1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Kërkohet: partnere crumbs arrow

Ekskluzivitet. Kërkohet: partnere

Reklamat e gjetura: 1

#1

KiberOne

KiberOne

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 14000 $
royaltyMbretër: 34 %
timeShpagim Numri i muajve: 2
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Qendra e Fëmijëve, Zhvillim i femijes, Krijimtaria e fëmijëve, Arsimi, Shkollë online, Shkollë, Shkolla e programimit, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja, Shërbimet arsimore, Trajnimi
Rrjeti ndërkombëtar i shkollave për programim dhe krijimtari dixhitale KIBERone është një projekt në modë në formën e një sistemi arsimor shtesë për fëmijët. Ne jemi CyberShkolla e parë e nivelit ndërkombëtar, duke siguruar lloje të shërbimeve për arsimin gjithëpërfshirës të fëmijëve në segmentin e moshës nga 7 në 14 vjeç, llojet më në modë të njohurive të teknologjive dixhitale: programimi, zhvillimi dhe mirëmbajtja e faqeve, kompjuteri lodra dhe karikaturat, modelimit 3D, SMM, promovimin e internetit, chat bots, kibernetike dhe lloje të tjera, për të cilën ju mund të mësoni më shumë .. Sistemi arsimor në shkollën tonë është metodologjia një autor, e krijuar së bashku me ruse dhe ekspertët e huaj. Mësues shumë të kualifikuar, programe që janë punonjës aktualë të kompanive të mëdha IT - "Yandex", "SKB Kontur", etj., Si dhe specialistë ekzistues nga universitete të njohura.
Ekskluzivitet i grave
Ekskluzivitet i grave
Franshizat mashkullore
Franshizat mashkullore
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet familjar
E drejta ekskluzive për fëmijë
E drejta ekskluzive për fëmijë
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet virtual
Biznes i gatshëm
Biznes i gatshëm

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

article Franshizë dhe partnerhttps://FranchiseForEveryone.com

E drejta ekskluzive dhe partneri duhet të ndërveprojnë në mënyrë efektive për të arritur efektin kumulativ të punës së bashku. Nëse jeni të interesuar për një ekskluzivitet, atëherë duhet të kërkoni edhe një partner të përshtatshëm që biznesi të jetë më efektivi. Një shumëllojshmëri franshizash veprojnë në mënyrë të tillë që t'ju lejojnë të zhvilloni në mënyrë efektive biznesin tuaj, praktikisht duke mos prezantuar asgjë të re nga vetja. Një person tashmë merr një model biznesi të gatshëm dhe e përdor atë për të dominuar në mënyrë efektive në treg. Kjo metodë është shumë e përshtatshme për ata njerëz që thjesht duan të fitojnë para dhe kanë disa mjete për të investuar. Një ekskluzivitet mund të blihet relativisht lirë nëse negocioni siç duhet.

Për më tepër, është e nevojshme të kryhen të gjitha veprimet duke ndjekur rregulloret e parashikuara nga partneri. Kjo është shumë e rëndësishme për të arritur një rezultat pozitiv. Nëse jeni partner i një ekskluziviteti, atëherë lehtë mund të rrisni numrin e të ardhurave buxhetore thjesht duke u udhëhequr nga normat dhe rregullat që përcaktohen në përputhje me rregulloret e përcaktuara. Përdorimi i materialeve ekzistuese dhe tashmë të testuara siguron një fillim të shpejtë. Një ekskluzivitet funksionon në mënyrë të përsosur nëse blerësi i saj merr parasysh kushtet e biznesit që ekzistojnë në një rajon të veçantë ku ai do të zbatojë projektin. Partneri i franshizës duhet të jetë i ndjeshëm ndaj ndryshimeve rajonale dhe t'i shfrytëzojë ato në maksimum. Kështu, prania e një ekskluziviteti dhe marrja parasysh e veçorive lokale i japin partnerit mundësinë për të ndërtuar në mënyrë më efektive modelin e tyre të biznesit bazuar në informacionin e dhënë.

E drejta ekskluzive do të funksionojë në mënyrë të përsosur nëse partneri ndjek në mënyrë rigoroze udhëzimet nga qendra. Përveç kësaj, ju nuk keni pse të futni diçka të re në proceset e biznesit, duke kursyer kohë. Ekskluziviteti është blerë për këtë në mënyrë që të mund të përdorni modelin biz të dikujt tjetër dhe të fitoni para në të njëjtën kohë. Një ekskluzivitet efektiv duhet të kryhet gjithmonë nga duart e partnerëve që kanë një ide se si të kryejnë punën në zyrë. Mjetet e automatizuara të siguruara nga pronari i ekskluzivitetit do të ishin ideale. Megjithatë, kjo nuk është e nevojshme, pasi partneri ekskluzivitet në gjendje të përdorë zgjidhjet e tyre nëse paraqitet nevoja.

Franchising përdoret në lloje krejtësisht të ndryshme të biznesit. Padyshim, po zhvillohet intensivisht në industri dhe shërbime të tilla si industria e automobilave dhe shërbimet e shërbimit të makinave, ndihma në organizimin dhe drejtimin e një biznesi (kontabilitet, punë në zyrë, reklama, etj.), Ndërtim, shërbime në lidhje me riparimin dhe mirëmbajtjen e shtëpive , shërbime arsimore, rekreacion dhe argëtim, restorante të ushqimit të shpejtë, restorante, bar-rostiçeri, tezga ushqimore, shërbime mjekësore dhe bukurie, shërbime shtëpiake, pakicë, ashtu si organizata e softuerit USU.

Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë