emër të një marke të njohur dhe të njohur. Për më tepër, të kesh të drejtën për të shfrytëzuar një markë të nivelit të lartë është në vetvete një plus domethënës. Ky është një lloj magneti për klientët e mundshëm. Nëse vendosni të filloni një ekskluzivitet programimi për fëmijë, atëherë duhet të mbani mend edhe detyrimet që keni ndaj markës.

Franshizori pret fatura mujore nga ju në llogaritë e tij kontrolluese. Së pari, janë honorare, dhe së dyti, është një transferim për reklamat globale. Në total, këto dy pagesa mund të shkojnë nga 3 në 6% në terma mujorë. Shuma do të llogaritet si pjesë e të ardhurave të fituara.

Jepini ekskluzivitetit të shkollës tuaj të programimit kujdesin dhe vëmendjen e duhur për t'u siguruar që është e optimizuar për fëmijët. Ekskluziviteti do t'ju ndihmojë në këtë çështje. Fituesi i franshizës do të ndajë një përvojë unike dhe të paçmueshme. Duke e përdorur atë siç është menduar, ju mund të dominoni në mënyrë efektive rivalët tuaj kryesorë të tregut. Konkurrenca e tregut mund të fitohet duke mposhtur kundërshtarët tuaj me një rezultat shkatërrues për ta. Zhvilloni ekskluzivitetin e programimit të fëmijëve në mënyrë sa më efikase dhe mos anashkaloni pjesë kritike të informacionit. Kompania juaj do të jetë në gjendje të ketë çdo shans për të arritur rezultate mbresëlënëse, atëherë, ju do të arrini suksesin. Vështirësitë e çdo formati mund të trajtohen në mënyrë efektive nëse jeni të përgatitur paraprakisht për të. Përgatituni para se të zbatoni një ekskluzivitet programimi për fëmijë.

Mblidhni informacionin përkatës, grupojeni atë duke përdorur mjetet e duhura. Për shembull, analiza swot është një nga teknikat më të larta për grupimin së bashku të asaj që mësoni në lidhje me pikat e forta dhe të dobëta të kompanisë tuaj. Gjithashtu, mundësitë dhe rreziqet e një projekti biznesi do të jenë të qarta për ju. Pastaj ekskluziviteti për programimin e fëmijëve do të sjellë nivele të larta të ardhurash.

article Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijëhttps://FranchiseForEveryone.com

Një ekskluzivitet për një qendër arsimore për fëmijë është një projekt biznesi mjaft kompleks, në zbatimin e të cilit sipërmarrja mund të përballet me vështirësi të mëdha. Së pari, kur punoni me fëmijë, ju jeni në rrezik të madh, pasi ata, ndryshe nga të rriturit, nuk qëndrojnë të qetë. Përveç kësaj, kur shet një ekskluzivitet, duhet të zbatosh me përpikëri të gjitha rregulloret e nevojshme, si dhe legjislacionin vendas. Kur bashkëveproni me një ekskluzivitet për një qendër të kujdesit për fëmijët, duhet të bindni prindërit se jeni plotësisht përgjegjës për pasardhësit e tyre. Përveç kësaj, do të jetë e mundur të krijoni të ardhura pak më të lehta se konkurrentët tuaj që veprojnë vetë. Pasi të keni realizuar një ekskluzivitet për një institucion të kujdesit për fëmijët, ju pranoni të paguani tarifa mujore deri në 9% të të ardhurave tuaja. Këto janë zbritje të honorareve për reklamat globale, të cilat i jepen në mënyrë të parevokueshme franchisor. Punoni me qendrën e edukimit të fëmijëve në një mënyrë të tillë që të ruani markën dhe të mos dëmtoni reputacionin e markës. Kjo është mjaft e lehtë për tu bërë pasi keni në dispozicion të gjitha mjetet që ju nevojiten.

Ato do të sigurohen nga franchisor në mënyrë që të mos keni vështirësi të konsiderueshme. Zbatoni një ekskluzivitet në mënyrë efikase dhe efikase, duke kryer të gjithë punën në zyrë pa gabime.

Një qendër arsimore për fëmijë ka nevojë për një dizajn kompetent, të cilin mund ta realizoni duke punuar me një ekskluzivitet. Kjo është një praktikë normale, duke zbatuar të cilën, nuk duhet të keni ndonjë vështirësi me një plan thelbësor. Një ekskluzivitet që funksionon në mënyrë efikase për një qendër arsimore për fëmijë do t'ju ofrojë një qarkullim të konsiderueshëm parash, sepse do të jeni në gjendje t'i shërbeni një numri të madh të klientëve. Njerëzit u besojnë markave që kanë një nivel të lartë të popullaritetit në skenën botërore. Prandaj, duhet të siguroni një shërbim të tillë, si dhe të mbani të lartë nivelin e shërbimit. Një ekskluzivitet që funksionon në mënyrë efikase për një qendër arsimore për fëmijë është shansi juaj për të arritur rezultate mbresëlënëse të përballjes konkurruese. Kjo është arritur jo vetëm për faktin se ju punoni në emër të një marke të njohur. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të dizajnoni aktivitetet tuaja të jashtme dhe të brendshme në një stil të vetëm të korporatave.

article Ekskluzivitet është shkollë për fëmijëhttps://FranchiseForEveryone.com

Ekskluziviteti i shkollës IT për fëmijët është një biznes shumë i rëndësishëm në ditët e sotme. Për të shmangur vështirësitë e rëndësishme gjatë zhvillimit të tij, kërkohet trajnim me cilësi të lartë dhe kompetent. Zhvilloni ekskluzivitetin tuaj shpejt pas krijimit të një plani biznesi. Do të ndihmojë në zhvillimin e ekskluzivitetit. Ju gjithmonë mund të kontrolloni atë që keni planifikuar dhe të krahasoni informacionin me atë që po ndodh në të vërtetë për momentin. Përdorni ekskluzivitetin me nivelin më të lartë të efikasitetit në mënyrë që të tejkaloni në mënyrë efektive çdo konkurrent të tregut dhe të mbizotëroni me besim në treg. Prania e një plani biznesi do t'ju ndihmojë të përfundoni me lehtësi të gjitha detyrat e nevojshme dhe kompania juaj do të jetë në gjendje të arrijë me lehtësi suksesin. Drejtojeni organizatën tuaj në më të mirën e aftësive tuaja me një grup të plotë mjetesh për ta bërë këtë. Një ekskluzivitet për një shkollë IT për fëmijët është një projekt biznesi, dhe ju duhet të shmangni çdo gabim të madh gjatë zhvillimit të tij.

Në fund të fundit, ju jeni përgjegjës për vizitorët e vegjël. Profshtë fitimprurëse të ndjekësh këtë shkollë, dhe të kesh një ekskluzivitet do të ndihmojë. Fëmijët do të ndihen mirë; prandaj, ata do të kënaqen duke vizituar ekskluzivitetin tuaj të shkollës IT. Veryshtë shumë e rëndësishme që njerëzit të kënaqen duke përdorur shërbimet tuaja. Nëse punoni me fëmijë, duke zbatuar një ekskluzivitet brenda kuadrit të një shkolle IT, atëherë duhet të jeni të vetëdijshëm qartë për faktin se siguria e tyre është parësore. Në fund të fundit, prindërit ju besojnë gjënë më të vlefshme që kanë përgjithësisht në jetën e tyre.

Zbatimi i një ekskluziviteti për një institucion IT lidhet me teknologjinë e informacionit. Prandaj, është e nevojshme të keni mjete të specializuara në dispozicionin tuaj. Për shembull, mund të jenë softuerë dhe kompjuterë. Ato duhet të jenë të përditësuara dhe të punojnë si duhet. Nuk ia vlen të blini pajisje të vjetra për një shkollë IT për fëmijët nën një ekskluzivitet, sepse duke vepruar kështu mund të shkaktoni dëm reputacioni për kompaninë tuaj. Pajisjet për një shkollë IT për fëmijët mund t'ju ofrohen nën një ekskluzivitet. E gjitha varet nga marrëveshja përfundimtare. Marrëveshja do të rregullojë marrëdhëniet midis dy palëve në zhvillimin e ekskluzivitetit të shkollës IT për fëmijët. Prandaj, në rast të një situate të diskutueshme, do t'ju duhet t'i referoheni kontratës, pasi ajo do të shërbejë si një lloj arbitri në këto lloj situatash.

article Ekskluzivitet Shkolla e programimit për fëmijëhttps://FranchiseForEveryone.com

Ekskluziviteti i një shkolle programimi për fëmijë është një lloj biznesi modern, gjatë zhvillimit të të cilit, duhet të mbani mend, ndër të tjera, se duhet t'i paguani franshizorit çdo muaj për të drejtën për të qenë shpërndarësi ekskluziv i emrit të markës së tyre. Kjo është një praktikë e zakonshme për biznese të ndryshme, jo vetëm për ekskluzivitetet e shkollave të programimit për fëmijë, dhe për këtë arsye kërkonte zhvillim në nivelin më të lartë të efektivitetit. Në ekskluzivitetin e një shkolle programimi për fëmijë, ju jeni personi përgjegjës, me fjalë të tjera, franshizuesi. Franshizori është kompania me të cilën ju punoni dhe merrni informacion të azhurnuar prej saj për krijimin e një projekti biznesi. Zbatoni ekskluzivitetin e fëmijëve në mënyrë të tillë që të mos ketë pretendime nga shteti. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se cilat standarde dhe ligje qeveritare duhet të ndiqen. Studioni informacionin përkatës paraprakisht në mënyrë që marrja e vendimeve të drejta të menaxhimit të mos ju shkaktojë ndonjë vështirësi. Organizoni një shkollë për fëmijë për programim dhe më pas, do të keni sukses. Dekorimi i nivelit të lartë në përputhje me modelet e huaja do t'ju japë një avantazh shtesë në konkurrencën konkurruese.

Përveç kësaj, duhet të jeni të qartë për faktin se shërbimi i shkëlqyer është rruga drejt suksesit. Nëse drejtoni një shkollë për fëmijë për një ekskluzivitet dhe ofroni shërbime programimi, atëherë duhet të jeni më të mirë se kundërshtarët tuaj, kjo është e lehtë të arrihet pasi do të keni çdo shans për këtë.

Kur jeni duke koduar për ekskluzivitetin e fëmijëve, duhet të jeni të qartë në lidhje me rreziqet me të cilat mund të përballeni. Kompania juaj do të ketë çdo shans për të fituar konkursin kur përdorni më efektivisht materialet e informacionit të marra nga franshizori. Sigurisht, zgjidhjet teknologjike, njohuritë, pajisjet, e gjithë kjo luan një rol të rëndësishëm. Gjithashtu, vetë fakti i shitjes së ekskluzivitetit tuaj për një shkollë programimi për fëmijë në emër të një marke të njohur është një magnet për konsumatorët. Një ekskluzivitet për shkollën e fëmijëve do t'ju sigurojë që të keni mundësinë të qepni ose blini një uniformë unike. Kjo do t'ju dallojë dukshëm nga ata kundërshtarë që nuk e përdorin këtë metodë të konkurrencës. Merrni programimin në mënyrë profesionale, duke e çuar kopshtin tuaj në një nivel të ri profesionalizmi.


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë