1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow

Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç

Reklamat e gjetura: 280
pushpin

#1

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

USU - Sistemi Universal i Kontabilitetit

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 0 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 1
firstKategoria: Programet, Kontabiliteti
Programet për çdo lloj biznesi! Shtë e pamundur për një biznes pa softuer të kontrollojë punën e një ndërmarrjeje dhe të gjitha sferat e saj të veprimtarisë. Çdo ditë një kompani e tillë pëson humbje të mëdha sepse nuk mund të analizojë dobësitë e saj dhe t'i përmirësojë ato. Një lidhje e dobët mund të jetë gjithçka: një artikull jopopullor që organizata vazhdon të blejë për shitje; një shërbim që nuk sjell fitimin e pritur për shkak të reklamës së keqe; punonjësit e ndërmarrjes, efikasiteti i punës së të cilëve nuk është mjaft i mirë; edhe me shume. Bëhuni përfaqësuesi ynë në vendin ose qytetin tuaj dhe fitoni në segmentin më tretës - në biznes!
Ekskluzivitet i grave
Ekskluzivitet i grave
Franshizat mashkullore
Franshizat mashkullore
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet familjar
Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Biznes i vogël
Biznes i vogël
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet në shtëpi. Ju mund të punoni nga shtëpia
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet virtual
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet biznesi
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
E drejta ekskluzive fitimprurëse, më fitimprurëse
Dyqane me mallra të lira
Dyqane me mallra të lira
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet në internet, dyqan online
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet nga e para
Ekskluzivitet falas
Ekskluzivitet falas
Biznes i gatshëm
Biznes i gatshëm

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#2

Shkallë

Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes
Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasën në Qendrën e Zhvillimit të Fëmijërisë së Hershme, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale. Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një pagesë të njëhershme: ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës) ; plan biznesi për qendrën për dy vjet; ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit; trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese; një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues; mbështetje e vazhdueshme; programe promovimi dhe marketingu;
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#3

Eurocover

Eurocover

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Dyqan mallrash
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: ekskluziviteti EUROCECHOL është një mundësi për të filluar biznesin tuaj fitimprurës me investime minimale! Blerësi juaj i mundshëm jeton pas çdo dere, sepse është e vështirë të imagjinohet një zyrë, apartament, shtëpi, dacha, kafene apo restorant pa mobilje të veshur me susta. Një shembull i thjeshtë i llogaritjes së kapacitetit të tregut për Eurocovers në qytetin tuaj: Le të themi se popullsia e qytetit është 300,000 njerëz, familja mesatare është 4 persona. Gjithsej: 75,000 familje. Sipas parashikimeve më pesimiste, vetëm 2% e familjeve do të bëhen klientët tuaj brenda një viti, që është 1.500 kontrolle. Çeku mesatar në dyqanet tona është 123 USD, 184,300 USD në të ardhura mesatare vjetore, d.m.th. 15,360 dollarë në muaj. 2% e ardhshëm do të bëhen blerësit tuaj për vitin e ardhshëm, dhe cikli i përsëritur i blerjeve për Eurocovers është mesatarisht 3-5 vjet. Eurocovers Franchise Eurocovers janë: 1. Mallra ekskluzive Kompania është distributori ekskluziv i Eurocovers në Rusi.
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#4

Oranjet

Oranjet

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 1500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
firstKategoria: Agjensi turistike
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Oranjet është një rrjet agjencish udhëtimi në Bjellorusi. Ne kemi një pozicion të fortë në tregun e turizmit në Bjellorusi. kompania daton në 2011 15 zyra funksionale sot më shumë se 50 persona tashmë janë duke punuar në kompaninë ne kemi dërguar më shumë se 1000 turistë me pushime Përparësitë kryesore të ekskluzivitetit: Pragu i ulët për të hyrë në biznes. Nuk ka nevojë t'i paguani një përqindje të madhe institucioneve të kreditit dhe, në përputhje me rrethanat, rreziqet që lidhen me investimin e parave në një biznes fitimprurës janë minimizuar; Trajnim falas në shkollën e turizmit Oranjet dhe kushte të veçanta për trajnimin e punonjësve (Kompania partnere në organizimin e trajnimit është një ekip punonjësish profesionistë të operatorëve kryesorë turistikë dhe agjencive turistike të Bjellorusisë, mësues universitar të specialiteteve të specializuara të turizmit, me më shumë se 5 vjet e përvojës në fushën e turizmit dhe përvojë të gjerë në të udhëtimit personal)
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

#5

Bacio nero

Bacio nero

firstNjë tarifë fillestare: 11000 $
moneyKërkohen investime: 22500 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
firstKategoria: Kafene
Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi: Kompania "Bacio Nero", pasi ka krijuar një format dhe teknologji novatore, ofron produkte 100% të prodhuara në Itali, me një gamë të gjerë risish për mëngjes dhe drekë, si dhe ëmbëlsira të shijshme. Bacio Nero ofron formate të ndryshme ekskluziviteti për qendrat e qytetit ose vendet me trafik të lartë, aeroportet, stacionet e trenit, qendrat tregtare dhe më shumë. bacio nero Përshkrimi i formateve: 1) Bacio Nero "Cafe Express" (zona e kërkuar e daljes është 20-30 sq.m., ofron lloje të ndryshme kafeje dhe briosh me mbushje të ndryshme. Koncepti është i përshtatshëm për të vegjël lokalet të cilat ndodhen në zonat me trafik të lartë, afër shkollave / zyrat / stacionet e trenit / aeroportet). 2) Bacio Nero "makarona italiane" (zona e kërkuar e daljes është nga 30 sq.m., makaronat përgatiten për dy deri në tre minuta para klientit).
Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

video
A ka ndonjë video
images
Ka fotoInformacioni im personal
user Regjistrohuni ose identifikohuni për të përdorur informacionin personal


Statistikat
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë statistikat e hollësishme

Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajNëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë