1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Poslovne usluge crumbs arrow
Franšiza. Izvođač radova

Franšiza. Izvođač radova

firstPočetna naknada: 0 $
moneyPotrebna investicija: 40000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timePovrat. Broj mjeseci: 12
calendarObavezno: Primatelj franšize
homeBroj vlastitih odjeljenja: 2
homeBroj franšiznih jedinica: 15
calendarGodina osnivanja kompanije: 1991
calendarGodina početka franšiznih aktivnosti: 2017
firstKategorija: Poslovne usluge, Poslovni klub

Franšize na zahtjev
Franšize na zahtjev

Opis franšize od strane davatelja franšize:

Franšiza u Bjelorusiji bez ulaganja! Pogodno za individualne poduzetnike iz malih gradova. Prihodi od prvog meseca rada.

Prioritetni gradovi za otvaranje su Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. Za primatelje franšize otvorene u ovim gradovima prije 15. marta 2020. - posebni uvjeti!

Grupa kompanija PREMIA predstavlja franšizu IZVOĐAČA POSLOVA. To je franšizno regionalno prodajno mjesto za veleprodaju rezervnih dijelova za poljoprivredna i komercijalna vozila.

IZVOĐAČ je jedinstvena ponuda „obrnutog franšizinga“ za Bjelorusiju. Sva ulaganja u otvaranje maloprodajnog objekta i robe izvršit će davatelj franšize, vaš zadatak je prodati robu kupcima i ostvariti prihod. Proizvod ostaje u vlasništvu davatelja franšize, ne morate ga kupiti niti platiti čak ni nakon prodaje. Za robu prodatu na kraju mjeseca dobivate agencijsku proviziju. Takav sistem omogućava preduzetniku da radi efikasno, čak i ako nema poslovnog iskustva. Franšiza je preduvjet za uspjeh jer vam pruža poslovni sistem sa svim tehnologijama, uputama i podrškom.

O NAMA.

Grupa kompanija PREMIUM osnovana je 1991. godine i jedan je od najvećih specijaliziranih trgovačkih lanaca u Bjelorusiji koji prodaje gume i rezervne dijelove za kamione i poljoprivredne mašine.

Za 25 godina rada garantirali smo neometan rad opreme za više od 3000 naših kupaca. Svih ovih godina bili smo u skladu sa strateškim interesima države i rješavali zahtjeve regionalnih preduzeća koja se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i stvaraju infrastrukturu - putne, građevinske, transportne i mnoge druge organizacije sa flotom opreme.

Danas mreža uključuje 15 franšiznih prodajnih mjesta u različitim regijama. Tražimo poduzetne poduzetnike s fokusom na rezultate i timski rad!

Moji lični podaci

Ovu rečenicu možete označiti slikom i napisati bilo kakve lične bilješke. Ponovnim pritiskom na sliku uklanja se oznaka.
star
Favoritima
heart
sviđa mi se
postpone
Gledaj kasnije
question
Sumnjivo
heart_no
Ne sviđa mi se

Preostali znakovi: 500
ok Sačuvaj napomenu
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da vidite što drugi korisnici misle o ovom oglasu


Poređenje franšiza

add Dodajte ovu franšizu usporedbi


Želite kontaktirati vlasnika?

photo
Tekst poruke*

Preostali znakovi: 500
email Napisati pismo


Žalite se na oglas

Poruka administraciji stranice*

Preostali znakovi: 500
ok Uložiti žalbu


Jeste li već gledali

arrow left Nazad
Ako vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili