1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Salon crumbs arrow
Franšiza. 100FACE

Franšiza. 100FACE

firstPočetna naknada: 10500 $
moneyPotrebna investicija: 79000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timePovrat. Broj mjeseci: 7
calendarObavezno: Primatelj franšize
homeBroj vlastitih odjeljenja: 3
homeBroj franšiznih jedinica: 0
calendarGodina osnivanja kompanije: 2015
calendarGodina početka franšiznih aktivnosti: 2021
firstKategorija: Salon, Kozmetički salon, Salon, Dečiji frizer, Brijačnica, SPA, Studio, Kosa, Šišanje

Franšize na zahtjev
Franšize na zahtjev

Franšiza mreže salona ljepote "100LITSA" - pridružite se lideru industrije ljepote u formatu više uslužnog centra ljepote.

Franšiza "100LITSA" omogućit će vam zaradu na popularnim uslugama koncentriranim na jednom mjestu - od medicinske kozmetologije lica i tijela do usluge noktiju. Poslovanje se ne boji pandemije i ekonomske krize.

... Prosječni mjesečni prihod je ~ 500 hiljada rubalja.

... Davatelj franšize pomoći će vam u odabiru materijala i uređaja u kombinaciji s cijenom / kvalitetom na popustima.

od partnera. Franšiza pruža sve što vam je potrebno za stvaranje projekta iz snova - nepredviđeni troškovi su isključeni.

O kompaniji.

100LITSA je preteča industrije ljepote, na tržištu od 2015.

Ovdje ćete pronaći sve na jednom mjestu - od medicinske kozmetologije lica i tijela do usluge noktiju. Godine i iskustvo na tržištu pokazuju da je tržište kozmetičkih usluga i dalje traženo bez obzira na bilo kakve vanjske faktore, bilo da je u pitanju pandemija ili ekonomska kriza. Želja da bude lijepa i njegovana osoba odavno je postala osnovna potreba i znak uspješne osobe u savremenom društvu.

Opis franšize mreže centara ljepote 100LITSA.

Vrijeme je bilo i ostalo najvrjedniji resurs, pa se format multi-servisnog centra ljepote, u kojem možete brzo i istovremeno dobiti sve potrebne usluge, etablirao kao najuspješniji, isplativ i pouzdan poslovni model.

Nije tajna da se 90% preduzeća zatvara prve godine nakon otvaranja. Ne samo da ćemo s vama proći sve faze pripreme i lansiranja, već ćemo vas pratiti i nakon otvaranja.

Davatelj franšize pruža podršku u svim fazama: od priprema za otvaranje do otklanjanja grešaka u efikasnim poslovnim procesima unutar kompanije, kao i pri izboru i obuci osoblja.

Naučit ćemo vas kako izbjeći uobičajene greške u poslu i poslu, kako formirati i upravljati timom iz snova, kako efikasno izgraditi upravljačko računovodstvo i kako uspostaviti prodaju u kozmetičkom salonu kako biste ostvarili zagarantovanu zaradu. Naš cilj je da vam poslovanje donosi radost i novac, a pritom oduzima minimalnu količinu vremena i resursa.

Nije tajna da je današnje tržište kozmetičkih usluga prepuno različitih ponuda za svaki ukus, boju i novčanik. Na ovom zasićenom tržištu klijent uvijek traži kvalitetu, a klijent je spreman platiti za tu kvalitetu.

Predstavljamo idealan format u industriji ljepote - sve usluge na jednom mjestu, pristupačne cijene uz konstantno visoku kvalitetu usluga.

Poslovna klasa - najbolja vrijednost za novac - pružit će vam stalan tok klijenata srednjeg segmenta.

Naša razlika u odnosu na konkurente:

Pristupačne cijene privlače visokokvalitetne klijente srednjeg segmenta.

Nije tajna da visoko kvalificirani stručnjaci ne rade u ekonomskoj klasi, već biraju poslodavce koji odgovaraju njihovom nivou. Naš poslovni model olakšat će vam pronalaženje kvalitetnog osoblja i minimizirati fluktuaciju osoblja.

Ne radimo "brzo, jeftino i veselo", radimo to kvalitetno, pristupačno i lijepo. Pravimo projekat na koji ćete biti ponosni.

Dobivate gotov poslovni model, provjeren vremenom i dosljedno radeći s profitom.

Naučit ćemo ne samo kako otvoriti salon, već i kako ga ne zatvoriti u prvoj godini (kao što se događa većini poduzetnika), već ga brzo dovesti do stabilne i pristojne zarade.

Pružamo priliku za obuku novih stručnjaka u postojećim trgovinama mreže, učešće na obukama, majstorskim tečajevima i radionicama.FotografijeMoji lični podaci

Ovu rečenicu možete označiti slikom i napisati bilo kakve lične bilješke. Ponovnim pritiskom na sliku uklanja se oznaka.
star
Favoritima
heart
sviđa mi se
postpone
Gledaj kasnije
question
Sumnjivo
heart_no
Ne sviđa mi se

Preostali znakovi: 500
ok Sačuvaj napomenu
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da vidite što drugi korisnici misle o ovom oglasu


Poređenje franšiza

add Dodajte ovu franšizu usporedbi


Želite kontaktirati vlasnika?

photo
Tekst poruke*

Preostali znakovi: 500
email Napisati pismo


Žalite se na oglas

Poruka administraciji stranice*

Preostali znakovi: 500
ok Uložiti žalbu


Jeste li već gledali

arrow left Nazad
Ako vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili