1. Franšizni katalog crumbs arrow
  2. Franšiza. Iznajmljivanje crumbs arrow
Franšiza. YAMOTO SAMOKATO

Franšiza. YAMOTO SAMOKATO

firstPočetna naknada: 5000 $
moneyPotrebna investicija: 50000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timePovrat. Broj mjeseci: 6
calendarObavezno: Primatelj franšize
homeBroj vlastitih odjeljenja: 1
homeBroj franšiznih jedinica: 2
calendarGodina osnivanja kompanije: 2019
calendarGodina početka franšiznih aktivnosti: 2019
firstKategorija: Iznajmljivanje

Franšize na zahtjev
Franšize na zahtjev

Opis franšize od strane davatelja franšize:

Yamoto Samokato LLC je mlad tim preduzetnika i IT programera. Putujući svijetom, nismo mogli a da ne primijetimo kako se moderni svijet, njegovi gradovi i transportna infrastruktura mijenjaju. Sasvim neočekivano, u naše su živote upali prvo mopedi i mokiki, u izobilju kompaktni sklopivi skuteri, a zatim električni bicikli i na kraju - ELEKTRIČNI SKUTERI.

Posao dijeljenja (dijeljenja) ličnog električnog prijevoza već je postao dio urbanih pejzaža europskih gradova i prije ili kasnije će nam procuriti, bez obzira na to kako se prema njemu odnosili. ... ... I bilo bi dobro da postanete igrač na ovom tržištu, primajući dividende od svakog putovanja.

Međutim, kako se ispostavilo, kupovina 50 skutera i njihovo punjenje nije dovoljno za početak efikasnog poslovanja. I sami smo to osjetili. ... ... Morali smo stvoriti cijeli sistem kontrole procesa iznajmljivanja i plaćanja, stvoriti ličnu mobilnu aplikaciju za klijente. Nudimo vam pristup ovoj platformi i prilagođavanje vaše aplikacije za mali iznos, što je desetine puta! manji od troškova koji se mogu potrošiti na njihov razvoj od nule.

Naš zadatak je omogućiti mladim poduzetnicima da zarađuju u svom gradu radeći u uzbudljivom, modernom i modernom, tek nastajućem segmentu tržišta, kako bi stekli uporište u njemu kako bi se lako i prirodno kretali kroz život, kao klijenti i partneri našeg Brand SAMOKATO već je.

KORISTI.

Posao dijeljenja (kratkoročni najam ili zajedničko korištenje vozila) već je postao dio gradskih pejzaža glavnih gradova. U Europi su dijeljenje bicikala i dijeljenje udaraca zaista utjecali na prometnu sliku na gradskim ulicama. Taksisti su već osjetili konkurenciju Samokatčika. U narednim godinama tržište dijeljenja postat će jedno od najdinamičnijih i najbrže razvijajućih. Brzina na tržištu je ključna, a mi nudimo upravo to: BRZINU! Sa strane korisnika franšize - tehnologija, s naše strane - profesionalna IT rješenja i poslovne konsultacije, koje će vam omogućiti da počnete primati prve prihode za 1,5 mjeseci nakon donošenja odluke.FotografijeMoji lični podaci

Ovu rečenicu možete označiti slikom i napisati bilo kakve lične bilješke. Ponovnim pritiskom na sliku uklanja se oznaka.
star
Favoritima
heart
sviđa mi se
postpone
Gledaj kasnije
question
Sumnjivo
heart_no
Ne sviđa mi se

Preostali znakovi: 500
ok Sačuvaj napomenu
Premium pristup 30 dana Možete kupiti premium pristup da vidite što drugi korisnici misle o ovom oglasu


Poređenje franšiza

add Dodajte ovu franšizu usporedbi


Želite kontaktirati vlasnika?

photo
Tekst poruke*

Preostali znakovi: 500
email Napisati pismo


Žalite se na oglas

Poruka administraciji stranice*

Preostali znakovi: 500
ok Uložiti žalbu


Jeste li već gledali

arrow left Nazad
Ako vidite pogrešku u pisanju, kliknite ovdje da biste je ispravili