1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Kërkohet: shpërndarës crumbs arrow

Ekskluzivitet. Kërkohet: shpërndarës

Reklamat e gjetura: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Tregtia, Dyqan markash, Projektimi, Kompani tregtare, Për zbatim, Mallrat, Mall, Dizajn i brendshem, Studio Projektimi
Perspektiva të shkëlqyera për blerjen e një ekskluziviteti dhe zhvillimin e biznesit në të gjithë botën! Togas është një rrjet i madh evropian i zhvilluesve të tekstileve luksoze dhe aksesorëve të shtëpisë. Ne u japim klientëve mundësinë për të blerë një përzgjedhje të mallrave ose produkteve të gatshme të zhvilluara nga projektuesit e kompanisë. Koleksioni ynë përfshin propozime me shtresa të shkëlqyera të shtratit, perde dhe mbulesa krevati, produkte mëndafshi, produkte gjumi me mbushje me cilësi të lartë, sende tavoline, aroma për shtëpinë dhe shtëpinë, dhe shumë më tepër. Pothuajse 100 vjet në treg, dhe sot kompania ka 140 butikë në të gjithë botën. Baza për një biznes të suksesshëm të Togas është ruajtja e vlerave familjare dhe standardeve evropiane të cilësisë, me shërbim të përsosur dhe zhvillime novatore, duke përfshirë stilet dhe zgjidhjet e njohura në dekorimin e tekstilit për ambientet e banimit.
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë
Biznes i gatshëm
Biznes i gatshëm

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Franshizë dhe shpërndarështtps://FranchiseForEveryone.com

E drejta ekskluzive dhe shpërndarësi nuk janë vetëm koncepte të ndërlidhura. Këto janë gjithashtu detyra prodhimi që duhet të automatizohen. Softueri i gjeneratës së re është i përshtatshëm sipas këtyre qëllimeve. Ju jeni në gjendje jo vetëm që të merreni në mënyrë efektive me ekskluzivitetin, por edhe t'u jepni shpërndarësve vëmendjen e nevojshme. Asnjë biznes nuk shkon pa një distributor, kështu që në një ekskluzivitet, ju do të merrni parasysh të gjithë elementët duke përdorur një kompleks kompjuteri. Me një program unik dhe shumë të zhdërvjellët në të njëjtën kohë, ju mund të përballoni me efikasitet dhe lehtësi detyrat e formatit të zyrës, duke i kryer ato në mënyrën më efikase.

Ekskluziviteti juaj paguan, si një investim në automatizim. Kompleksi jo vetëm që mund të sigurojë multitasking por është edhe optimal për sa i përket kostos për sa i përket çmimit dhe cilësisë. Nëse përdorni softuer ekskluziviteti, atëherë biz-i tejkalon çdo analog. Programi i shpërndarësit të franshizës duhet të krijohet me vëmendje në detaje. Një ndërfaqe e ekzekutuar mirë dhe e hartuar mirë është gjithashtu tipari dallues i një produkti të tillë. Programi filigran përmbush në mënyrë efektive çdo detyrë të caktuar.

Atraktiviteti i ekskluzivitetit qëndron në disponueshmërinë e avantazheve të pamohueshme për të dy pjesëmarrësit në marrëdhëniet e ekskluzivitetit. Për bizneset e vogla dhe sipërmarrësit individualë, ai siguron një biznes të qëndrueshëm fitimprurës, për firmat dhe kompanitë e njohura mundësinë për të zgjeruar dhe forcuar pozicionet e tyre në treg. Atraktiviteti i zhvillimit tonë është se i përshtatet absolutisht të gjithëve për absolutisht çdo qëllim dhe objektiv.

Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë