1. Katalog waralaba crumbs arrow
  2. Diperyogikeun: waralaba crumbs arrow

Diperyogikeun: waralaba

Iklan kapendak: 979

#1

Budak Global

Budak Global

firstBiaya awal: 15000 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 20000 $
royaltyRoyalti: 7 %
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 18
firstKategori: Pusat pendidikan barudak, Atikan
Pedaran waralaba ku franchise: Janten bagian tina jaringan Global Child tina klub pendidikan internasional! Gabung sareng salah saurang pamimpin pendidikan ekstrakurikuler di nagara urang. Ayeuna Global Child nyaéta: - anggota asosiasi pendidikan internasional ICEF; - 7 taun hasil damel; - langkung ti 10 program unik pikeun ngembangkeun potensi murid urang; - langkung ti 1500 lulusan anu parantos réngsé latihan; - nawiskeun pikeun umur anu béda - tina 6 bulan dugi ka 11 taun; - pamilihan sareng latihan guru anu ngalaman sareng psikolog murangkalih; - pendekatan individu pikeun unggal murangkalih dina tahap naon. Program Global Child dumasarkeun kana metodologi unik tina Sistem Pendidikan Bilingual. Klub ogé nyayogikeun kasempetan pikeun murangkalih sakola pikeun diajar basa asing di Inggris, Malta, Spanyol sareng nagara-nagara sanés, nyiptakeun jaringan pasangan pikeun neraskeun pendidikanana dina sababaraha rupi.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

images
Aya poto



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#2

RE / MAX

RE / MAX

firstBiaya awal: 10000 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 20000 $
royaltyRoyalti: 6 %
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 6
firstKategori: Pasipatanana
Pedaran ngeunaan franchise ku franchise: RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) didirikeun 40 taun ka pengker di Denver, Colorado, USA sareng ayeuna ngoperasikeun di langkung ti 90 nagara di panjuru dunya. Kusabab Januari 2014, RE / MAX parantos sumping ka Républik Bélarus. RE / MAX mangrupikeun perusahaan perumahan anu terkenal sareng dipercaya di dunya. Langkung ti 7.000 kantor beroperasi di langkung ti 90 nagara, padamelan ngeunaan 120.000 agén perumahan. RE / MAX Franchise RE / MAX mangrupikeun perusahaan waralaba anu masing-masing kantor sareng cabangna mandiri, tapi sacara ketat nuturkeun aturan umum perusahaan, kaayaan damel sareng kerjasama, sareng kode moral sareng etika dihormat. RE / MAX nyayogikeun franchisee na nganggo modél bisnis anu tos siap dilakukeun sareng dukungan lengkep sapanjang waktos operasi na, ngamungkinkeun unggal anggota jaringan ieu kauntungan tina ngagunakeun gambar sareng mérek perusahaan internasional.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

video
Naha aya pidéo



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#3

Pressto

Pressto

firstBiaya awal: 0 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 157000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 36
firstKategori: Beberesih garing
Katerangan waralaba ku waralaba: Frékuers beberesih garing sareng franchise laundries, dimimitian di Madrid di 1994. Dugi ka ayeuna, perusahaan parantos hasil ngamajukeun konsép bisnis na di 23 nagara di lima buana, sareng ayeuna netepkeun dirina tugas ngembangkeun jaringan na di pasar Bélarus. Pressto ngajantenkeun Bélarus salaku pasar anu ngajangjikeun pikeun modél bisnis konsolidasi sapertos Pressto, dimana jasa kualitas luhur terus ningkat dina paménta. Dina tahap pamekaran pasar waralaba di Bélarus, paménta pikeun binatu sareng jasa beberesih garing beuki ningkat. Naha franchise Pressto mangrupikeun investasi bisnis anu pangsaéna. Sababaraha kasuksésan anu hébat Pressto tiasa disababkeun ku sababaraha cara, tina solusi unik pikeun masing-masing jinis beberesih garing dugi ka nyayogikeun sababaraha jasa dina hiji binatu. Pressto nawiskeun konsép bisnis anyar dumasar kana inovasi kontinyu sareng prosés panilitian.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#4

Makey

Makey

firstBiaya awal: 0 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 8000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 8
firstKategori: Toko barang, Toko eceran
Perusahaan Makey parantos hasil ngembangkeun langkung ti 20 taun sareng leres dianggap salaku salah sahiji pabrik ngarah haberdashery kulit kualitas luhur, aksésoris bisnis sareng barang-barang interior. Kami ngahargaan pengrajin urang sareng bangga ka aranjeunna, sabab berkat usaha aranjeunna yén mérek kami parantos dikenal, sareng produk na di paménta ajeg henteu ngan di Bélarus, tapi ogé di mancanagara. Nanging, ieu lumrah, sabab perusahaan urang ngerjakeun master kado kalayan pendidikan seni anu langkung luhur. Makey Franchise "Makey" mangrupikeun tawaran unik dina pasar waralaba souvenir kulit asli buatan tangan. - Kami nawiskeun solusi siap pakai pikeun ngamimitian bisnis, anu paling pikaresepeun dina hal investasi, kalayan tingkat pembayaran anu saé. Makey - Kami ngabantosan anjeun milari tempat anu cocog pikeun toko ritel. Kami nawiskeun skétsa sareng pilihan optimal pikeun lokasi alat komérsial.
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

video
Naha aya pidéo



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

#5

Tangga

Tangga

firstBiaya awal: 4500 $
moneyInvestasi diperyogikeun: 4000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timePangmayaran deui. Jumlah bulan: 6
firstKategori: Pusat pendidikan barudak, Kamekaran budak
Pusat pamekaran murangkalih Lesenka mangrupikeun dunya mujijat sareng carita dongéng, anu mimiti kapendak sareng kanyaho pikeun orok. Di kelas di Pusat Pengembangan Kanak-kanak Awal, barudak nunjukkeun bakat sareng kreativitasna, sareng ngabeungharan dunya émosional na. Naon anu diperyogikeun ku franchisee Lesenka pikeun pambayaran sakedik: bantosan dina pangaturan pusat pangembangan barudak (sarat pikeun tempat, rencana pembukaan, daptar alat-alat, patuh kana sarat pangaturan sareng téknis, bahan sareng manpaat dina harga anu ngirangan, organisasi damel) ; rencana bisnis pikeun pusat salami dua taun; bantosan dina seleksi sareng penilaian tanaga; palatihan sareng latihan praktis tanaga dina dasar pusat anu aya; program latihan unik anu ngawangun kaunggulan kalapa; sokongan lumangsung; promosi sareng program pamasaran;
Waralaba di-paménta
Waralaba di-paménta

images
Aya poto



Inpormasi pribadi kuring
user Ngadaptarkeun atanapi login pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi


Statistik
Aksés premium salami 30 dinten Anjeun tiasa mésér aksés premium pikeun ningali statistik anu lengkep

article Waralaba sareng franchisee



https://FranchiseForEveryone.com

Waralaba sareng franchisee mangrupikeun konsép anu raket pisan. Upami anjeun resep kana franchise, maka saatos akuisisi anjeun janten franchisee. Ieu mangrupikeun bisnis anu nguntungkeun pisan, dina nerapkeunana anjeun ngan ukur kedah nuturkeun aturan sareng disayogikeun ku perda waralaba. Anjeun teu kedah némbongan anu énggal, nyusun deui prosés bisnis, ngalaksanakeun operasi anu sesah. Ngan ukur kedah mésér bisnis siap pakai, anu disebat franchise. Anu ngagaduhan franchisee mangrupikeun jalma anu kéngingkeun hak ngagunakeun pakakas anu digunakeun ku perusahaan terkenal pikeun ngawangun bisnis. Anjeun teu kedah némbongan nanaon ti mimiti, anjeun ngan ukur kedah nganggo konsép siap pakai. Salaku tambahan, namina parantos dikenal, anu hartosna biaya ningkatkeun tingkat kasadaran mérek dikirangan sacara signifikan.

Salaku bagian tina waralaba, franchisee kedah ngan ukur nyampekeun konsumenna kanyataan yén kantor perwakilan lokal parantos kabuka di daérah éta. Éta jauh langkung mirah tibatan ngamajukeun mérek anu teu dikenal ti mimiti. Waralaba mangrupikeun kopi anu anjeun mésér cafe caket énjing, toko dimana anjeun ngagaleuh, pizzeria anu ngagaduhan nami dunya sareng tempatna di lingkungan pangguna lokal.

Waralaba aya dimana-mana sareng ngembang popularitas. Usaha siap pakai muka modél waralaba ngijinkeun franchisee pikeun ngan saukur investasi sumber daya finansial anu aya kana modél bisnis anu parantos diuji sareng fungsina. Anjeun ngan kedah leres nerapkeun disayogikeun ku resép waralaba. Anu ngayakeun franchise ampir henteu merhatikeun naon-naon, sabab aya bisnis di tukangeunana, mérek terkenal, pangalaman ageung anu parantos dikumpulkeun mangtaun-taun malahan sababaraha dekade kagiatan kuat.

Waralaba dicirikeun ku tingkat popularitas anu luhur di nagara mana waé. Jalma anu mutuskeun pikeun janten franchisee tiasa ngan saukur investasi sumber daya kauangan, ngarekrut tanaga numutkeun kriteria, ngawangun prosés bisnis, sareng kéngingkeun hasilna. Malah produkna seringna bersumber ti nagara asal waralaba. Ieu merenah pisan sabab anjeun tiasa ngahémat sumber tenaga kerja sareng kauangan. Henteu kedah ngadamel strategi atanapi damel dina mérek. Sadaya ieu parantos sayogi pikeun anjeun sareng tetep nyaéta ngaluncurkeun modél biz siap pakai anu pasti nyayogikeun sumber kauangan salaku bonus. Anu ngagaduhan franchisee tiasa sacara épéktip nganggo franchise anu kaala, nampi bagian penting sumberdaya kauangan anu tiasa dipasihkeun ku anjeunna. Istilah waralaba dibahas langsung sareng panyadia na sareng tiasa béda. Salaku conto, anjeun tiasa teras-terasan nyabut pangsa tina kauntungan, atanapi anjeun tiasa satuju kana kaayaan anu sanés, éta sadayana gumantung ka anu gaduh mérek anu dieksploitasi.

Éta ngan ukur pikeun mésér waralaba sareng nganggo sadaya pangalaman anu parantos diraih ku generasi jalma-jalma sateuacanna ngeunaan mérek mérek lami. Anjeun kedah ati-ati pisan sareng ngahindarkeun kasalahan kusabab aya kalepatan dina nyiptakeun waralaba tiasa diperhatoskeun teras franchisee nampi masalah tibatan kauntungan. Tapi ieu sanés skénario anu umum, maka, anjeun kedah fokus dina palaksanaan leres operasi kantor.

Saatos franchise sareng nambihan tambahan anu konsisten pikeun ujung kalapa perusahaan. Barina ogé, seueur waralaba nganggo metode lokalisasi, nalika, contona, di McDonald's aranjeunna ngajual pancake upami tempatna di Rusia. Upami waralaba McDonald anu pakait dibuka di daérah Kazakhstan, maka cafe fast-food nawiskeun pilihan pilihan burger anu ngandung daging kuda pikeun penduduk lokal.


Bagikeun ka réréncangan anjeun atanapi simpen alamat halaman ieu pikeun anjeun



Upami anjeun ningali typo, pencét di dieu pikeun menerkeun éta